2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kb ez a lényeg.Capon írta:. Amiért nem izgulok a cserék miatt az azért van mert mióta Pep az edző nagyon szépen ki lehet venni, hogy a csapat mikor van fullra járatva vagyis a formaidőzítéssel eddig nem volt még problémánk. Vagyis Pep tisztában van vele meddig lehet feszíteni a húrt és mikor kell újra a legmagasabb sebességi fokozatba kapcsolni. Mióta itt van látványosan lehet látni, hogy mikor elérünk a fontosabb meccsekig (BL) addigra a csapat túl szokott lenni már a rosszabb formáján.
valahogy így, csak az ilyen minőségű cserék nem szeretnek a padon ülni, ilyenkor meg jön a hiszti, mert máshol simán kezdők. ugye touré. erre meg nincs szükség, pep amúgyse bírja, ha cink van az öltözőben.Csak éppen ezek közül egyik sem a Barcelona tagja.
Ha minőségi padunk lenne minden pályarészen,akkor lenne a cseréknek az általad vázolt szerepe a csapatban.
Szerintem ezek közül a fiatalok közül alapjában véve nem mindből lesz nagy játékos. Ráadásul ahhoz hogy kinőhessék magukat igazán jelentős meccseken is játszaniuk kellene. Ez pedig az eredmények romlásával járna, mert ne felejtsük el,hogy itt nem egy,hanem több játékos beépítéséről van szó. Pep azokat,akik érdemesek voltak rá már beépítette a csapatba (Busquets-még akkor is,ha szerintem Touré jobb volt- és Pedro). Bojan elég kérdéses,hogy mit tud,mert vannak jó meccsei és rossz félévei, szóval inkább valószínű,hogy közepes játékos lesz,mint klasszis, Jeffrenről nem is beszélve,aki idén sokat sérült,amikor játszott is inkább volt terhére a csapatnak. A Classicon szerzett góljáról annyit,hogy az bármelyik másik csatárról bepattant volna.LG írta:Pedig jó ötlet. Ezekből a fiatalokból pont akkor lesznek nagy játékosok, ha valóban tétmeccsen, és fontos pillanatban tudnak nagyot alkotni, ha meg ennyire nem bízunk bennünk, akkor nincs miről beszélni. A cseréknek pont az a szerepe, h ha nem egészen a szájízünk szerint alakul a meccs, akkro jöjjön egy-két ember, aki ezen változtatni tud. Rijkaard anno beküldte egy gólos előnynél a Messit, és lám, meg lett az eredménye. De hány játékosnak indult már meg úgy a karrierje, h kritikus helyzetben cserélték be, és csapata javára döntötte el a meccset. Ott volt pl. Kluivert a BL döntőn, Casillas a BL döntőn, stb....Én annyiban vitatkoznék,hogy nem hiszem, hogy jó ötlet egy még el nem döntött meccsbe bedobni egy Bojan-t vagy Thiago-t.
Bojant tavaly bedobta fontosabb meccseken is, akkor ki tudta szorítani Ibrát,és hasznos játékosa volt bőven a Barcának, pedig tavaly is először csak pár percet,vagy pár 10percet kapott, de élt vele. Idén nem él vele. Igaz most akik előtte vannak, azok úgy is teljesítenek,hogy ne legyen sok sansza a gyereknek.LG írta:Pedig jó ötlet. Ezekből a fiatalokból pont akkor lesznek nagy játékosok, ha valóban tétmeccsen, és fontos pillanatban tudnak nagyot alkotni, ha meg ennyire nem bízunk bennünk, akkor nincs miről beszélni. A cseréknek pont az a szerepe, h ha nem egészen a szájízünk szerint alakul a meccs, akkro jöjjön egy-két ember, aki ezen változtatni tud. Rijkaard anno beküldte egy gólos előnynél a Messit, és lám, meg lett az eredménye. De hány játékosnak indult már meg úgy a karrierje, h kritikus helyzetben cserélték be, és csapata javára döntötte el a meccset. Ott volt pl. Kluivert a BL döntőn, Casillas a BL döntőn, stb....Én annyiban vitatkoznék,hogy nem hiszem, hogy jó ötlet egy még el nem döntött meccsbe bedobni egy Bojan-t vagy Thiago-t.
