2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt teljesen adom, nálunk is így van ez (ELTE-TáTK), de például a konkurencia (Corvinus) ezt úgy csinálja, hogy ad is valamit a hallgatóságnakDrigo írta:A HK mindenhol úgy lop, ahogy tud. Van ahol ügyesebbek, van ahol bénábbak, közben nem csinálnak semmit.
Ez teljesen egyértelmű, mindennek, így az újságírásnak is meg vannak a maga szabályai, ráadásul a milliós büntetések miatt úgy sem engednek akármit lemenni a szerkesztőkFecooo írta:országosan akkor terjedjen el, ha beszéltem erről az egyik érintettel és ők is egyetértenek majd... most még félnek a világ elé tárni a teljes igazságot...
Igen, így elég egyértelmű a dologFecooo írta:melyik suli? nézd meg a nevem alatt a várost és akkor már könnyű
ha nem jön engedély, el fogom küldeni mindenkinek a levelet...
röviden leírom a lényeget, így a modiknak is tisztább a helyzet, h megítéljék, mehet-e itt:
szóval a 11 tagú HÖK-testületből 5-en azonnali hatállyal lemondtak a mandátumukról (köztük az elnök is...) és az egyikük tegnap elküldött egy hosszú levelet, amiben leírt pár körülményt, amik erre késztették őket: megbundázott választások, sikkasztás, a testület működésének ellehetetlenítése, fenyegetések, stb... kész krimi, írni kéne belőle egy forgatókönyvet és eladni a jogokat
h érthetőbb legyen majd a levél: az 5 ember, akik lemondtak, mindet ismerem és évek óta kifogástalan, nagyszerű munkát végeztek!
a szögedire jár Fecó ha jól tudom.Kalap1988 írta:Melyik suli ez egyébként? Nem kell mélyebben belemenni, csak a suli nevét légy szíves írjátok le, hogy képben legyek, egy kis előzetes agyalás céljából
Feri! Ha nem kapsz engedélyt, engem majd akkor is érdekel pü-ben. Légy szíves küld el! Köszi!Fecooo írta:közvélemény-kutatás:
történt egy igen gyomorforgató eset nálunk, ami mi a kari-HÖK-ünket és az EHÖK-öt is érinti...
olyan szinten undorító, h ennek az egész országban híre kell, hogy menjen...
a kérdésem az, h érdekel titeket az eset? elméletileg csak a mi sulinkat érinti a dolog, de tartok tőle, h ez nem egyedi és talán tanulságos lehet más egyetemekre is fősulikra is...
ami a topicot és a moderációt illeti: megfér itt ez a tanulságos történet? anélkül, h átmennénk politizálásba képesek vagyunk( mindnyájan...) normális körülmények között megbeszélni az esetet? nem szeretném bemocskolni a topicot, más esetben eszembe nem jutna ilyesmit kibeszélni itt, de az egyetemi korrupció olyan téma, ami tényleg ott lehet mindenhol... (most nagyon úgy tűnik, h el fog indulni vmi...)
csak akkor folytatom, ha az engedélyt megkapom egy éppen erre járó moditól... ha nem, akkor majd egyéb módon eljuttatom az érdeklődőknek, h mi történt...
Kár h vége,sokat röhögtem rajta. Főleg a Street Raceren,meg a Heavyweight Thunderen
Lehet vagyis olyat hogy amiket posztolsz azt egyedül ő nem látja (értelemszeruen kommentelni sem tudja a semmit) ha tiltólistára rakod.Rinku írta:
Köszi szépen!És csak azt, hogy letiltod, hogy kommentet írjon? Lehet ilyet?
Hehemiihii írta:Nincs mit. Én nem tudok róla,h ebben a formában lehetne tiltani... Mindent vagy semmit