Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rúghat ő még ma 14 gólt is,de ez pep-et különösen nem fogja érdekelni...lluisllach89 írta:Na, hát az eleve esélytelen 0 meccsen végre egy pozitívum, Ibi betalált, jöjjön meg az önbizalma!
Pedro ezt a meccset kihagyja, de a 2 hetes szünet alatt már felépül szerintem. Szóval ma tényleg játszhatna Afellay, de ugyanígy Bojannak is kellenek a játékpercek, szóval vagy Villa vagy Messi pihenhetne. Egyikük sem túl friss, és szerintem ma elbírná a csapat a hiányukat.bali 15 írta:Pedro meddig sérült még?
Mert akkor simán játszhatna Affelay, teljes meccset asszem nem is játszott végig az idén. Szerintem most kell lehetőséget adni neki.
tény, Afellay jó játékos, minőségi csere. nem vitatom sem a technikáját, sem a lendületességét. 1 baj van, Pedro jobbLG írta: Van igazság abban amit mondasz, de ettől én még sajnálom, mert az alapján, amit mutatott amikor éppen játszott nem ezt érdemli. Nekem pl. nagyon tetszett, h mennyire lendületes. A másik akinek szintén megtetszett a játéka, is hiányolom az Thiago. Bezzeg Keita minden meccsen játszik, holott nagyon nem illik ebbe a csapatba, és ezt akkor is mondom, ha pl. a tegnapi meccsen ő szerezte a győztes gólt. Néha neki is vannak jó meccsei, és van amiben amúgy is jó, de hogy hosszútávon Afellay-al v. Thiagoval többre mennénk, abban szinte biztos vagyok.
Mondjuk ebből azért nehéz lenne rosszul kijönni, mert bagóért kaptuk. Tegnap egyébként ha már Villa padozott, őt küldtem volna be Bojan helyett, ott többet ér, mint a jobbon.Game90 írta:Ahhoz, hogy pénzt tudjunk belőle csinálni, többet kéne játszatni. Meg amúgy sem arról vagyunk híresek, hogy milyen jól kijövünk az eladásokból.szajko írta: Ha meg csak azért igazoltuk le,hogy pénzt csináljunk belőle,akkor óriásit csalódok Pep-ben és a vezetőségben.
Remélem a következő szezonban több lehetőséget kap, ahogy Bojan, Mascherano és Thiago is.
Van igazság abban amit mondasz, de ettől én még sajnálom, mert az alapján, amit mutatott amikor éppen játszott nem ezt érdemli. Nekem pl. nagyon tetszett, h mennyire lendületes. A másik akinek szintén megtetszett a játéka, is hiányolom az Thiago. Bezzeg Keita minden meccsen játszik, holott nagyon nem illik ebbe a csapatba, és ezt akkor is mondom, ha pl. a tegnapi meccsen ő szerezte a győztes gólt. Néha neki is vannak jó meccsei, és van amiben amúgy is jó, de hogy hosszútávon Afellay-al v. Thiagoval többre mennénk, abban szinte biztos vagyok.Zozzy 5 írta:
de, hogy témánál is maradjunk, ismerve Pepet, egyáltalán nem lep meg, hogy ennyit játszik Afellay. az borítékolható volt, hogy kezdő nem nagyon lesz, jelenleg ő most elég előnytelen poszton játszik itt. Iniesta Spanyolország hőse július óta, Pedrot meg szinte Pep nevelte ki. Azzal sincs szerencséje, hogy amíg kicsit is meleg a pite addig Guardiola nem nagyon cserélget. Viszont szerintem ezt anno meg is mondták neki, hogy figyelj srác kb. ennyi lehetőséged lesz, de 3 milliót most simán megérsz nekünk. Ő erre igent mondott, innentől kezdve nem tudom sajnálni, hogy miután elmegy melegíteni vissza kell ülnie a padra.
3 millióért játszatni valakit nem bűn. Legalábbis nem akkora, mint 50 millióért, amennyiért ácsingózni fog Cesc-ért a Barcelona. Remélem Rosell tartja magát a saját fenntartásaihoz és nem fog irreálisan magas összeget kiadni a tékozló fiúért!S.Agüero írta:E célból nincs is szükségünk Cescre. semmi értelme, mert nem sokat játszana.
Azért remélem mostantól több lehetőséget fog kapni Ibi, így hogy most egyre - reméljük - több nehéz meccsünk lesz, és ezek előtt kell kicsit pihentetni is, ekkor majd talán beférhet a kezdőbe is.
Ahhoz, hogy pénzt tudjunk belőle csinálni, többet kéne játszatni. Meg amúgy sem arról vagyunk híresek, hogy milyen jól kijövünk az eladásokból.szajko írta: Ha meg csak azért igazoltuk le,hogy pénzt csináljunk belőle,akkor óriásit csalódok Pep-ben és a vezetőségben.
minden meccsen van ilyen ember, akit korán elküld melegíteni Pep, aztán addig melegít, míg véget nem ér a mérkőzés...Talma írta:Nem néztem végig a mérkőzést, így aki tud, segítsen nekem picit. Az 50. perc körül ment el melegíteni, de mi lett vele? Kifutott a stadionból avagy befutott az öltözőbe, mert hasmenése volt? Esetleg a rotációs kapa meghibásodott, s elment szerelőért?
"Szóval szólva": sajnálom szegényt, nem ezt érdemli.
...Tudom, örüljön egy újonnan igazolt játékos, hogy kap 10 perceket. Remélem könnyen tovább tud állni a nyáron, mivel több van benne annál, hogy a padon ücsörögjön mérkőzésenként ~10 percnél.
Hát a Pep-féle rotációs elv "áldozata" lett: a pálya mellett annyi ideig melegített, hogy a fű azon a helyen kiszáradt, és a helyén egy frissen rotált földhöz hasonló állagú talaj keletkezett.Talma írta:Nem néztem végig a mérkőzést, így aki tud, segítsen nekem picit. Az 50. perc körül ment el melegíteni, de mi lett vele? Kifutott a stadionból avagy befutott az öltözőbe, mert hasmenése volt? Esetleg a rotációs kapa meghibásodott, s elment szerelőért?
"Szóval szólva": sajnálom szegényt, nem ezt érdemli.
...Tudom, örüljön egy újonnan igazolt játékos, hogy kap 10 perceket. Remélem könnyen tovább tud állni a nyáron, mivel több van benne annál, hogy a padon ücsörögjön mérkőzésenként ~10 percnél.
Így van!ab1daL írta:Ebből a pár percből is látszott, hogy nagyot kaszáltunk vele. Bal oldalt kell játszatni, ennyi a lényeg, és onnantól ő megoldja. Vamos Ibi!
túl sok eddig még nem volt nekiS.Agüero írta:Nekem most bizonyosodott be, h nem a jobb szélen kell őt erőltetni.
Vagy a bal oldalt vagy középen kellene játszatni.
Szvsz ez volt az első rossz meccse Barca mezben.