Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.04. 18:59:19

flori írta:Én is megosztanám a véleményemet a vateráról,csak nem mezről kapcsolatban.

Egy fél éve kb. venni akartam egy laptopot,az ára 100on felül volt de lényegtelen.

Az értékelési mind pozitivak voltak,meg is vettem.
Jelentkezett a csávó,full kedves,számlaszám ,telószám ,hova utaljam stb.Elutaltam a pénzt,erre másnap küldött a vatera egy mailt,hogy vigyázzak az eladóval,ne fizessek neki,mert lehet nem jelentkezik.A felhasználóját természetesen inaktiválták,mondom szuper.
Várok,várok nem válaszol.Arról a cimről ahonnan irt nem tudtam neki küldeni,mert azt irta vissza a rendszer,hogy nincs ilyen cim.Telefonszám meg nem volt elérhető,smsekre nem reagált.Rendőrségi dolog lett belőle végül... :roll:
Az fain :shock: :shock: :shock: :shock: És mit mondtak a rendőrök? Van rá esély hogy viszontlátod a pénzedet?
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.04. 18:57:42

Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!

Véleményt kérnék róla, hogy mit szóltok hozzá ha egy fiúnak fülbevalója van?
És, hogy vennétek rá muterotok, hogy belemenjen? :D
Én biztos nem szúratnám ki a fülemet, de ha csakis az egyik fülben van akkor még elmegy. Ha mind2-ben akkor az elég búzás. :D
Úgy venném rá, h vagy sehogy és elmész megcsináltatni, vagy mondod neki, h te szeretnél és ne szabja meg, h te hogy nézzél ki.
Hajrá. :wink: :lol: :)
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.04. 18:56:21

Hát nemtudom, régebben régebben én is akartam, de inkább nem :D
Hát úgy hogy: Anyaa, divatmajom akarok én is lenni, eljössz velem fülbevalót csináltatni? :lol:
Amúgy van olyan akinek jól áll :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.04. 18:56:04

Nekem nem jön be, de nem zavar ha másnak van. :P Megmondod, h AKAROD. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 18:52:47

Fiuk, lányok!

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
flori
Barça B

2011.02.04. 18:26:54

Én is megosztanám a véleményemet a vateráról,csak nem mezről kapcsolatban.

Egy fél éve kb. venni akartam egy laptopot,az ára 100on felül volt de lényegtelen.

Az értékelési mind pozitivak voltak,meg is vettem.
Jelentkezett a csávó,full kedves,számlaszám ,telószám ,hova utaljam stb.Elutaltam a pénzt,erre másnap küldött a vatera egy mailt,hogy vigyázzak az eladóval,ne fizessek neki,mert lehet nem jelentkezik.A felhasználóját természetesen inaktiválták,mondom szuper.
Várok,várok nem válaszol.Arról a cimről ahonnan irt nem tudtam neki küldeni,mert azt irta vissza a rendszer,hogy nincs ilyen cim.Telefonszám meg nem volt elérhető,smsekre nem reagált.Rendőrségi dolog lett belőle végül... :roll:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.02.04. 17:55:19

Én tudom,h arra gondoltál. :)

Már írtam többször is(Te ezt nem tudhatod),h én már rendeltem több mezt is,nem csak magamnak és egyikre sem volt semmi panasz.Persze az eladó nem az volt akiről Te beszélsz.

Az,h eredeti e én nem tudom.Nem tudom mi a különbség a között ami itt lóg a fogason meg a között a mez között amit mondjuk a botigában kapsz de sztem a világon nagyon kevés olyan emberke van aki ezt ránézésre megmondaná Neked. :)

Szerintem rendelhetsz bátran vateráról.Csak nézd meg az eladó értékeléseit.Ha senki sem csalódott abban amit kapott akkor sztem Te sem fogsz. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.04. 17:37:04

Lionel85 írta:
Bányász írta:Nem kell félni a vaterától.Ha valakinek csak pozitív értékelései vannak az nem fog becsapni senkit sztem.Én már rendeltem sok mindent vateráról.Utánvéttel,előre utalással is és sose volt semmi gondom.
Mondjuk ez is igaz, mert jobban félti a hírnevét a vaterán, mint sem egyszer eljátszani az esélyét...

