Ligue 1 - Franciaország
a www.lionelmessi.org -on pedig látható szinte az összes megmozdulása, nagyon jól mozgott a srác, szinte csak feldönteni tudták!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az argentin-portugál meccs góljai
http://www.youtube.com/watch?v=6QPy-B1loq0
Messi nyilatkozata:
„Elégedettek vagyunk az eredménnyel, bár sokat nem lehetett játszani, mivel nagyon rossz volt a talaj. Úgy játszhattam a válogatottban, ahogy a Barcelonában: sokat volt nálam a labda, jól éreztem magam. Tudtuk, hogy nehéz lesz a portugálok elleni meccs, annál is inkább, mert a spanyolok legyőzése után játszottak ellenünk, és kiváló játékosaik vannak. Mindig nálunk volt a labda. Jó úton haladunk afelé, hogy sikeresek legyünk a Copa Américán, tudjuk, hogy miben kell még fejlődnünk” – mondta Messi.
http://www.youtube.com/watch?v=6QPy-B1loq0
Messi nyilatkozata:
„Elégedettek vagyunk az eredménnyel, bár sokat nem lehetett játszani, mivel nagyon rossz volt a talaj. Úgy játszhattam a válogatottban, ahogy a Barcelonában: sokat volt nálam a labda, jól éreztem magam. Tudtuk, hogy nehéz lesz a portugálok elleni meccs, annál is inkább, mert a spanyolok legyőzése után játszottak ellenünk, és kiváló játékosaik vannak. Mindig nálunk volt a labda. Jó úton haladunk afelé, hogy sikeresek legyünk a Copa Américán, tudjuk, hogy miben kell még fejlődnünk” – mondta Messi.

- noname
- Llegenda del Barça
Örülök h Messinek kezd egész jól menni a válogatottban is. Batista alatt feljavultak. Még mindig nem tartozik a legerősebb kertek közé a hiányposztok miatt az argentin, de Batista legalább meg tudja különböztetni a jó játékost a rossztól, illetve nem védekező középpályás poszton játszatja a világ legjobb támadóját.
A Fifa egy szégyen
- 9Dave
- Capitá del Barça
Én is megbocsátom nekiLeomessi14 írta:Masodszorra a spanyol valogatottban,de szerintem a szurkolok megbocsatjak neki,szinte egyedul vitte a csapatot a VB-n golok tekinteteben.9Dave írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Nézi valaki a spanyol meccset?
Villa üres kapura kapufát lőtt aztán mellé lőtte...
Eeeez gáz volt![]()
![]()

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
-
- aka Game90
Francia sárga lap helyett brazil piros, Hernanes.daffy írta:franciáknak már nagyon kijárna 1-2 sárga lap. a spori nagyon velük van eddig
Argentína - Portugália félidőben 1-1, két RMadridos a gólszerző, Di Maria és CR.
Thiago Motta az olasz válogatottban...még eggyel több olasz játékos az Interben

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Entrenador del Barça
Masodszorra a spanyol valogatottban,de szerintem a szurkolok megbocsatjak neki,szinte egyedul vitte a csapatot a VB-n golok tekinteteben.9Dave írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Nézi valaki a spanyol meccset?
Villa üres kapura kapufát lőtt aztán mellé lőtte...
Eeeez gáz volt![]()
![]()

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Llegenda del Barça
Most láttam a németek gólját az olaszok ellen. Maga a gól kicsit szerencsés volt, Buffon megfoghatta volna, de megérdemelték, mert amilyen akciót lenyomtak a németek
Barca-s létemre kicsit megirigyeltem

Barca-s létemre kicsit megirigyeltem

franciáknak már nagyon kijárna 1-2 sárga lap. a spori nagyon velük van eddig
- detabarca
- Capitá del Barça
Tevezt én is hiányolom. Leginkább a hétvégi triplája miatt, de már előtte is jól játszott. Lehet tudni miért nincs a keretben? Lavezzinél azért jobb sztem, de még Militonál is.messideco írta:Az egyik lehetséges legerősebb összeállítás, bár Rojo eddig ismeretlen számomra. Sajnos nincs ott Tevez sem és Lucho Gonzalez sem
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
-
- Barça C
Spanyolország-Kolumbia meccset melyik csatorna közvetíti?o.O
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Diego Milito térdsérülés miatt nem léphet pályára ma este Portugália ellen, így várhatóan Lavezzi fogja majd pótolni.
Várható kezdőcsapat:
Sergio Romero - Javier Zanetti, Nicolás Burdisso, Gabriel Milito, Marcos Rojo - Ever Banega, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso - Ezequiel Lavezzi, Lionel Messi, Ángel Di María
Úgy néz ki, Batista is középen fogja játszatni Leót.
Remélhetőleg betalál a portugáloknak és elkeni CR száját. 
Várható kezdőcsapat:
Sergio Romero - Javier Zanetti, Nicolás Burdisso, Gabriel Milito, Marcos Rojo - Ever Banega, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso - Ezequiel Lavezzi, Lionel Messi, Ángel Di María
Úgy néz ki, Batista is középen fogja játszatni Leót.

Your village called. Their idiot is missing.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Kubica, most ez.. Mi lesz még ma?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
tévében és az internetenZibra16 írta:hol lehet nézni a seria a meccseit?

(már lassan fél éve a digisporton...)
szerk: megelőztél daffy

tv,net,stadionok.Zibra16 írta:hol lehet nézni a seria a meccseit?
a digisport adja,myp2p.eu
Hát... egy újjáalakuló brazil válogatottnál Neymar-Pato elöl...meg Fabiano...hm-hmkanty írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... -jar-.html
Nem gyenge amit a brazilok művelnek.
Neymarból hatalmas játékos lehet, kíváncsi vagyok hogyan fog alakulni a pályafutása.

- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Köszi lionel
Ha már a Realban nem gyönyörködhetek mostanában legalább ennyi örömöm csak lesz
Amúgy érdemes figyelni Lucas játékát is... Nem a poolos Lucas (ő ótvar)... Hanem az u20-as csapatban a 10-es számú játékost, ha jól tudom Sao Paoloban játszik, nagyon tehetséges a srác. A gólja is élményszámba ment
Neymar pedig remélem jól fog választani a kérők közül és nem megy Angliába... Nem való ő ezzel a testfelépítéssel a favágók közé. A legjobban én annak örülnék ha a nyáron Perez megnyitná a tárcáját és kicsöngetné Neymar kivásárlási árát és kölcsönbe dobnánk 1-2 évig valamelyik holland, francia csapatba ahol kupa meccseken is tudna játszani, felvenne az európai légkört. Ellenben akkor qrná el a karrierjét, ha elmenne nyáron a Chelseabe...