Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

a megértés és a másik elismerése nem hovatartozás kérdése,hanem hogy őszinte ember vagy,avagy nem. tökmindegy,hogy kinek szurkol az ember,a megértés nem azon múlik,nem kell elvből utálni a másikat,mert az ősi rivális,meg mittomén. nekünk fogalmunk sincs a rivalizálásról,mert nem élünk abban a közegben és nem kell feltétlen menőzésből utálkozni. nekem nincs bajom a barcával,de a realt jobban kedvelem,velem van a baj? úgytűnik.dali írta:Kedves Real szurkoló(k).Boixos "kolléga"leírta a lényeget,én mint szintén Barca szurkoló még annyit hozzátennék,hogy nem érdekel mit írnak,mondanak a csapatról mások legyen az Real,Bayern....akármilyen szurkoló,újságíró bárki.Csak a Barca meccsei,és körülötte történö dolgok,ha máshogy lenne nem tartanám magam Barcásnak.Persze ez magánügy,mindenki úgy szurkol ahogy akar...,de
ne ezen az oldalon várj(atok) megértést.
LG írta:Azért van abban igazság, amit zsírosdeszka írt, én is úgy veszem észre, h nagyon sok Barcás társammal nagyon elszaladt a ló már. Nagyon lenézően beszélnek a Madridről, és a többi riválisról. És valóban én is érzem azt az elfogultságot, amit mond. Valóban a mardiddal kapcsolatban próbálnak mindenbe mindenkibe belekötni, mindig minden körülmények között. Nem egyszer rá is szóltam pár emberre ezért már, persze ezeknek általában felesleges mondani bármit is. A Barcát meg valóban úgy akarják beállítani, mind egy nagy boldog családot, ahol gyakorlatilag mindenki a legjobb a posztján, emberileg is mindenki makulátlan, teljes a harmónia. A RM ennek az ellentéte: a csapat nagyképű, ellenszenves ember, aki ráadásul aljasok is, és a Barca játékosokat direkt le is akarják rúgni, nekik fúj a bíró is természetesen, Mourinho meg a világ legrosszabb embere, aki hazudik meg manipulál, amúgy a szakmáját nem nagyon érte, csak néha szerencséje van, és leesik egy-két kupa. S. Ramos egy féreg, ellenben Alves egy hatalmas arc, egyéniség, egy szeretni való ember.
Persze barokkos túlzás amit írok, de sok ember megnyilvánulásaiból érzem a nagyon durva kettős mércét, és ez már engem zavar, hiába vagy barcás, hiába utálom a Madridot, akkor is zavar!
a szurkolók is többféle vérmérsékletűek, vannak nyugodtabbak és vannak vehemensebbek. ezt be kell kell kalkulálni, ha idejössz.zsírosdeszka írta:Ezen az oldalon azt hiszik sokan (nem mindenki), hogy a Real Madrid=rossz, fúj, mindenki nagyképű, bénák; Barcelona=jó, minden rendben, mindenki szép stb. A világ nem csak fekete és fehér, hanem sokszor szürke inkább...Akik a Realt választják azok emberileg csak nullák lehetnek, akik a Barcát azok meg erkölcsileg a toppon. El kellene ezen gondolkodni egyeseknek (nem mindenkinek!).
Nekem csak a nagyképűséggel van bajom semmi mással. Nem értem 4 vesztes klasszikus után, 5. előtt mire föl mondja valaki hogy a Madrid a világ legjobb csapata és győzni fognak.zsírosdeszka írta:Ezen az oldalon azt hiszik sokan (nem mindenki), hogy a Real Madrid=rossz, fúj, mindenki nagyképű, bénák; Barcelona=jó, minden rendben, mindenki szép stb. A világ nem csak fekete és fehér, hanem sokszor szürke inkább...Akik a Realt választják azok emberileg csak nullák lehetnek, akik a Barcát azok meg erkölcsileg a toppon. El kellene ezen gondolkodni egyeseknek (nem mindenkinek!).
Annak már mindegy, reméljük rosszabbodik majd a nagyképűnyilatkozatokaklásszikóelőtt/bekapottgól arány isnoname írta: 3. Beképzelt f...Így is egyre több a gond a Real háza táján a túl nagy ego/négyzetméter arány miatt, ez csak rosszabb lesz.
