Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A jelenleget a mostani szezonra érted? mert akkor van benne igazság, ha nem akkor nem hiszem. A Lille nem képes hozni azt a szintet ami az általam felsorolt csapatok. A Roma, Valencia, ATM rendre ott van az európai kupákban, gyakran a BLben is, míg a franciákról ez nem igazán mondható el.LG írta:
Sztem az általad felsorolt csapatokkal kb. egyszintű a Lille. Talán nem akkora múltú, de jelenleg képvisel olyan játékerőt.
Sztem az általad felsorolt csapatokkal kb. egyszintű a Lille. Talán nem akkora múltú, de jelenleg képvisel olyan játékerőt.kanty írta:Előrelépés nem lenne.fanbarca írta:MIt gondoltok Dzsudzsi esetleges Lille-be szerződéséről? Szerintem nem lenne előrelépés a PSV-hez képest.
Neki egy Roma, Valencia, Atletico szintű csapat lenne a legjobb. DE az is benne van a pakliban, h nem hagyja el a Psv-t. Jól érzi magát, jól megy a játék, a szurkolók imádják, miért kockáztatna?
Szerintem sem. Én szerintem egy Angol közép csapatba megállná a helyét,vagy egy Spanyol top csapatba(Barcán,Realon kívül,tehát ilyen Sevilla,Atletico stb.).fanbarca írta:MIt gondoltok Dzsudzsi esetleges Lille-be szerződéséről? Szerintem nem lenne előrelépés a PSV-hez képest.
A karrier miattkanty írta:Előrelépés nem lenne.fanbarca írta:MIt gondoltok Dzsudzsi esetleges Lille-be szerződéséről? Szerintem nem lenne előrelépés a PSV-hez képest.
Neki egy Roma, Valencia, Atletico szintű csapat lenne a legjobb. DE az is benne van a pakliban, h nem hagyja el a Psv-t. Jól érzi magát, jól megy a játék, a szurkolók imádják, miért kockáztatna?
Előrelépés nem lenne.fanbarca írta:MIt gondoltok Dzsudzsi esetleges Lille-be szerződéséről? Szerintem nem lenne előrelépés a PSV-hez képest.
A bajnokság előrelépés, a klub nem. Nem hinném, h betudja húzni a Lille a bajnokságot és hosszútávon Marseille-jel meg Lyonnal tudna nemzetközileg is szerepelni.fanbarca írta:MIt gondoltok Dzsudzsi esetleges Lille-be szerződéséről? Szerintem nem lenne előrelépés a PSV-hez képest.
Szerintem sem.Ha csak a pénz miatt megy oda akkor meg pláne nem.Menjen a Sevillába,vagy a Valenciába be is férne,és előrelépés is lenne(szerintem..fanbarca írta:MIt gondoltok Dzsudzsi esetleges Lille-be szerződéséről? Szerintem nem lenne előrelépés a PSV-hez képest.
Nem állítom, hogy nem tehetséges, mert az, de túl van sztárolva szerintem ez tény. Mellesleg annak a csapatnak nem kimondottan ő volt a vezéregyénisége.L.Messi 10 írta:Azért a bronz érmes csapatban nem úgy tűnt mint aki túl van sztárolva. De valamilyen szinten igazad van.Fernando írta:Én nem tudom miért sírtok Némethért. Szerintem azért csúszik lejjebb, mert alapból fönt kezdte. Nagy szám volt, hogy a Poolban nevelkedett, ezt fölfújta a média, elhitette az emberekkel, hogy nagy szám a srác még külföldön is, de semmi. Eddig semmit nem mutatott.
Szalainak pedig szerintem sajnos vége a szezonnak. Sajnálom nagyon, mielőbbi gyógyulást.
Azért a bronz érmes csapatban nem úgy tűnt mint aki túl van sztárolva. De valamilyen szinten igazad van.Fernando írta:Én nem tudom miért sírtok Némethért. Szerintem azért csúszik lejjebb, mert alapból fönt kezdte. Nagy szám volt, hogy a Poolban nevelkedett, ezt fölfújta a média, elhitette az emberekkel, hogy nagy szám a srác még külföldön is, de semmi. Eddig semmit nem mutatott.
Szalainak pedig szerintem sajnos vége a szezonnak. Sajnálom nagyon, mielőbbi gyógyulást.
Egyetértek.A váltania kéne,de valószínűleg a Fulhamhez is új edző jön.Barcaman14 írta:Ha a szezon első felében nem számolt vele komolyan Hughes, akkor nem hiszem hogy ez tavasszal változni fog. Tavaly meghatározó embere volt a csaptnak, nélküle nem játszottak volna El döntőt. Nem hiszem hogy ezt érdemli!![]()
A helyében mindeképp eligazolnék. Angliában jól cseng a neve, kérő is van bőven, ebben a korban pedig még bőven belefér a váltás.
Ha jól tudom szalagszakadás az első diagnózis. Holnapra többet tudunk, de nem sok jót várok....Jobbulást.Kardi írta:Szalai ma elég komolynak tűnő sérülés lévén került a lecserélés sorsára a Mainz meccs legelején, és ahogy ezt a képet elnézem az Azerbajdzsán elleni magyar válogatott meccset is ki fogja hagyni a srác! Jobbulást neki!
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... szalai.jpg
Elméletileg ott garantált számára a játéklehetőség. Ha végig tudja játszani a tavaszt, sérülések nélkül, és jönnek a gólok is, nyáron feljebb léphetegy szintet. Reméljük a legjobbakat!Lionel85 írta:Sajna megy a Vóloszba. Egyre valószínűbb, hogy lecsúszik Krisztián... Még egy remény van, hogy nyáron visszamegy Pireuszba és talán beverekszi magát a csapatba. Szorítok neki!