Fecooo írta:off:nem lehet könnyű beférni az ajtókon ekkora arccal, van rá külön trükköd is már?kristop írta:...
Balinho teljesen normálisan írta le a dolgokat, de tudom, aki nem a te nézeteid osztja az egy idióta barom...
tudom személyeskedtem most, de ez már régóta érlelődött, mert az arroganciád miatt kinyílik a bicska a zsebemben...
elnézést kérek modik, de nem láttam indokoltnak Balinho leoltását, pláne nem ilyen hangnemben és ez már nem az első ilyen mutatványa az idézett embernek...
ebben van valami, de azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha bojan kezd és mindenki pörög, kellene csinálni valamit. hát szenvedés, pedig én is bízok még benne. hercules, gijon, mallorca, levante. ezeken a meccseken pl kezdett. itt lett meg az egyik vereségünk és egyik döntetlenünk. a másik kettő nehéz egy gólos győzelem. biztos jobb lenne neki, ha kezdene sokszor, de ha nem érdemli ki és konkrétan kijátssza magát a kezdőből, aztán csereként se bizonyít, akkor miért játsszon egy meccsről meccsre bizonyító pedro helyett? vagy messi helyett. mindkettő még fáradtabban is eldönt egy meccset.Sanama írta: Bojannak semmi haszna nincs abból,ha 3-4 gólos előnynél bejön 15perce,és a többiek már alig pörögnek,vagy már nem is pörögnek,és úgy kell mutatnia valamit.De persze lehetne mondani akárkit ide.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.LG írta:Pedig jó ötlet. Ezekből a fiatalokból pont akkor lesznek nagy játékosok, ha valóban tétmeccsen, és fontos pillanatban tudnak nagyot alkotni, ha meg ennyire nem bízunk bennünk, akkor nincs miről beszélni. A cseréknek pont az a szerepe, h ha nem egészen a szájízünk szerint alakul a meccs, akkro jöjjön egy-két ember, aki ezen változtatni tud. Rijkaard anno beküldte egy gólos előnynél a Messit, és lám, meg lett az eredménye. De hány játékosnak indult már meg úgy a karrierje, h kritikus helyzetben cserélték be, és csapata javára döntötte el a meccset. Ott volt pl. Kluivert a BL döntőn, Casillas a BL döntőn, stb....Én annyiban vitatkoznék,hogy nem hiszem, hogy jó ötlet egy még el nem döntött meccsbe bedobni egy Bojan-t vagy Thiago-t.
Igen, erre én is felfigyeltem, annyival egészíteném csak ki, hogy szerintem a 3-4-3 elsősorban labdakihozatalnál jellemző. Két szélsőhátvéd feljebb húzódik, két középső kijjebb tolódik, a védekező középpályás visszalép. Védekezésben megmarad a négy védő, három középpályás rendszer.Fecooo írta:
már jó ideje észrevehető, h a 4-3-3 helyett inkább amolyan 3-4-3-at játszunk, ahol a két középső védő, vmint a vkp alkotja a védelmünket.
off:nem lehet könnyű beférni az ajtókon ekkora arccal, van rá külön trükköd is már?kristop írta:...
Egyetértek. Csak az a baj, hogy Pep ezt vagy nem tudja vagy nem akarja megcsinálni mert nem bízik a játékosaiban pedig mindig úgy dicséri őket.LG írta:Pedig jó ötlet. Ezekből a fiatalokból pont akkor lesznek nagy játékosok, ha valóban tétmeccsen, és fontos pillanatban tudnak nagyot alkotni, ha meg ennyire nem bízunk bennünk, akkor nincs miről beszélni. A cseréknek pont az a szerepe, h ha nem egészen a szájízünk szerint alakul a meccs, akkro jöjjön egy-két ember, aki ezen változtatni tud. Rijkaard anno beküldte egy gólos előnynél a Messit, és lám, meg lett az eredménye. De hány játékosnak indult már meg úgy a karrierje, h kritikus helyzetben cserélték be, és csapata javára döntötte el a meccset. Ott volt pl. Kluivert a BL döntőn, Casillas a BL döntőn, stb....Én annyiban vitatkoznék,hogy nem hiszem, hogy jó ötlet egy még el nem döntött meccsbe bedobni egy Bojan-t vagy Thiago-t.
