Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Attól még ez a szabály, és kész. Ő is tudta ezt, ahogy Andris is írta. Ettől függetlenül nincs semmi gond, h így kívánt boldog szülinapot, 2000 eurót gondolom megért neki.Lionel85 írta:Beteges szabály beteges emberektől. Nincs rá jobb szó, ez már szánalmas. De hát Messi akkor kíván boldog születésnapot anyjának, amikor akar. Én akkor üzennék, amikor akarnék, tojnék az ilyen szabályba. Nem azt írta ki a pólójára, hogy mosson hajat mindenki Head and shlouders-szel (mert akkor megérteném a tiltást), hanem saját családjának üzent. Ez emberi. Viszont a szabályalkotók nem emberek.

"Most Messit - amennyiben vétkesnek találják - utólagos sárga lap, 3000 Euró pénzbüntetés és az egy meccses eltiltással való fenyegetés várja. Mert üdvözölte az anyját."Fecooo írta:ne szórakozzunk már! komolyan megbüntethetik Leo-t azért, mert Boldog szülinapot kívánt???
no comment...

És ugyanoda kilyukadhatunk, hogy a pénz......Fecooo írta:ne szórakozzunk már! komolyan megbüntethetik Leo-t azért, mert Boldog szülinapot kívánt???
no comment...

Sok sok éve szabályozva van ez a dolog, a játékosok mindig ennek teljes tudatában írják rá a mezükre amit ráírnak, tudják hogy automatikusan büntetik őket érte.Fecooo írta:ne szórakozzunk már! komolyan megbüntethetik Leo-t azért, mert Boldog szülinapot kívánt???
no comment...
Fecooo írta:ne szórakozzunk már! komolyan megbüntethetik Leo-t azért, mert Boldog szülinapot kívánt???
no comment...

Andris írta:Szerintem nagyon kevés labdát kap a társaktól. Ha nincs Alves, mindenki Villára nyomja a labdákat, aki képes 10ből 10et kihagyni.
Nem véletlen van h minden labdábaérése gyenge volt ma, ha nincs Alves (aki meg aránytalanul sokat erőlteti a passzt Messinek mindig), alig van játékban elől.
Muterjának kívánt boldog szülinapot.Enrique21 írta:Mit jelent a felirat a pólóján?
Amit tegnap viselt a mez alatt.

Próbálgatni lehet, de mivel még 10 percnél többet alig játszott, kicsit erősnek érzem az irányító szerepkört....Lionel85 írta:Próbaként egy Betis vagy egy Racing ellen szerintem nem nagy kockázat megpróbálni a játékát! Veszteni nem lehet vele, Xavi vagy Ini kisegítenék. A kupapárharc már eldőlt, ott lehetne próbálgatni.
Próbaként egy Betis vagy egy Racing ellen szerintem nem nagy kockázat megpróbálni a játékát! Veszteni nem lehet vele, Xavi vagy Ini kisegítenék. A kupapárharc már eldőlt, ott lehetne próbálgatni.detabarca írta:A pihenéssel egyet értek, de azt megnézném, hogy egy hónap után Ibi irányít a Barcában Messi helyénLionel85 írta:Egy kis pihenő nem tenne rosszat neki. Bár így is hosszabb volt neki a téli szünet, mint bárki másnak, de szerintem most egy meccs pihenő jót tenne neki, hogy feltöltődjön, mert nincsen 100%-os formában. Talán nem is kellene lennie még, hiszen Pep februárra szokta időzíteni a csapat bombaformáját, így Messinek is akkor kell igazán a hátán vinnie a csapatot. Afellayt megnézném a helyén, hogy irányít.

Kár érte, bár szerintem ez részletkérdés. CR elviheti az aranycipőjét a Pichichivel együtt,ha a Barca nyeri a bajnokságot és a BL-t és talán még a kupát isAlberto10 írta:Sőt! A Marca 23 gólt ír a neve mellé, mert beleszámolták Ronaldonak egy Pepén megpattanó és teljesen irányt váltó szabadrúgást. És mivel a Marca osztja ki a Pichicit 23 góllal kell számolni.
Minden más mérvadó sportoldal stb 22 gólt ír neki.