Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.25. 18:21:44

Miért lécelne le Mou vagy rúgnák ki?
18 meccs van még hátra és csak 4 pont a különbség.
Egyáltalán nem veszett el a Madrid számára ez a bajnokság és nem hinném, hogy más edzővel sokkal jobban játszana a Madrid.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.01.25. 18:15:52

noname írta:Ronaldo egy mocskos hisztis féreg a szememben, de azért a világ 2. legjobb focistája.
Inkább a világ 4. legjobb focistája. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
daffy
Madridista

2011.01.25. 18:15:41

Bob_Marley írta:
Szerintem ezt elbaltázták, de ez egyéni vélemény!Beilleszkedési problémái is lesznek, s nagyon az elvárások vele szemben, s hamar fognak fütyürészni Madridban ha nem "táncol"!
Szerintem még Nistelrooy-jal is jobban jártak volna
rvn nem a real miatt nem jöhetett
ugye ingyen ment a hamburgba,erre ők 4 milliót kértek most,hogy visszajöhessen. ruud azt mondta,hogy nagyon szeretne visszajönni és a felét kifizeti zsebből és ingyen játszana,csak hogy a realból vonulhasson vissza,erre a hamburg azt mondta,hogy nem engedik...
mivel csatár KELL és adebayor játszhat a bl-ben,így nincs jobb megoldás. a realnak opciója is lesz és fél évig úgymond figyelheti,hogy mit tud felmutatni és ha nem kell,nyáron mehet vissza. tökéletes lépés
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.25. 18:12:45

Szerintem ezt elbaltázták, de ez egyéni vélemény!Beilleszkedési problémái is lesznek, s nagyon az elvárások vele szemben, s hamar fognak fütyürészni Madridban ha nem "táncol"!
Szerintem még Nistelrooy-jal is jobban jártak volna
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.25. 18:07:31

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
daffy
Madridista

2011.01.25. 10:08:28

LG írta:Sztem nagyon buták a vezetők a Real Madridnál. Mourinho az egyetlen esélyük, h a közeljövőben vmit elérjenek, ha őt elzavarják, azzal sztem hatalmas öngólt rúgnak. A mostani állapot is, tehát, h feszültség vn klubon belül abszolút kihat a csapat teljesítményére, pedig sztem a klasszikusig nagyon is jó volt a Madrid.
Mourinho nagyon jó munkát tud végezni, ha hagyják dolgozni. A Chelsea-nél is a vége felé az volt a baj, h nem hagyták, Abramovics beleszólt a dolgokba, le kellett igazolnia Sevcsenkot, holott nem akarta, és játszatnia is kellett, stb..persze, h igy már nem tudott eredményeket elérni.
Most a Madridnál is ugyanezt csinálják. Ahelyett, h leigazolnák azokat az embereket, akiket kér, és ezáltal erősödne a csapat, és még vmit el is érhetne, inkább szivóznak vele, de ezáltal magukkal tolnak(ide most nagyon más szó illett volna) ki.
De tegyék, nekünk ez csak jó lenne. Küldjék el már most Mourinhot, hozzák helyette Benitezt, és akkor megint keveri őket a Lyon....
nem tennék nagy pénzt arra,hogy a real olyan simán üti a lyont idén.
valdanonak van baja mourinhoval. kicsit mindkettő befoghatná a pofáját. mourinho folyton sír,ahelyett,hogy dolgozna,valdano pedig piszkálja hozét,ahelyett,hogy ő is kussolna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.25. 10:02:37

Sztem nagyon buták a vezetők a Real Madridnál. Mourinho az egyetlen esélyük, h a közeljövőben vmit elérjenek, ha őt elzavarják, azzal sztem hatalmas öngólt rúgnak. A mostani állapot is, tehát, h feszültség vn klubon belül abszolút kihat a csapat teljesítményére, pedig sztem a klasszikusig nagyon is jó volt a Madrid.
Mourinho nagyon jó munkát tud végezni, ha hagyják dolgozni. A Chelsea-nél is a vége felé az volt a baj, h nem hagyták, Abramovics beleszólt a dolgokba, le kellett igazolnia Sevcsenkot, holott nem akarta, és játszatnia is kellett, stb..persze, h igy már nem tudott eredményeket elérni.
Most a Madridnál is ugyanezt csinálják. Ahelyett, h leigazolnák azokat az embereket, akiket kér, és ezáltal erősödne a csapat, és még vmit el is érhetne, inkább szivóznak vele, de ezáltal magukkal tolnak(ide most nagyon más szó illett volna) ki.
De tegyék, nekünk ez csak jó lenne. Küldjék el már most Mourinhot, hozzák helyette Benitezt, és akkor megint keveri őket a Lyon....
daffy
Madridista

