daffy írta:??

?? egészen biztos,hogy te nőnek születtél?
(vicc) még nem láttam olyan hölgyet,akinek ne lenne valamilyen ruha mániája
Ebben a formában azért nem igaz, amit írsz kedves Daffy, mert a ruhamánia - személyes tapasztalataim alapján - abszulút nemtől függetlenek. Sőt, még életkortól is, mivel sok kisgyerek már ovis korban sem hajlandó felvenni akármit, amit anyuci cukinak tart.
Ismerek ruha - illetve öltözködés mániás férfiakat / srácokat is.
Nem, nem abból a metroszexuális vagy annak "melegebb" válozatából, hanem csupán hétköznapi, dologozó vagy tanuló embereket, normális nemi beállítotsággal.
Például a párom: nem szereti a színes ruhákat - farmerből csakis fekete, bőszárú, ha lehet oldalt is legyen zsebe a combrészen, de baloldalt, mert balkezes. A pulóvereken, pólokon, kabáton semmiféle felirat ne legyen.
Agybaj vele ruhát vásárolni, általában az a vége, hogy nem veszünk semmit, mert semmi sem tetszik neki, csakis tök spontán sikerült eddig is ruhát venni rá, amikor nem is azért megyünk, hogy neki ruhát vegyünk.
Ellenpélda a barátnőm férje: az meg egy akkora piperkőc, hogy az borzasztó! Több gönce van, mint a feleségének - mindig az épp legdivatosabb holmik, mindenből márkás és a cipőkből ugyanígy.
Apám egészen 40 éves koráig elvolt pár váltás ruhával, aztán jött a férfiklimax és ő is egy hül.e piperkőc lett, akinek 4 szekrény van tele a ruháival otthon
Az én ruhamániám kimerül abban, hogy legyen azért mindenből a ruhatáramban, de a divat nem foglalkoztat - ami tetszik, azt megveszem.
Ha nem lehet kapni, akkor megvarratom - de már 6 éve nem varrattam semmit. Jah, persze mánia: a Barcás ruhaneműk, mint a pre-match melegítőfelsők, pár mez és pólók - nah, meg a kabát + Ramsmtein-os holmik, azok sem aprópénzbe kerültek a Rammsteinshoppból hozattuk Németo.-ból anno a többi fórumossal.
De ennyit már én is "nőciskedhetek", nem?

A pénzt megkeresem rá és még boltba sem kell menni, mert a Neten rendelem meg

Szóval, akárhonnan is nézzük: szeretek öltözködni, de nem megyek a párom agyára a ruhavásárlással, éppen ellenkezőleg