Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát pont ez az, Patot sem hívjuk, viszont a Real hívhatjaLG írta: Zidane-ak meg a Barca, és akkor mi van?Sztem ilyen dolgok max olyan esetben lehet döntő, ha mind2 csapat hív egy játékost, de pl. Özilt nem hívta a Barca, és ostobaság lett volna egy ilyen lehetőséget kihagynia.
Ne haragudj, de eléggé súlytalanul hangzik, amikor 100 km távolságból elírod egy számodra teljesen ismeretlen emberről, hogy milyennek ismered/ismerted megMessithebest írta: Én Patot nem olyannak ismerem/ismertem meg,aki csak úgy félre dobná az álmait......
Zidane-ak meg a Barca, és akkor mi van?Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata...
sjd írta:Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata...
a ManCity támadói közül Adebayor volt ilyen olcsón mozdítható (mert ugye most a Real elég gané pénzügyi helyzetben van), és szerintem nekik most egy statikus csatár jobban kell, mint egy alacsony és mozgékony, Cé meg DiMaria majd körberohangálja a védelmet nélküle isMessithebest írta:Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.
Egyébként Agüero nekem is nagy álmom,h nálunk játszon,de a legnagyobb az Pato. Nagyon bírom a Kacsát,elképesztően tehetséges. Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant.![]()
![]()
1.balotelli nagyon nem hiányzik az amúgy is gány hangulatú madridi öltözőbőlMessithebest írta:Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.
Egyébként Agüero nekem is nagy álmom,h nálunk játszon,de a legnagyobb az Pato. Nagyon bírom a Kacsát,elképesztően tehetséges. Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant.![]()
![]()
Én ha Realos lennék akkor örülnék Adebayornak.daffy írta:nem kerültem ejakulatív állapotba,de nem vagyok szomorúrepesel az örömtől?
Aha-aha a hátunk mögött meg a Realnak ígéri a szívétMessithebest írta:Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant.![]()
![]()
Érdekes.daffy írta:adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá
én nem látok annyit agüeroban,hogy 45öt adjunk érte. annyival kopogtassunk cesc,essien vagy pato ajtaján.Fecooo írta:illik fenntartással kezelni, de állítólag 45-öt ajánlottak Agüero-ért most, de azt elutasították, de nyáron újra fő prioritás lesz...
nagyon nem örülnék, ha odamenne, mert "titkos álmom", h összeálljon a Messi-Kun haveri duó itt is, ahogy a válogatottban...
hangsúlyozom, nem hittem el, csak a lehetőségét fejtettem ki...
nem kerültem ejakulatív állapotba,de nem vagyok szomorúrepesel az örömtől? Laughing
repesel az örömtől?daffy írta:adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá
Nem két különböző dolog, nagyon is hasonlóak. De a dinamikus támadójátékba, gyors kontrában egy robbanékony csatárra van szükség. Tehát továbbra is áll amit mondtamMessiFan írta:Én nem azt mondtam, hogy jól tartja meg hanem, hogy jól fedezi ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudják tőle elvenni a labdát a védők.lluisllach89 írta:Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Pl Ibra is ennek a mestere.
Nekem mindig kedvencem az olyan csatár aki remekül fedezi a labdát pedig rajta lóg 3 játékos.
Én nem azt mondtam, hogy jól tartja meg hanem, hogy jól fedezi ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudják tőle elvenni a labdát a védők.lluisllach89 írta:Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.MessiFan írta:Ehhez az Adebayoros ügyhöz hozzászolva: Szerintem a Realnak kell egy olyan csatár mint a Togói. Jól fedezi a labdát...
Ugyan már, Pepe és Ramos leendő csapattársának ne osztogassuk ilyen könnyelműen a helyezéseketnoname írta:Azonkívül már övék a világ legutáltabb edzője, játékosa és elnöke, ideje megszerezni a világ 2. legutáltabb játékosát.
arról nem is beszélve,hogy ez az első év. még a másodikban sem kell feltétlen bl-t várni. amiért el vagyok keseredve az az,hogy nem látszik a folyamatos fejlődés. 2 hónapja egy elég jelentős törést lehetett észrevenni,azóta folyamatos romlás tapasztalható minden téren. a lyonon vergődjünk túl és utána fogjunk ki egy gyengébb csapatot és máris a 4be lehetünk. a kupát be lehet húzni,mivel csak ti lehettek ellenfelek és egy meccsen a barcát is meg lehet verni(2-n nem,ezért nem látok esélyt a bl-re). a bajnokságot én elfelejtettem,ha 3 pontnál nem kapunk ki többel,akkor elégedett leszek. amiben nagy változást várok az a mutatott játék,az elszánt letámadás(90 percig). mouval kevesebb baj van,mint valdanoval.MessiFan írta:Miért lécelne le Mou vagy rúgnák ki?
18 meccs van még hátra és csak 4 pont a különbség.
Egyáltalán nem veszett el a Madrid számára ez a bajnokság és nem hinném, hogy más edzővel sokkal jobban játszana a Madrid.
Meglássuk, természetesen kívánom, hogy sikeres legyen Madridban, s menjen neki a játék, s talán a fehér mezes Etoo is lehet belőle (na azért ez nagyon utópisztikus)!De nem egy problémás természetű emberkében látom a megoldásotokat!Persze erre a fél évre tűzoltásnak jó lehet, de lesz-e....nagyon nagy kérdésdaffy írta:rvn nem a real miatt nem jöhetett
ugye ingyen ment a hamburgba,erre ők 4 milliót kértek most,hogy visszajöhessen. ruud azt mondta,hogy nagyon szeretne visszajönni és a felét kifizeti zsebből és ingyen játszana,csak hogy a realból vonulhasson vissza,erre a hamburg azt mondta,hogy nem engedik...
mivel csatár KELL és adebayor játszhat a bl-ben,így nincs jobb megoldás. a realnak opciója is lesz és fél évig úgymond figyelheti,hogy mit tud felmutatni és ha nem kell,nyáron mehet vissza. tökéletes lépés