2011.01.25. 10:00:10

LM10 írta:A SPORT már azzal foglalkozik, hogy ki lehet Mourinho utódja.. :shock:
Michel,Ancelotti,Benítez,Blanc.
én nem merem egyértelműen kijelenteni,hogy hülyeség. nem is feltétlen azért,mert kirúgná perez mourinhot,hanem mert el tudom képzelni a portugálról,hogy lelép.
de a valószínű az,hogy marad. a képen a középső két úriember leamortizált 1-1 erős csapatot,így meg ne lássam őket a real közelében.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.25. 09:44:19

a Sport Reallal kapcsolatos hírei annyira hihetőek, mint a Marca és az AS Barca-hírei... ennyi...

(ettől függetlenül természetesen a Realnál minden elképzelhető és annak az ellenkezője is...bocs a madridistáktól, de így látom, főleg, amíg Valdano ott van...)
LM10
Director del Fútbol

2011.01.25. 09:42:31

A SPORT már azzal foglalkozik, hogy ki lehet Mourinho utódja.. :shock:

Kép

Michel,Ancelotti,Benítez,Blanc.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 13:05:32

A Clásico is benne van, de szerintem nem voltak alaptalanok a belső feszültségekről szólo hírek sem. Ott van a csatárhistória, Mou és Valdano, plusz Ramosról is megszellőztettek ezt azt. Kortsem lehet olyan hangulat a zöltözőben mint Mou előző csapatainál.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.24. 12:56:34

LG írta:Nekem ősszel kifejezetten tetszett a Real játékosa, és valóban jók voltak, voltak elég szép gálák is. Azonban az utóbbi időben visszatért a tavalyi(vagy akár tavalyelőtti), szenvedős Madrid. Gyakorlatilag most már rendre szorongatják őket a kisebb csapatok is, és vigyázniuk kell, mert sztem több botlás már nekik nem fér bele. Nem tudom, h mitől estek így vissza, benne lehet akár az ellenünk elszenvedett 5-0 is.

Ezt ecseteltem tegnap én is. Bár a játékuk nem tetszik,mert ez a szaladjunk mint a bolond taktika nem gyere be, de az biztos,hogy ősszel jobban játszottak,és ami fontos, magabiztosabbak voltak sokkal.
Viszont a klasszikus óta nagyon gyengék,tényleg csak az egyéni villanások mentik meg őket,amit daffy is írt, csapatjáték az a nullához redukálódik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.24. 12:51:05

Nekem ősszel kifejezetten tetszett a Real játékosa, és valóban jók voltak, voltak elég szép gálák is. Azonban az utóbbi időben visszatért a tavalyi(vagy akár tavalyelőtti), szenvedős Madrid. Gyakorlatilag most már rendre szorongatják őket a kisebb csapatok is, és vigyázniuk kell, mert sztem több botlás már nekik nem fér bele. Nem tudom, h mitől estek így vissza, benne lehet akár az ellenünk elszenvedett 5-0 is.
kistotti
Barça B

2011.01.24. 12:24:14

Keresik, keresik a játékosokat a Realnál, "téli szünet" de már sokan örülnének ha x y menne, kellenének játékosok továbbra is, nem találják az igazi csapatot. Ennyi pénzt elherdáltak és továbbra is úgy néz ki kupa nélkül maradnak. Persze ezt így korai kijelenteni de Valdano-Murinnyó vitája kisebb összetűzések meccs közben mind mind arra utalnak, hogy büszkén mondhatom magam Barca drukkernek.
Idézek egy madridistát:

