Andris írta:Szerintem nagyon kevés labdát kap a társaktól. Ha nincs Alves, mindenki Villára nyomja a labdákat, aki képes 10ből 10et kihagyni.
Nem véletlen van h minden labdábaérése gyenge volt ma, ha nincs Alves (aki meg aránytalanul sokat erőlteti a passzt Messinek mindig), alig van játékban elől.
Messinek azért nehezebb labdát adni, őt jobban őrzik,főleg középen van bent a darálóban.
Ami a másik,hogy most Messi is egyre hátrébb játszik, távolabb a kaputól. PErsze nem olyan drasztikusan,mint az argentínoknál,de hátrább,mint pl tavaly is nálunk. Ami nekem hiányzik,hogy szélen egyre kevesebbet van, pedig hány olyan gólt lőtt,mikor jobbról megindult befelé...?!
De így is szenzációs, csak tényleg kicsit távolabb van a kaputól, amolyan kiszolgáló szerepkörben tetszeleg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."