Pedig jó ötlet. Ezekből a fiatalokból pont akkor lesznek nagy játékosok, ha valóban tétmeccsen, és fontos pillanatban tudnak nagyot alkotni, ha meg ennyire nem bízunk bennünk, akkor nincs miről beszélni. A cseréknek pont az a szerepe, h ha nem egészen a szájízünk szerint alakul a meccs, akkro jöjjön egy-két ember, aki ezen változtatni tud. Rijkaard anno beküldte egy gólos előnynél a Messit, és lám, meg lett az eredménye. De hány játékosnak indult már meg úgy a karrierje, h kritikus helyzetben cserélték be, és csapata javára döntötte el a meccset. Ott volt pl. Kluivert a BL döntőn, Casillas a BL döntőn, stb....Én annyiban vitatkoznék,hogy nem hiszem, hogy jó ötlet egy még el nem döntött meccsbe bedobni egy Bojan-t vagy Thiago-t.
Messit én sem hoztam le mert én is éreztem hogy gólt fog lőni de Iniestat már sok percen keresztül csak darálták és nagyon nem jönne jól egy sérülés neki.noname írta:Azt hiszem tegnap láthattuk, miért nem cserél Pep. Messi végig nagyon görcsös volt, a végén mégis rúgott 2 gólt, ami feloldhatja ezt a görcsösséget. Sztem ez a 2 gól jót tett neki, mindamellett padoztatnám a köv meccsen.
Én is egyből számoltam....Abban a kivételesen rossz helyzetben vagyunk (azaz Pep), hogy van 6-8 fiatal, akit már láttunk játszani és nagyon ügyesek. Azt viszont senki ne gondolja, hogy mindegyik lehetőséghez fog jutni, mivel a világ legerősebb kezdőjébe kéne csereként beszállva maradantót alkotniuk. Erre csak a legjobbak képesek és ők lehetőséghez is jutnak időről-időre. (Bojan, Thiago, Jeff)kristop írta:én már leírtam egyszer, de aztán kitöröltem. túl agresszív volt.
akinek így szombat után van agya leírni balinhonak, hogy miért teljesen logikátlan 8(11) csereembernek is jelentősen több játékpercet adni az tegye már meg, köszönöm.
lehet benne ilyesmi. tavalyi sevillai kupabúcsú, betis elleni első meccs, felesleges játékosok, bojan épp eleget kap, adriano felesleges játéka amikor egyik védő se sérült, eredmények vs játszanak már többet a perememberek, nincs hova beépíteni mint pedronál. satöbbi, satöbbi.
Én annyiban vitatkoznék,hogy nem hiszem, hogy jó ötlet egy még el nem döntött meccsbe bedobni egy Bojan-t vagy Thiago-t. A Barca csapatjátéka nagyon érzékeny,mert elég egy gyenge láncszem és borul a dolog. Nem véletlenül játszanak ezek a játékosok, annyit,amennyit. Pep tudja mit csinál.Balinho írta:...
Szerintem ez itt a kulcs! Senki nem kéri, hogy kompletten a B-csapatot küldje ki Pep, de egy-egy poszton igen is lehetne /szvsz kellene/ változtatni a kezdőn, azon belül is főleg az első ötösön (Ini-Xavi-Messi-Pedro-Villa).Fernando írta:Nem lehet minden meccsre ugyanazt a kezdőt kiküldeni, ez semmilyen szempontból nem kifizetendő. Mióta ő az edző kevés a rotáció, vagy ha van akkor a fél csapat. Miért nem lehet 1-1 embert pihentetni?
Európából?tud valaki 3 ilyen képességű embert mondani a csapatunkból?