nagyi írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem lassan kezd elegem lenni abból, hogy míg a real meccseit rendszeresen a Sport1 adja, addig szombaton 20.00kor (múltheti meccsre célzok) egy PSV-Willhem II érdekesebb, mint egy Hercules-Barcelona, így az egyszerű földi halandók, mint jómagam, akik nem rendelkeznek ama csodás Sport2 csatornával, nézhetik arab netes streameken, vagy megvárhatják az ismétlést...

Fura, nekem régebben sport2-m volt, sport1-m meg nem. De hát változnak az idők. Amúgy a szombati meccseket közvetíti a sport2, a vasárnapit pedig a sport1. Szóval itt most nem a Reál-Barca fontossági sorrendről van szó.
ON:
Végre egy olyan meccs, ami egy kicsit izgalomba tud hozni. Annyira erős a csapat, hogy már nem úgy ülök le meccset nézni, hogy 300-s a pulzusom alapból, hogy izgulok. És ez hiányzik egy kicsit. Talán ez a mai napon egy kicsit változhat, mert az ATMA bármikor képes meglepetést okozni, főleg nekünk...

Am ha jól emlékszem 2 éve épp otthon kaptunk ki tőlük 4-3-ra. De lehet rosszul emlékszem. Csak az rémlik, hogy azon a meccsen játszott végre megint jól a csapat, de mégis kikaptak.
Gála csapattal kezdenék, ha Ini is bírja, de hát ez egyértelmű. Ha nem, akkor Affelay-t dobnám be a mély vízbe, nem Keitát.