1. cr az első meccsén gólt lőtt,de mint írtad ég és föld.noname írta: 1. Angliából jön, sok idő kellene neki az alkalmazkodáshoz, CR is csak fokozatosan jött bele, miközben a 2 játékos ég és föld
2. Tipikus középcsatár lesz, akinek sok idő kell az alkalmazkodáshoz, neki az nm lesz.
3. Beképzelt f...Így is egyre több a gond a Real háza táján a túl nagy ego/négyzetméter arány miatt, ez csak rosszabb lesz.
4. nincs játékban. Alig játszott idén, Benzem
nak is sok meccs kellett h végre elfogadhatót nyújtson
5. Egyszerűen nem egy klasszis. Nem elég jó játékos, sehol se váltotta meg a világot.
RvN azért lett volna jobb vétel, mert nincs akkora arca, ismeri a csaptot, a bajnokságot, ráadásul a Hamburgban is rendszeresen játszott.
És ha rád cáfol?noname írta:Adebayor. Ajajj. Kiderül mire megy egy technikás bajnokságban, sztem egy csődtömeg lesz. Rossz vétel. De legalább érdekesek lesznek a Real edzései, lehet fogadásokat kötni h mennyi idő után verekszik össze CR-rel, Ramossal vagy Pepevel.![]()
Jah igen, leírom, sztem miért nem lesz jó Adebayor:
1. Angliából jön, sok idő kellene neki az alkalmazkodáshoz, CR is csak fokozatosan jött bele, miközben a 2 játékos ég és föld
2. Tipikus középcsatár lesz, akinek sok idő kell az alkalmazkodáshoz, neki az nm lesz.
3. Beképzelt f...Így is egyre több a gond a Real háza táján a túl nagy ego/négyzetméter arány miatt, ez csak rosszabb lesz.
4. nincs játékban. Alig játszott idén, Benzem
nak is sok meccs kellett h végre elfogadhatót nyújtson
5. Egyszerűen nem egy klasszis. Nem elég jó játékos, sehol se váltotta meg a világot.
RvN azért lett volna jobb vétel, mert nincs akkora arca, ismeri a csaptot, a bajnokságot, ráadásul a Hamburgban is rendszeresen játszott.
Remélem nagy bukás lesz Adebayor!
hát pont ez az, Patot sem hívjuk, viszont a Real hívhatjaLG írta: Zidane-ak meg a Barca, és akkor mi van?Sztem ilyen dolgok max olyan esetben lehet döntő, ha mind2 csapat hív egy játékost, de pl. Özilt nem hívta a Barca, és ostobaság lett volna egy ilyen lehetőséget kihagynia.
Ne haragudj, de eléggé súlytalanul hangzik, amikor 100 km távolságból elírod egy számodra teljesen ismeretlen emberről, hogy milyennek ismered/ismerted megMessithebest írta: Én Patot nem olyannak ismerem/ismertem meg,aki csak úgy félre dobná az álmait......
Zidane-ak meg a Barca, és akkor mi van?Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata...
sjd írta:Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata...
a ManCity támadói közül Adebayor volt ilyen olcsón mozdítható (mert ugye most a Real elég gané pénzügyi helyzetben van), és szerintem nekik most egy statikus csatár jobban kell, mint egy alacsony és mozgékony, Cé meg DiMaria majd körberohangálja a védelmet nélküle isMessithebest írta:Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.
Egyébként Agüero nekem is nagy álmom,h nálunk játszon,de a legnagyobb az Pato. Nagyon bírom a Kacsát,elképesztően tehetséges. Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant.![]()
![]()
1.balotelli nagyon nem hiányzik az amúgy is gány hangulatú madridi öltözőbőlMessithebest írta:Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.
Egyébként Agüero nekem is nagy álmom,h nálunk játszon,de a legnagyobb az Pato. Nagyon bírom a Kacsát,elképesztően tehetséges. Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant.![]()
![]()
Én ha Realos lennék akkor örülnék Adebayornak.daffy írta:nem kerültem ejakulatív állapotba,de nem vagyok szomorúrepesel az örömtől?
Aha-aha a hátunk mögött meg a Realnak ígéri a szívétMessithebest írta:Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant.![]()
![]()
Érdekes.daffy írta:adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá