2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a híres négyes vitt színt a Villába. Majd most Alekosz megcsapkodja a mezőnyt.afellay99 írta:Na most vége a híres négyesnek:)Így kellet nekik...Igen nagyra tartották magukat.
bali 15 írta:Olivérnek esélye sem volt.
Béci nagyon népszerű a nők körében. Nem is csodálkoztam hogy 60 valamennyi %-al nyert. Eltaktikázta magát a kis Olika
Egy végletekig megrendezett színházi előadás az egész. Aki többet lát bele az meg is érdemli.Bob_Marley írta:
Tényleg mega tré, hogy embereknek az a karakter tetszik aki szívatja a többieket, éjjel nappal vedel....
Nem tudom én az rtlmoston általában az összefoglalónak is csak az összefoglalóját nézem nincs teljes rálátásom de Alekosz mellett ő játsza a másik legszimpatikusabb karaktert a villában.Lehet fogadni,h Anikó kibe szeret bele következőre és hány nap (óra?) múlva Mr. Green
Kb. én is így állok az egész VV dologhoz, igaz én max hetente 1x nézem.lui1698 írta:Azért nehogy az legyen már, hogy aki néz vv-t az egy alsóbbrendű idióta, ráadásul még azt se tudja milyen az igazi élet.
Ajjajj. Én látom azt eleget, és attól, hogy egy nap nézem fél órát a banánszájút attól még ugyan úgy képes vagyok gondolkodni.
Oltottam én is ezt a f*st mielőtt elindult és azóta se tartom értelmesnek.
De tudjátok mit? Épp ez a jó benne.
Egy olyan nap után amikor kifáradok idegileg, fizikailag akkor hóthalál, hogy nem kezdek el parlamenti közvetítések best of-ot nézni.
Nézem ezt az idióta gyökér bandát, agy kikapcs és annyi.
Mikor megunom vagy kicsit feltöltődtem elmegyek futni vagy nézek egy filmet.
Hazaérek, s kicsit csalódottan, benéztem ide!Victor_Valdes írta:Amúgy, srácok!
Ha megdobtok pár ezressel, és lejöttök ide, beülök én is egy bárpult mellé egy üveg viszkivel, és belekötök mindenkibe. Az iskolai végzettségem úgy is annyi, mint alekosznak vagy ki a pö.csömnek..Nem is tudom mi a fa.szomnak nem mutogatnak a tévébe... állatkodni én is tudok ám..
Oké vágom. Mondjuk azok már tényleg klinikai estek.Victor_Valdes írta:lui, sanama! Nem rólatok van szó, hanem arról a pár idiótáról, aki 0-24-be erről szájal, szavaz, stb...
ahogy ozsi szokta mondani ha úgy nézed, hogy vígjáték a legjobb. és valóban szétzúzza még a jóbarátokat is.hozzácsapom a Barátok köztöt is
Mondjuk nekem az a háromnegyed óra pont elég a VVből. De aki még éjféltől reggel ötig is nézi... Inkább aludna.Victor_Valdes írta:lui, sanama! Nem rólatok van szó, hanem arról a pár idiótáról, aki 0-24-be erről szájal, szavaz, stb...
Ettől függetlenül, engem nem kapcsol ki, nem nyugtat meg, nem veszi be a gyomrom az egészet.
Mellesleg meg van a fülbevalóm is.
Így van, eleinte meg se tudtam nézni.lui1698 írta:Azért nehogy az legyen már, hogy aki néz vv-t az egy alsóbbrendű idióta, ráadásul még azt se tudja milyen az igazi élet.
Ajjajj. Én látom azt eleget, és attól, hogy egy nap nézem fél órát a banánszájút attól még ugyan úgy képes vagyok gondolkodni.
Egy olyan nap után amikor kifáradok idegileg, fizikailag akkor hóthalál, hogy nem kezdek el parlamenti közvetítések best of-ot nézni.
Aki nem szereti a VV-t annak ott az Esti Mese az M2-őn.Victor_Valdes írta:Itt szalkán sem, nyugi, de szerintem hanyagolni kellene ezt a témát.![]()
Bár, a vicc, hogy 15 évesen sikerült annyi iskolát kijárnom, mint neki 3x évesen, és még állítólag ő a legértelmesebb odabenn. Emellett, ha jól hallom még egy alkesz bánat is. Jó, oké, ha ingyen adják hülye lenne nem inni () de, könyörgöm, ez kell nekünk, ez a színvonal?
Lehet így is,ahogy te meg Sanama,meg még páran!lui1698 írta:Azért nehogy az legyen már, hogy aki néz vv-t az egy alsóbbrendű idióta, ráadásul még azt se tudja milyen az igazi élet.
Borsodban mi régen tudjuk ez mit jelent....szintén sajnosL.Messi 10 írta:Itt Kaposváron nem a Cigányság van kisebbségben... (sajnos)hady írta:Mai hír ez is:
Új névről, új szervezeti és működési szabályzatról döntött az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) közgyűlése szombati kihelyezett ülésén Kaposváron. A január 9-i kisebbségi választást követően megalakult szervezet neve ezentúl Országos Roma Önkormányzat (ORÖ).
...hát ennyi
Itt Kaposváron nem a Cigányság van kisebbségben... (sajnos)hady írta:Mai hír ez is:
Új névről, új szervezeti és működési szabályzatról döntött az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) közgyűlése szombati kihelyezett ülésén Kaposváron. A január 9-i kisebbségi választást követően megalakult szervezet neve ezentúl Országos Roma Önkormányzat (ORÖ).
...hát ennyi
Én kiváncsi lennék rádVictor_Valdes írta:Amúgy, srácok!
Ha megdobtok pár ezressel, és lejöttök ide, beülök én is egy bárpult mellé egy üveg viszkivel, és belekötök mindenkibe. Az iskolai végzettségem úgy is annyi, mint alekosznak vagy ki a pö.csömnek..Nem is tudom mi a fa.szomnak nem mutogatnak a tévébe... állatkodni én is tudok ám..