2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az fainflori írta:Én is megosztanám a véleményemet a vateráról,csak nem mezről kapcsolatban.
Egy fél éve kb. venni akartam egy laptopot,az ára 100on felül volt de lényegtelen.
Az értékelési mind pozitivak voltak,meg is vettem.
Jelentkezett a csávó,full kedves,számlaszám ,telószám ,hova utaljam stb.Elutaltam a pénzt,erre másnap küldött a vatera egy mailt,hogy vigyázzak az eladóval,ne fizessek neki,mert lehet nem jelentkezik.A felhasználóját természetesen inaktiválták,mondom szuper.
Várok,várok nem válaszol.Arról a cimről ahonnan irt nem tudtam neki küldeni,mert azt irta vissza a rendszer,hogy nincs ilyen cim.Telefonszám meg nem volt elérhető,smsekre nem reagált.Rendőrségi dolog lett belőle végül...
Én biztos nem szúratnám ki a fülemet, de ha csakis az egyik fülben van akkor még elmegy. Ha mind2-ben akkor az elég búzás.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Véleményt kérnék róla, hogy mit szóltok hozzá ha egy fiúnak fülbevalója van?
És, hogy vennétek rá muterotok, hogy belemenjen?
Hát nemtudom, régebben régebben én is akartam, de inkább nemVictor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Nekem nem jön be, de nem zavar ha másnak van.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Úgy értettem, tényleg eredeti vagy látszik rajta hogy hamisitvány...Lionel85 írta:Mondjuk ez is igaz, mert jobban félti a hírnevét a vaterán, mint sem egyszer eljátszani az esélyét...Bányász írta:Nem kell félni a vaterától.Ha valakinek csak pozitív értékelései vannak az nem fog becsapni senkit sztem.Én már rendeltem sok mindent vateráról.Utánvéttel,előre utalással is és sose volt semmi gondom.
Így előre utalással még sosem vettem semmit, de személyes talival már vettem két bicajt. Ha ebből indulok ki, akkor megbízható, de tényleg csak akkor, ha személyesen az eladó kezébe nyomom a zsét.
Viszont ha ilyen békéscsabai eladótól veszed meg, kicsit az esélye a személyes vásárnak.
Ja, értem, úgy már más a leányzó fekvése.messideco írta:IsmeremDe az angol oldalon volt egy csomó kép, regisztrálva voltam meg minden... Sebaj
Mondjuk ez is igaz, mert jobban félti a hírnevét a vaterán, mint sem egyszer eljátszani az esélyét...Bányász írta:Nem kell félni a vaterától.Ha valakinek csak pozitív értékelései vannak az nem fog becsapni senkit sztem.Én már rendeltem sok mindent vateráról.Utánvéttel,előre utalással is és sose volt semmi gondom.
Én azért félek a vaterától, mert ha előre utalok, és nem küldi a mezt, akkor övé a pénzem?S.Agüero írta:Vettem már és meg vagyok elégedve vele. Nagyon eredeti.krosz31 írta:sziasztok...nem biztos hogy idetartozik de vaterán vettetek már mezt?ha igen esetleg vki vett már sportmarkt-nevú eladótól?aki vett az elmondaná hogy mennyire eredeti egy ilyen vaterás mez...?![]()
Hogy lehet egy mez kicsit meg nagyon eredeti?
Arról volt szó, hogy a fórumon van jó pár, jó fej román srác.noname írta:A romános témához!
Ha valaki engem lerománoz, jobb ha elő is jegyez a plasztikai sebészhez, de ebben az esetben a határon túli magyarokról senki se írta h azok románok, stb lennének. Nekem nem tűnt fel h bárki lerománozott volna bárkit, Chivo véletlenül se erdélyi magyar.
Vettem már és meg vagyok elégedve vele. Nagyon eredeti.krosz31 írta:sziasztok...nem biztos hogy idetartozik de vaterán vettetek már mezt?ha igen esetleg vki vett már sportmarkt-nevú eladótól?aki vett az elmondaná hogy mennyire eredeti egy ilyen vaterás mez...?
Konkrétan nem emlékszem a fórumozó nevére, de volt már aki valamilyen téma okán felhozta, hogy Ő Román. Utánanézek hátha megtalálom de már régen volt.Victor_Valdes írta:Mondj már egyet, kérlek!L.Messi 10 írta:De van aki konkrétan Román. Rájuk céloztam most.Victor_Valdes írta:Román srác?Ez még viccnek is rossz, szerintem nem nézik jó szemmel ha lerománozzák őket..
Szerintem itt mindenki magyar, maximum a határon túl élnek. Attól még nem románok, vagy szlovákok, szerbek, stb. Nem hiszem, hogy az erdélyi magyarok kedvelik ha lerománozzák őket... A családom anyai része Erdélyben élt sokáig, és ott is születtek, most román vagyok?![]()
![]()
Mondj már egyet, kérlek!L.Messi 10 írta:De van aki konkrétan Román. Rájuk céloztam most.Victor_Valdes írta:Román srác?Ez még viccnek is rossz, szerintem nem nézik jó szemmel ha lerománozzák őket..
Azért vannak itt érdekes adatok. Itthon valamivel több mint 2.6 millió user van, de az oroszoknál is csak kb 1 millióval több. A kínaikról nem is beszélve a kemény 600 000 függőjükkeldetabarca írta:
http://www.checkfacebook.com/
606.488.160 tag amikor beírom ezt. Érdekel, hogy mennyi lesz, mikor olvasod.
Mo.: 2.661.040
(Szerk.: Hülyeség...sajnos nem élő számlálós, csak időnként frissül. )