Mondjuk azért ez nem semmi Van Nistelroytól, hogy a felét ő fizette volna, meg ingyen is játszott volna. Igazi madridista

Főleg a vége mekkorát üt. Eszméletlen. Egy olyan klub ahol az emberek ingyen is játszanának, igazi madridisták!
Logan10
Jugador d'estrella

2011.01.24. 09:51:52

igazából úgy kellene lenni a táblázatnak hogy a Barca mögött van 4 ponttal Ronaldo mert szinte csak ő lő gólt.......vagy inkább Ronaldo-Benzema-Özil.............nálunk azért majdnem mindenki lő gólt.....ha Messinek nem megy akkor lő Villa Don Pedró vagy Iniesta :lol: és tényleg az miért lehet hogy mi ellenünk minden kapus aki a rosszabb csapatokból van úgy véd a Barca ellen hogy az élete meccse..........a Reál ellen meg jópár kapus (pl: Palop) hatalmas hibákat követ el...........jó az is igaz hogy néha ellenünk is csinálnak hatalmas bakikat de inkább a Reál ellen....és ez idegesítő........ :evil:
Csak a Barça
LM10
Director del Fútbol

2011.01.24. 09:42:14

A Real majd az Osasunához megy a hétvégén. Az érdekes lesz, ott nem könnyű nyerni, és ott ők is elég sokat X-elnek.

Ráadásul a Sevilla elleni kupa meccs sem lesz egyszerű, a Sevilla mindig a Real ellen szívja fel magát. :D
Logan10
Jugador d'estrella

2011.01.24. 09:23:42

igazad van.............ez csak az én véleményem volt...........a reálnál oda kell figyelni jó néhány játékosra.............nálunk is oda kell de itt szinte az egész csapatra mert a játékstílusunk miatt szinte mindegyik játékos helyzetbe tud kerülni........ha meg lenézünk egy csapatot akkor tudjuk mi a végeredmény .........emlékezzünk csak a Hercules elleni 0-2 re.........igaz akkor a barca játékosai fáradtak lehettek mert argentínából utaztak haza ahol 4-1 re kikaptak és ez nem lehetett nekik olyan kellemes..........igaz messi akkor a győztes csapatban volt..........és látszott hogy ott volt cambiasso és zanetti is......meg a repülőút is fárasztó lehetett..........és akkor a pontatlan labdák megbosszulták magukat...........de én szeretem az olyan csapatokat akik nem úgy jönnek a Nou Campba hogy be vannak rezelve... :P
Csak a Barça
daffy
Madridista

2011.01.24. 09:18:38

noname írta:Mi vagyunk a jobbak, de ha elbízzuk magunkat, (értem ezt a játékosainkra), akkor egyéni villanásokkal is megverhet minket a Madrid.
nem. csak és kizárólag egyéni villanásokkal. az ellenfelek több,mint a felét azzal veri meg,mert csapatjáték nincs,egy hulladék.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.24. 09:15:32

Logan10 írta:és a kanouté-navas-luis fabiano trió szerintem többet ér mint a ronaldo-kaká-di maría trió.......
:lol: :lol: :lol:
Ronaldo egy mocskos hisztis féreg a szememben, de azért a világ 2. legjobb focistája. Di Maria ér annyit mint Navas, Kaka pedig amputált lábbal is tud annyit mint mondjuk Kanoute. Nem csípem a Realt, de attól még jó csapatuk van, egyénileg végképp! Nem véletlen h rajtunk kívül szinte semmi se tudta megfogni őket. Nálunk egy összeszokott, sok sajátnevelésből álló, rendkívül homogén csapat van, a mi kezdőnk játékosai érzik egymást a legjobban a világon, sőt, talán a történelem során nem vollt még egy olyan kezdő, amiben a játékosok ennyire érezzék egymást. Nem kell lenézni a Realt, mert akkor nagy pofáraesés lesz a vége. Mi vagyunk a jobbak, de ha elbízzuk magunkat, (értem ezt a játékosainkra), akkor egyéni villanásokkal is megverhet minket a Madrid.
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2011.01.24. 09:10:49

