2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem,mert ahhoz korán kell kelni...lehet hogy esetleg meg kell izzadni...nem lehet minden nap bulizni.Perrero írta:Bruti (sóderklubbos) fácsén:
Most nézem a VV showt és Béci ott hőbörög, hogy vissza akar menni, mert neki KELL az a pénddz, odú, meg az ótó! Eddig csóró volt, most már szeretne ilyeneket. Csak kérdem: nem kéne megpróbálni a melót?
Én,maradok a Two men and a half man -nél,és a showder clubbnálRonaldinho&Barca írta:visca el barca írta: nem mintha nagyon érdekelne, de kivancsi vagyok, ezutan mirol fog szolni a musor...
Egy szóval dög unalom lesz, elég lesz 1 összefoglaló a hétre. Olivér csinálta a műsort, valakinek tetszett valakinek nem, de volt mit nézni és min szórakozni..
visca el barca írta: nem mintha nagyon érdekelne, de kivancsi vagyok, ezutan mirol fog szolni a musor...
Ezért írtam,hogy nem kell általánosítani.Sanama írta:Igen az. És? Személy szerint mikor nézem ,remekül szórakozom rajta,és hidd el emellett nézek épp elég dokumentum filmet és minden mást...Initom írta: Nem kell általánosítani.
De személy szerint inkább megnézek a dokumentum filmet mint azt...
Népbutítás az egész...
Ettől függetlenül az életben nem fogok egy SMS-t sem küldeni,és még a délutáni beszélgetéseket sem nézem...
Ha már általánosítunk, igen, átlagban a fél ország hülye. Nem hiába tartunk ott ahol...MR. TROMORT777 írta:Én nézem a VV-t! Szal köszi a gratulációkat!
Ez egy műsor, célja a szórakoztatás.
Engem szórakoztat, hogy emberek mire képessek egy kis hírnévért.
Fél ország nézi, fél országot hülyének tartjátok egy műsor miatt? Az igen.
Az már valami emberek.
Oszt Jónapot, lehet oltani!
Ronaldinho&Barca írta:Mekkora mókamester volt ez az Olivér. Nagyon csíptem a srácot és mérhetetlenül sajnálom, talán önmagát verte meg.
béla gyerekre pedig nem csak a tezsvírek szavaztak, hanem a legősibb munkát űzők is..
Érdekes lesz ez után, kár nagyon.
Igen az. És? Személy szerint mikor nézem ,remekül szórakozom rajta,és hidd el emellett nézek épp elég dokumentum filmet és minden mást...Initom írta: Nem kell általánosítani.
De személy szerint inkább megnézek a dokumentum filmet mint azt...
Népbutítás az egész...
Persze,hogyne...hady írta:...egyébként nem nézem, de akaratlanul is megtudja az ember... ( a Kurucon is vannak szereplőkről képek és cikkek ...![]()
![]()
![]()
)
Aki tudni szeretné, mi a Való Világ, nézzen szét az országban, a világban, akkor meglátja mi is az valójában. Ami ott folyik, az infantilizmus, exhibicionizmus, magamutogatás, métely. Messze van a mindennapoktól, a gondoktól, a nehézségektől.Victor_Valdes írta:Nem akarok megsérteni senkit, bár, lehet mégis... vagy csak irigykedek, nem tudom. Komolyan felidegesítetek magatok ilyen gyökérségen, mint a valóvilág? Ugyan már... Komolyan irigylem azokat az embereket akiknek, ez bármiféle kikapcsolódást tud nyújtani, azokat pedig végképp, akiknek az a legnagyobb gondjuk, így szombat esténként, hogy ezen vitázzanak, tele offolják a fészbukot vele, és még idegesítsék is magukat...
Valóvilág...ugyan már...jó is lenne ha folyna a viszki, és egy luxus villába lennék kiszolgálva..
Nem kell általánosítani.Sanama írta:Mit változtat az valakin,hogy este 45percig mit néz?Ilúvatar írta:VV egyszerűen vérgáz. Aki pedig nézi, akkor annak gratulálok. komolyan, kit érdekel hogy xy mit csinál.
Ezt sosem értettem...
Ameddig nem nyomod egész nap ezt a témát,és normálisan el is tudsz tőle vonatkoztatni,addig semmi baj nincs.
Mit változtat az valakin,hogy este 45percig mit néz?Ilúvatar írta:VV egyszerűen vérgáz. Aki pedig nézi, akkor annak gratulálok. komolyan, kit érdekel hogy xy mit csinál.
Ilúvatar írta:VV egyszerűen vérgáz. Aki pedig nézi, akkor annak gratulálok. komolyan, kit érdekel hogy xy mit csinál.