Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gg86 írta:Remélem a meccs után megint az lesz a téma, hogy mikor és kit cserélt, vagy nem cserélt be Guardiola, mert ez több gólos Barca sikert jelent
Ez most ironikus volt?Alberto10 írta:A tippem: 5-1. Bár mivel madridiak lehet, hogy 5-0. de az az igazság, hogy becsúszhat egy 3-0 is, de az azért már tartós rossz formára utalna, két egymást követő 3-0, sőt a kupát belevéve három sorozatban...hát nem is tudom, így azért az Arsenal ellen húzós lesz...
4-1 lesz. nem kell minden meccsen gálázni. egy ilyen rangadón inkább a 3 pont és a sérülések elkerülése legyen a legfontosabb(nekem az lenne)barca_bome írta:Remélem gálázunk ma is. A Realt lehet, hogy haza vágná egy újabb fölényesen megnyert rangadó!
Tippem: Barcelona - Atlético 5-0
Kezdek hozzá szokni az 5-0-ákhoz!
Na jó, reálisan 3-1 talán, vagy 2-0.
Na így már helyes.S.Agüero írta:Hivatalos:
Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa y Pedro.
Puyol nem sérült?S.Agüero írta:Sport szerinti kezdő:
VV, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Sergio, Xavi, Ini, Messi, Villa, Pedro
Abidal?S.Agüero írta:Sport szerinti kezdő:
VV, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Sergio, Xavi, Ini, Messi, Villa, Pedro
Jól emlékszel,csak az idegenben volt.ElBartimaeus írta: Am ha jól emlékszem 2 éve épp otthon kaptunk ki tőlük 4-3-ra. De lehet rosszul emlékszem. Csak az rémlik, hogy azon a meccsen játszott végre megint jól a csapat, de mégis kikaptak.
Gála csapattal kezdenék, ha Ini is bírja, de hát ez egyértelmű. Ha nem, akkor Affelay-t dobnám be a mély vízbe, nem Keitát.
Ebben van valami. Már én se rágom le tövig a körmömet, de amikor nagy meccs van, fel tudok pörögni.ElBartimaeus írta:Végre egy olyan meccs, ami egy kicsit izgalomba tud hozni. Annyira erős a csapat, hogy már nem úgy ülök le meccset nézni, hogy 300-s a pulzusom alapból, hogy izgulok. És ez hiányzik egy kicsit. Talán ez a mai napon egy kicsit változhat, mert az ATMA bármikor képes meglepetést okozni, főleg nekünk...Am ha jól emlékszem 2 éve épp otthon kaptunk ki tőlük 4-3-ra. De lehet rosszul emlékszem. Csak az rémlik, hogy azon a meccsen játszott végre megint jól a csapat, de mégis kikaptak.
Gála csapattal kezdenék, ha Ini is bírja, de hát ez egyértelmű. Ha nem, akkor Affelay-t dobnám be a mély vízbe, nem Keitát.
Fura, nekem régebben sport2-m volt, sport1-m meg nem. De hát változnak az idők. Amúgy a szombati meccseket közvetíti a sport2, a vasárnapit pedig a sport1. Szóval itt most nem a Reál-Barca fontossági sorrendről van szó.nagyi írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem lassan kezd elegem lenni abból, hogy míg a real meccseit rendszeresen a Sport1 adja, addig szombaton 20.00kor (múltheti meccsre célzok) egy PSV-Willhem II érdekesebb, mint egy Hercules-Barcelona, így az egyszerű földi halandók, mint jómagam, akik nem rendelkeznek ama csodás Sport2 csatornával, nézhetik arab netes streameken, vagy megvárhatják az ismétlést...![]()