Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

én nem látok annyit agüeroban,hogy 45öt adjunk érte. annyival kopogtassunk cesc,essien vagy pato ajtaján.Fecooo írta:illik fenntartással kezelni, de állítólag 45-öt ajánlottak Agüero-ért most, de azt elutasították, de nyáron újra fő prioritás lesz...
nagyon nem örülnék, ha odamenne, mert "titkos álmom", h összeálljon a Messi-Kun haveri duó itt is, ahogy a válogatottban...
hangsúlyozom, nem hittem el, csak a lehetőségét fejtettem ki...
nem kerültem ejakulatív állapotba,de nem vagyok szomorúrepesel az örömtől? Laughing
repesel az örömtől?daffy írta:adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá
Nem két különböző dolog, nagyon is hasonlóak. De a dinamikus támadójátékba, gyors kontrában egy robbanékony csatárra van szükség. Tehát továbbra is áll amit mondtamMessiFan írta:Én nem azt mondtam, hogy jól tartja meg hanem, hogy jól fedezi ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudják tőle elvenni a labdát a védők.lluisllach89 írta:Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Pl Ibra is ennek a mestere.
Nekem mindig kedvencem az olyan csatár aki remekül fedezi a labdát pedig rajta lóg 3 játékos.
Én nem azt mondtam, hogy jól tartja meg hanem, hogy jól fedezi ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudják tőle elvenni a labdát a védők.lluisllach89 írta:Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.MessiFan írta:Ehhez az Adebayoros ügyhöz hozzászolva: Szerintem a Realnak kell egy olyan csatár mint a Togói. Jól fedezi a labdát...
Ugyan már, Pepe és Ramos leendő csapattársának ne osztogassuk ilyen könnyelműen a helyezéseketnoname írta:Azonkívül már övék a világ legutáltabb edzője, játékosa és elnöke, ideje megszerezni a világ 2. legutáltabb játékosát.
arról nem is beszélve,hogy ez az első év. még a másodikban sem kell feltétlen bl-t várni. amiért el vagyok keseredve az az,hogy nem látszik a folyamatos fejlődés. 2 hónapja egy elég jelentős törést lehetett észrevenni,azóta folyamatos romlás tapasztalható minden téren. a lyonon vergődjünk túl és utána fogjunk ki egy gyengébb csapatot és máris a 4be lehetünk. a kupát be lehet húzni,mivel csak ti lehettek ellenfelek és egy meccsen a barcát is meg lehet verni(2-n nem,ezért nem látok esélyt a bl-re). a bajnokságot én elfelejtettem,ha 3 pontnál nem kapunk ki többel,akkor elégedett leszek. amiben nagy változást várok az a mutatott játék,az elszánt letámadás(90 percig). mouval kevesebb baj van,mint valdanoval.MessiFan írta:Miért lécelne le Mou vagy rúgnák ki?
18 meccs van még hátra és csak 4 pont a különbség.
Egyáltalán nem veszett el a Madrid számára ez a bajnokság és nem hinném, hogy más edzővel sokkal jobban játszana a Madrid.
Meglássuk, természetesen kívánom, hogy sikeres legyen Madridban, s menjen neki a játék, s talán a fehér mezes Etoo is lehet belőle (na azért ez nagyon utópisztikus)!De nem egy problémás természetű emberkében látom a megoldásotokat!Persze erre a fél évre tűzoltásnak jó lehet, de lesz-e....nagyon nagy kérdésdaffy írta:rvn nem a real miatt nem jöhetett
ugye ingyen ment a hamburgba,erre ők 4 milliót kértek most,hogy visszajöhessen. ruud azt mondta,hogy nagyon szeretne visszajönni és a felét kifizeti zsebből és ingyen játszana,csak hogy a realból vonulhasson vissza,erre a hamburg azt mondta,hogy nem engedik...
mivel csatár KELL és adebayor játszhat a bl-ben,így nincs jobb megoldás. a realnak opciója is lesz és fél évig úgymond figyelheti,hogy mit tud felmutatni és ha nem kell,nyáron mehet vissza. tökéletes lépés
Inkább a világ 4. legjobb focistája.noname írta:Ronaldo egy mocskos hisztis féreg a szememben, de azért a világ 2. legjobb focistája.
rvn nem a real miatt nem jöhetettBob_Marley írta:Szerintem ezt elbaltázták, de ez egyéni vélemény!Beilleszkedési problémái is lesznek, s nagyon az elvárások vele szemben, s hamar fognak fütyürészni Madridban ha nem "táncol"!Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2061623/
Szerintem még Nistelrooy-jal is jobban jártak volna
Szerintem ezt elbaltázták, de ez egyéni vélemény!Beilleszkedési problémái is lesznek, s nagyon az elvárások vele szemben, s hamar fognak fütyürészni Madridban ha nem "táncol"!Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2061623/
nem tennék nagy pénzt arra,hogy a real olyan simán üti a lyont idén.LG írta:Sztem nagyon buták a vezetők a Real Madridnál. Mourinho az egyetlen esélyük, h a közeljövőben vmit elérjenek, ha őt elzavarják, azzal sztem hatalmas öngólt rúgnak. A mostani állapot is, tehát, h feszültség vn klubon belül abszolút kihat a csapat teljesítményére, pedig sztem a klasszikusig nagyon is jó volt a Madrid.
Mourinho nagyon jó munkát tud végezni, ha hagyják dolgozni. A Chelsea-nél is a vége felé az volt a baj, h nem hagyták, Abramovics beleszólt a dolgokba, le kellett igazolnia Sevcsenkot, holott nem akarta, és játszatnia is kellett, stb..persze, h igy már nem tudott eredményeket elérni.
Most a Madridnál is ugyanezt csinálják. Ahelyett, h leigazolnák azokat az embereket, akiket kér, és ezáltal erősödne a csapat, és még vmit el is érhetne, inkább szivóznak vele, de ezáltal magukkal tolnak(ide most nagyon más szó illett volna) ki.
De tegyék, nekünk ez csak jó lenne. Küldjék el már most Mourinhot, hozzák helyette Benitezt, és akkor megint keveri őket a Lyon....
én nem merem egyértelműen kijelenteni,hogy hülyeség. nem is feltétlen azért,mert kirúgná perez mourinhot,hanem mert el tudom képzelni a portugálról,hogy lelép.LM10 írta:A SPORT már azzal foglalkozik, hogy ki lehet Mourinho utódja..![]()
Michel,Ancelotti,Benítez,Blanc.