Így előre utalással még sosem vettem semmit, de személyes talival már vettem két bicajt. Ha ebből indulok ki, akkor megbízható, de tényleg csak akkor, ha személyesen az eladó kezébe nyomom a zsét.

Viszont ha ilyen békéscsabai eladótól veszed meg, kicsit az esélye a személyes vásárnak.
Úgy értettem, tényleg eredeti vagy látszik rajta hogy hamisitvány...
Egyébként ha hamisitvány honnan lehet észerevenni?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 16:07:00

messideco írta:Ismerem :D De az angol oldalon volt egy csomó kép, regisztrálva voltam meg minden... Sebaj :)
Ja, értem, úgy már más a leányzó fekvése. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.04. 16:06:36

Bányász írta:Nem kell félni a vaterától.Ha valakinek csak pozitív értékelései vannak az nem fog becsapni senkit sztem.Én már rendeltem sok mindent vateráról.Utánvéttel,előre utalással is és sose volt semmi gondom.
Mondjuk ez is igaz, mert jobban félti a hírnevét a vaterán, mint sem egyszer eljátszani az esélyét...

Így előre utalással még sosem vettem semmit, de személyes talival már vettem két bicajt. Ha ebből indulok ki, akkor megbízható, de tényleg csak akkor, ha személyesen az eladó kezébe nyomom a zsét.

Viszont ha ilyen békéscsabai eladótól veszed meg, kicsit az esélye a személyes vásárnak.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.04. 16:06:18

Ismerem :D De az angol oldalon volt egy csomó kép, regisztrálva voltam meg minden... Sebaj :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 16:05:13

messideco írta:Mi a fene történt az imageshack.us-al? :x
www.noob.hu szerintem ez a legjobb. :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.02.04. 16:04:49

Nem kell félni a vaterától.Ha valakinek csak pozitív értékelései vannak az nem fog becsapni senkit sztem.Én már rendeltem sok mindent vateráról.Utánvéttel,előre utalással is és sose volt semmi gondom.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messideco
Presidente del Barça

2011.02.04. 16:04:33

Mi a fene történt az imageshack.us-al? :x
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.04. 16:01:36

S.Agüero írta:
krosz31 írta:sziasztok...nem biztos hogy idetartozik de vaterán vettetek már mezt?ha igen esetleg vki vett már sportmarkt-nevú eladótól?aki vett az elmondaná hogy mennyire eredeti egy ilyen vaterás mez...?
Vettem már és meg vagyok elégedve vele. Nagyon eredeti. :lol:
Hogy lehet egy mez kicsit meg nagyon eredeti? :roll:
Én azért félek a vaterától, mert ha előre utalok, és nem küldi a mezt, akkor övé a pénzem? :? Ilyenkor mit lehet csinálni?

Még konkrétan nem volt ilyenem, de benne van a pakliban.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 16:01:07

noname írta:A romános témához!
Ha valaki engem lerománoz, jobb ha elő is jegyez a plasztikai sebészhez, de ebben az esetben a határon túli magyarokról senki se írta h azok románok, stb lennének. Nekem nem tűnt fel h bárki lerománozott volna bárkit, Chivo véletlenül se erdélyi magyar. :lol:
Arról volt szó, hogy a fórumon van jó pár, jó fej román srác. :wink:

Ha jól emlékszem akiről L.Messi 10 beszél, ő nem is beszéli tökéletesen a nyelvünket, és horvát, vagy talán szerb, nem emlékszem már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.02.04. 16:02:40-kor.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.04. 15:59:33

