Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
2 sort olvastam belőle, de elég is volt, hogy a Bullshit Generator jelezzen...FCBMessi19 írta:http://paranormal.hu/news.php?extend.115
Kiváncsi vagyok mit mondtok..
Biztos, hogy van rajtunk kívül élet. Messi is jött valahonnan.Lionel85 írta: K.
Megragadtad a műsor lényegét,hatékony összefoglaláslui1698 írta:A Való Világból annyit lehet elhinni, hogy Tajgetosz egy idióta, Éva egy majom akit szívesen megtaposnék, Anikót meg sunáznám.
Olivérbe meg csak az NKS pulcsiját bírtam.
LÁJK!!!Lionel85 írta:Biztos, hogy van rajtunk kívül élet. Messi is jött valahonnan.
Biztos, hogy van rajtunk kívül élet. Messi is jött valahonnan.Krojf írta:Az kizárt dolog, hogy egyedül vagyunk a végtelen Univerzumban!
Szerintem a mi Tejútrendszer nevű galaxisunkban is van legalább 1 életet magán viselő bolygó, csak eddig nem találkoztunk még intergalaktikus utazókkal, hogy bizonyságot kaphassunk efelől.
Csak ha abba gondolunk bele, hogy mennyi Nap-méretű csillag körül lehetnek bolygórendszerek, akkor máris más a leányzó fekvése.
K.
Ez így igaz! Különben is mindenki tudja,hogy világméretű összeesküvés áldozatai vagyunk.Vigyázzatok! A pokol gyíkjai leigázás céljából csippel kezdtek el titeket megjelölni!daffy írta:..hiszek benne,hogy vannak más értelmes lények. ez az interjú nem győzött meg,de mások igen.
egyetértek. vannak benne hülyeségek,ugyanakkor én hiszek benne,hogy vannak más értelmes lények. ez az interjú nem győzött meg,de mások igen.barcafan0911 írta:Hülyeség. Nálam itt vesztette el a valóság tartalmát. Innen már nevetséges:FCBMessi19 írta:http://paranormal.hu/news.php?extend.115
És a marsi civilizáció, ők miért nem mutatkoznak nyilvánosan?
A bolygónk egy alacsony osztályba tartozik és feltételezzük, hogy karantén alatt van, amit a világegyetem kormánya léptetett hatályba.![]()
![]()
Hülyeség. Nálam itt vesztette el a valóság tartalmát. Innen már nevetséges:FCBMessi19 írta:http://paranormal.hu/news.php?extend.115
És a marsi civilizáció, ők miért nem mutatkoznak nyilvánosan?
A bolygónk egy alacsony osztályba tartozik és feltételezzük, hogy karantén alatt van, amit a világegyetem kormánya léptetett hatályba.
Kulturálisnak éppen nem,viccesnek igen.Kalap1988 írta:Hát azért gondolom te sem tekinted kulturális műsornak ?Messithebest írta:Van akinek minősíthetetlen,van akinek nem. Nem vagyunk egyformák. Nekem pl nem az.Krojf írta:Egy minőségi klub minőségi magyar szurkolói oldalának minőségi fórumán miért folyik a szó egy minősíthetetlen "műsorról"???
K.Krojf szerintem amellett, hogy jogosan megveti a VV-ét, erre gondolt....
ez szerintem meglehetősen életkorfüggő. a tizenéves korosztály szerint talán vicces. nekem,aki épphogy átléptem a 20at,egyenesen idegesítő. érettségizetlen felnőtt emberek hülyét csinálnak magukból és remek képet festenek az országról,számomra nem szórakoztató,de másnak az és megint másnak sajnos követendő példa. a műsorral nem is lenne ilyen mértékű problémám,ha nem a fő műsorsávba menne,amikor a gyerekek a tv előtt ülnekKrojf írta:Egy minőségi klub minőségi magyar szurkolói oldalának minőségi fórumán miért folyik a szó egy minősíthetetlen "műsorról"???
K.
Hát azért gondolom te sem tekinted kulturális műsornak ?Messithebest írta:Van akinek minősíthetetlen,van akinek nem. Nem vagyunk egyformák. Nekem pl nem az.Krojf írta:Egy minőségi klub minőségi magyar szurkolói oldalának minőségi fórumán miért folyik a szó egy minősíthetetlen "műsorról"???
K.
Csupán leírtam a véleményem a műsorról. De miután ez megtörtént részemről a téma lezárva.Krojf írta:Egy minőségi klub minőségi magyar szurkolói oldalának minőségi fórumán miért folyik a szó egy minősíthetetlen "műsorról"???
K.
Van akinek minősíthetetlen,van akinek nem. Nem vagyunk egyformák. Nekem pl nem az.Krojf írta:Egy minőségi klub minőségi magyar szurkolói oldalának minőségi fórumán miért folyik a szó egy minősíthetetlen "műsorról"???
K.
Pontosan ugyanígy gondolom!gergo9 írta: Egy végletekig megrendezett színházi előadás az egész. Aki többet lát bele az meg is érdemli.
Én vígjátéknak fogom fel ezt is és Olivér sokkal szórakoztatóbb jelenség volt.
Nincs vége,csak 3as lett belőle,de majd meglátod,Alekosz röhögve fogja megnyerniafellay99 írta:Na most vége a híres négyesnek:)Így kellet nekik...Igen nagyra tartották magukat.