Logan10 írta:A realnak most jön csak ai igazi kaland............... előbb a ramón sánchez pizjuánban adják a világ tudtára hogy mit is tudnak , mert hogy a sevilla nem egy gyenge csapat........ és a kanouté-navas-luis fabiano trió szerintem többet ér mint a ronaldo-kaká-di maría trió.............aztán mennek és megmérkőznek az Osasunával majd ismét jön a Sevilla..............az utóbbi években a Sevilla eléggé megkeserítette a Real dolgát a bernabéuban.........a 2009-2010 es szezonba éppenhogy fel tudtak állni a sevilla ellen 0-2 ről........
a realitás azért az,hogy clásico lesz a döntőben. nem véletlenül van ekkora különbség a csapatok közt a ligában.
a másik oldalon viszont gáz van,mert folyamatos a visszafejlődés november óta,hasonlóan az előző évekhez. ez a visszafejlődés szokott a lyon ellen tetőzni. egy apró ronaldo sérülés a sevilla elleni odavágón és mehet a szezon a kukába...
Logan10
Jugador d'estrella

2011.01.24. 09:00:35

A realnak most jön csak ai igazi kaland............... előbb a ramón sánchez pizjuánban adják a világ tudtára hogy mit is tudnak , mert hogy a sevilla nem egy gyenge csapat........ és a kanouté-navas-luis fabiano trió szerintem többet ér mint a ronaldo-kaká-di maría trió.............aztán mennek és megmérkőznek az Osasunával majd ismét jön a Sevilla..............az utóbbi években a Sevilla eléggé megkeserítette a Real dolgát a bernabéuban.........a 2009-2010 es szezonba éppenhogy fel tudtak állni a sevilla ellen 0-2 ről........
Csak a Barça
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 08:37:28

A Sevillán koráántsem biztos hogy túljut a Real. Idegenben pokoli nehéz dolguk lesz. Nagyon fel lesznek spanolva és könnyedén benne lehet egy vereség. Ráadásul a Madrid sincs topformában.
Egyébként én sem szeretném anniyra, ha El Clásico lenne a döntőben, Lehet hogy sokkal élvezetesebb meccset játszanánk a Sevillával. Persze előbb még túl kell jutnunk az Almerián!
Kép

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.23. 23:20:19

kilibarca írta:Nem igazán értem miért örülne mindenki ennyire ennek a Real-Barca kupa döntőnek.Őszintén megmondom én nem örülnék neki. Amilyen alattomosan játszottak ellenünk nagy szerencsével úsztuk meg sérülést (a komolyabb sérülést). Az klasszikus óta játékban szerintem vissza fejlődött a madrid eredmények azért jönnek nekik, de még nagyobb rugdosásra számítok a főleg ha még egy kupáért menne.

Persze most eléggé nagy esély van erre, de semmi esetre se örülnék ha Real-Barca kupa döntő lenne.

Így van. Ráadásul-tudom hogy nincs benne,mert jobbak vagyunk,de bármi megtörténhet egy meccsen- fájó lenne mondjuk egy kupadöntőben kikapni a madridtól...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kilibarca
Capitá del Barça

2011.01.23. 23:17:33

Nem igazán értem miért örülne mindenki ennyire ennek a Real-Barca kupa döntőnek.Őszintén megmondom én nem örülnék neki. Amilyen alattomosan játszottak ellenünk nagy szerencsével úsztuk meg sérülést (a komolyabb sérülést). Az klasszikus óta játékban szerintem vissza fejlődött a madrid eredmények azért jönnek nekik, de még nagyobb rugdosásra számítok a főleg ha még egy kupáért menne.

Persze most eléggé nagy esély van erre, de semmi esetre se örülnék ha Real-Barca kupa döntő lenne.
geridoss
Director del Fútbol

2011.01.23. 22:19:57

A spanyol kupa döntőt remélem a Real-lal játszuk, már ha eljutunk odáig (vagyis inkább ők:) ). Az lenne csak az igazi futballcsemege.

Ergo a Spanyol Szuperkupa döntő is El Classico lenne.
Lehetne szebben kezdeni egy szezont? ;)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Válasz küldése