A romános témához!
Ha valaki engem lerománoz, jobb ha elő is jegyez a plasztikai sebészhez, de ebben az esetben a határon túli magyarokról senki se írta h azok románok, stb lennének. Nekem nem tűnt fel h bárki lerománozott volna bárkit, Chivo véletlenül se erdélyi magyar. :lol:
A Fifa egy szégyen
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.04. 15:57:10

krosz31 írta:sziasztok...nem biztos hogy idetartozik de vaterán vettetek már mezt?ha igen esetleg vki vett már sportmarkt-nevú eladótól?aki vett az elmondaná hogy mennyire eredeti egy ilyen vaterás mez...?
Vettem már és meg vagyok elégedve vele. Nagyon eredeti. :lol:
Hogy lehet egy mez kicsit meg nagyon eredeti? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.02.04. 15:59:47-kor.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.04. 15:56:34

Victor_Valdes írta:
L.Messi 10 írta:
Victor_Valdes írta:Román srác? :lol: Ez még viccnek is rossz, szerintem nem nézik jó szemmel ha lerománozzák őket.. :roll:
De van aki konkrétan Román. Rájuk céloztam most.
Mondj már egyet, kérlek!
Szerintem itt mindenki magyar, maximum a határon túl élnek. Attól még nem románok, vagy szlovákok, szerbek, stb. Nem hiszem, hogy az erdélyi magyarok kedvelik ha lerománozzák őket... A családom anyai része Erdélyben élt sokáig, és ott is születtek, most román vagyok? :roll: :idea: :idea:
Konkrétan nem emlékszem a fórumozó nevére, de volt már aki valamilyen téma okán felhozta, hogy Ő Román. Utánanézek hátha megtalálom de már régen volt.
Kép
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.04. 15:54:06

sziasztok...nem biztos hogy idetartozik de vaterán vettetek már mezt?ha igen esetleg vki vett már sportmarkt-nevú eladótól?aki vett az elmondaná hogy mennyire eredeti egy ilyen vaterás mez...?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 15:50:14

L.Messi 10 írta:
Victor_Valdes írta:Román srác? :lol: Ez még viccnek is rossz, szerintem nem nézik jó szemmel ha lerománozzák őket.. :roll:
De van aki konkrétan Román. Rájuk céloztam most.
Mondj már egyet, kérlek!
Szerintem itt mindenki magyar, maximum a határon túl élnek. Attól még nem románok, vagy szlovákok, szerbek, stb. Nem hiszem, hogy az erdélyi magyarok kedvelik ha lerománozzák őket... A családom anyai része Erdélyben élt sokáig, és ott is születtek, most román vagyok? :roll: :idea: :idea:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.04. 15:01:19

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fi ... at-2063187

Akkor ennyi erőből játszanak meztelenül mert a mez- nyak, a nadrág és a boxer derék, a sportszár meg boka sérülést okozhat...
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.04. 12:10:51

detabarca írta:
http://www.checkfacebook.com/

606.488.160 tag amikor beírom ezt. Érdekel, hogy mennyi lesz, mikor olvasod.
Mo.: 2.661.040

(Szerk.: Hülyeség...sajnos nem élő számlálós, csak időnként frissül. )
Azért vannak itt érdekes adatok. Itthon valamivel több mint 2.6 millió user van, de az oroszoknál is csak kb 1 millióval több. A kínaikról nem is beszélve a kemény 600 000 függőjükkel :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kudu
Entrenador del Barça

2011.02.04. 12:00:37

Ma ünnepli Grosics Gyula a 85. születésnapját. Ennek hatására írtam egy cikket a blogunkra, akit érdekel, elolvashatja, és ha gondolja véleményt is írhat róla akár oda, vagy ide privát üzenetben. Köszönöm!

http://focivilag.wordpress.com/2011/02/ ... te-parduc/
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.04. 00:57:29

Köszi mindkettőtöknek.

Igen,a filmben az volt mondva. Könyvet most raktam le, reggel kezdtem el olvasni. Aztán utánanézek most pár dolognak,főleg neveknek, illetve említett weboldalaknak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése