Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.13. 11:44:55

afellay99 írta:Na most vége a híres négyesnek:)Így kellet nekik...Igen nagyra tartották magukat.
Az a híres négyes vitt színt a Villába. Majd most Alekosz megcsapkodja a mezőnyt. :lol:
Kép
afellay99
Barça C

2011.02.13. 11:24:27

Na most vége a híres négyesnek:)Így kellet nekik...Igen nagyra tartották magukat.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.13. 11:17:54

bali 15 írta:Olivérnek esélye sem volt.
Béci nagyon népszerű a nők körében. Nem is csodálkoztam hogy 60 valamennyi %-al nyert. Eltaktikázta magát a kis Olika :D

Azért azt a nők körét szűkítsük le a 10-17 éves lányok közé... :wink:
Magyarországon mindig is a c-k érvényesültek, ebben még mindig nincs egy deka változás sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bali 15
Director del Fútbol

2011.02.13. 08:33:31

Olivérnek esélye sem volt.
Béci nagyon népszerű a nők körében. Nem is csodálkoztam hogy 60 valamennyi %-al nyert. Eltaktikázta magát a kis Olika :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.13. 08:03:26

Lehet utálni,lehet oltani,de én is nézem a VV-t. Minden nap,még ha olyan kedvem van a beszélgetős műsort is. Nem is nagyon értem,hogy miért a Bécikét nyomták vissza....Olivér volt az egyetlen(na jó talán Alekosz is) aki JÁTSZOTTA ezt a játékot. Na nem baj én úgyis Aleknak drukkolok. Volt nemrégiben egy felmérés,Alekoszt a nézők 25(!) %-a kedveli,a 2ik helyen Éva áll 3ik pedig Olivér(ez a párbaj előtt volt,most már kételkedek benne...).És az a durva hogy a kettőjük %-a együtt sem(!) éri el Alekoszét. Szóval ha nem bundázzák meg a dolgot,Alekosz röhögve megnyerheti a játékot...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.13. 00:46:15

Bob_Marley írta:
Tényleg mega tré, hogy embereknek az a karakter tetszik aki szívatja a többieket, éjjel nappal vedel....
Egy végletekig megrendezett színházi előadás az egész. Aki többet lát bele az meg is érdemli.
Én vígjátéknak fogom fel ezt is és Olivér sokkal szórakoztatóbb jelenség volt.
Lehet fogadni,h Anikó kibe szeret bele következőre és hány nap (óra?) múlva Mr. Green
Nem tudom én az rtlmoston általában az összefoglalónak is csak az összefoglalóját nézem nincs teljes rálátásom de Alekosz mellett ő játsza a másik legszimpatikusabb karaktert a villában.

gyere msnre, Ozsi
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.12. 23:05:33

lui1698 írta:Azért nehogy az legyen már, hogy aki néz vv-t az egy alsóbbrendű idióta, ráadásul még azt se tudja milyen az igazi élet.
Ajjajj. Én látom azt eleget, és attól, hogy egy nap nézem fél órát a banánszájút attól még ugyan úgy képes vagyok gondolkodni.

Oltottam én is ezt a f*st mielőtt elindult és azóta se tartom értelmesnek.
De tudjátok mit? Épp ez a jó benne.
Egy olyan nap után amikor kifáradok idegileg, fizikailag akkor hóthalál, hogy nem kezdek el parlamenti közvetítések best of-ot nézni.
Nézem ezt az idióta gyökér bandát, agy kikapcs és annyi.
Mikor megunom vagy kicsit feltöltődtem elmegyek futni vagy nézek egy filmet.
Kb. én is így állok az egész VV dologhoz, igaz én max hetente 1x nézem.
miihii
KHAL

2011.02.12. 23:05:04

Én is nézegetem a vv-t és a legszimpatikusabb karakter nekem Béla lett.Jók a meglátásai,a hozzáállása és tetszenek a megnyilvánulásai.Nekem szimpatikusabb ez a fajta "semmittevés" ,mint amit Oli előad.Rá nem a taktikus szót érzem a legtalálóbbak,hanem a mesterkéltet.A gurgulázó röhögéseit nagyon bírom és különösebb gondom nincs vele,de kettőjük közül egyértelműen Béci a nagyobb forma szerintem.
Azzal h kint maradt Olivér,még nem lesz vége a műsornak,nem lesz vége a poénkodásnak odabent.Már több helyen olvastam,h most aztán unalomba fog fulladni,mert kiment a mókamester.Na persze :D
Kicsit kiegyenlítettebbek lettek az erőviszonyok odabent,most jön az igazi csata.Oli csak az előjáték volt,de nála is van nagyobb ellenfél,Alek.Ő is zseniálisan keveri a kártyákat,Bélának fel lesz adva a lecke.

Lehet fogadni,h Anikó kibe szeret bele következőre és hány nap (óra?) múlva :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.12. 23:04:59

Victor_Valdes írta:Amúgy, srácok!

Ha megdobtok pár ezressel, és lejöttök ide, beülök én is egy bárpult mellé egy üveg viszkivel, és belekötök mindenkibe. Az iskolai végzettségem úgy is annyi, mint alekosznak vagy ki a pö.csömnek.. :roll: Nem is tudom mi a fa.szomnak nem mutogatnak a tévébe... állatkodni én is tudok ám.. :oops:
Hazaérek, s kicsit csalódottan, benéztem ide!
Ez nagyon megnevetett Valdes :lol:
A legjobb én sem nézem, de akarva akaratlanul beleakad az ember!Nekem kollégám van aki szinte fanatikusan nézi....Ő meséli épp ki kivel hogyan mikor....Amennyit én tudok belőle szimpatikusabb a Béci, mint egy Olivér!
De hogy ezen kiakadni....butaság srácok!Valamiért lemerem fogadni, hogy bárki aki azt mondja óóóó kiesett Olivér nem is izgalmas, ugyanúgy nézi tovább....
Tényleg mega tré, hogy embereknek az a karakter tetszik aki szívatja a többieket, éjjel nappal vedel....
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.12. 23:01:21

Victor_Valdes írta:lui, sanama! Nem rólatok van szó, hanem arról a pár idiótáról, aki 0-24-be erről szájal, szavaz, stb...
Oké vágom. Mondjuk azok már tényleg klinikai estek.
Felnéztem tesóm fészbuxájára gyors prögetés után 10 beugatást találtam ezzel kapcsolatban és mindegyikhez átlag 5 komment.
Viszont ez már azért durva.

Én végignézem (ha végignézem, mert van mikor lilu kisüti az agyam idő előtt), tv kikapcs azt' annyi.
Eszembe nem jut, hogy most a körmöm rágjam tajgetoszon.

Amúgy nem úgy néz ki az a gyökszi, mint a Sin City-ből a sárga csávó? :lol:

http://www.odysseyart.net/Entertainment ... stard1.jpg
hozzácsapom a Barátok köztöt is
ahogy ozsi szokta mondani ha úgy nézed, hogy vígjáték a legjobb. és valóban szétzúzza még a jóbarátokat is. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.12. 22:56:57

Victor_Valdes írta:lui, sanama! Nem rólatok van szó, hanem arról a pár idiótáról, aki 0-24-be erről szájal, szavaz, stb...

Ettől függetlenül, engem nem kapcsol ki, nem nyugtat meg, nem veszi be a gyomrom az egészet.

Mellesleg meg van a fülbevalóm is. :D
Mondjuk nekem az a háromnegyed óra pont elég a VVből. De aki még éjféltől reggel ötig is nézi... Inkább aludna.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.12. 22:56:54

lui1698 írta:Azért nehogy az legyen már, hogy aki néz vv-t az egy alsóbbrendű idióta, ráadásul még azt se tudja milyen az igazi élet.
Ajjajj. Én látom azt eleget, és attól, hogy egy nap nézem fél órát a banánszájút attól még ugyan úgy képes vagyok gondolkodni.

Egy olyan nap után amikor kifáradok idegileg, fizikailag akkor hóthalál, hogy nem kezdek el parlamenti közvetítések best of-ot nézni.
Így van, eleinte meg se tudtam nézni.

Mondjuk VV-hoz mindig hozzácsapom a Barátok köztöt is, komolyan szórakoztat :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.12. 22:56:43

így van V_V :)

nah sziasztok jóéjt,nekem elég volt mára :arrow: ágy.
Abi & Tito
hady
Director del Fútbol

2011.02.12. 22:54:50

R.I.P.

Hobo Blues Band, élt 33 évet.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.12. 22:54:46

lui, sanama! Nem rólatok van szó, hanem arról a pár idiótáról, aki 0-24-be erről szájal, szavaz, stb...

Ettől függetlenül, engem nem kapcsol ki, nem nyugtat meg, nem veszi be a gyomrom az egészet.

Mellesleg meg van a fülbevalóm is. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.12. 22:54:25

Victor_Valdes írta:Itt szalkán sem, nyugi, de szerintem hanyagolni kellene ezt a témát. :wink:

Bár, a vicc, hogy 15 évesen sikerült annyi iskolát kijárnom, mint neki 3x évesen, és még állítólag ő a legértelmesebb odabenn. Emellett, ha jól hallom még egy alkesz bánat is. Jó, oké, ha ingyen adják hülye lenne nem inni ( :mrgreen: ) de, könyörgöm, ez kell nekünk, ez a színvonal?
Aki nem szereti a VV-t annak ott az Esti Mese az M2-őn. :lol:
(Cool-on megy a Showder Club)
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.12. 22:53:04

Lehet így is,ahogy te meg Sanama,meg még páran!
Én nem vetlek meg titeket,mert minden ember más és más!
De én sose nézném!
Én az idiótább rétegről beszéltem :wink:
Az nem állapot,hogy behívnak 3-4-5 embert és a VV ről vitáznak 30 percet vagy mennyit.
Ez a nevetséges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2011.02.12. 22:55:04-kor.
Abi & Tito
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.12. 22:52:44

Engem egyáltalán nem érdekel senki véleménye, h kinek tetszik, h nézem-e.
Nekem jól esik megnézni és ennyi.
Az meg már annak az embernek a baja, h arról az emberről már véleménye van aki megnézi a VV-t.
És igen is nem örültem neki, h béci ment vissza mert sokkal szívesebben nézem Olivért a villában mivel ő csinál is valami hülyeségeket.
Béci meg egy öntelt "tezsvíír".
Nem is értem mért volt ő ennyire erős.
Mostantól hajrá alek. :roll: :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.12. 22:51:42

Itt szalkán sem, nyugi, de szerintem hanyagolni kellene ezt a témát. :wink:

Bár, a vicc, hogy 15 évesen sikerült annyi iskolát kijárnom, mint neki 3x évesen, és még állítólag ő a legértelmesebb odabenn. Emellett, ha jól hallom még egy alkesz bánat is. Jó, oké, ha ingyen adják hülye lenne nem inni ( :mrgreen: ) de, könyörgöm, ez kell nekünk, ez a színvonal?
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.12. 22:51:17

Azért nehogy az legyen már, hogy aki néz vv-t az egy alsóbbrendű idióta, ráadásul még azt se tudja milyen az igazi élet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2011.02.12. 22:51:59-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
hady
Director del Fútbol

2011.02.12. 22:50:48

L.Messi 10 írta:
hady írta:Mai hír ez is:

Új névről, új szervezeti és működési szabályzatról döntött az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) közgyűlése szombati kihelyezett ülésén Kaposváron. A január 9-i kisebbségi választást követően megalakult szervezet neve ezentúl Országos Roma Önkormányzat (ORÖ).

...hát ennyi
Itt Kaposváron nem a Cigányság van kisebbségben... (sajnos)
Borsodban mi régen tudjuk ez mit jelent....szintén sajnos
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.12. 22:48:03

hady írta:Mai hír ez is:

Új névről, új szervezeti és működési szabályzatról döntött az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) közgyűlése szombati kihelyezett ülésén Kaposváron. A január 9-i kisebbségi választást követően megalakult szervezet neve ezentúl Országos Roma Önkormányzat (ORÖ).

...hát ennyi
Itt Kaposváron nem a Cigányság van kisebbségben... (sajnos)
Kép
hady
Director del Fútbol

2011.02.12. 22:46:02

Mai hír ez is:

...hát ennyi
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.12. 22:45:01

Victor_Valdes írta:Amúgy, srácok!

Ha megdobtok pár ezressel, és lejöttök ide, beülök én is egy bárpult mellé egy üveg viszkivel, és belekötök mindenkibe. Az iskolai végzettségem úgy is annyi, mint alekosznak vagy ki a pö.csömnek.. :roll: Nem is tudom mi a fa.szomnak nem mutogatnak a tévébe... állatkodni én is tudok ám.. :oops:
Én kiváncsi lennék rád :D
viccen kívül,egyet értek.
Abi & Tito
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.12. 22:44:33

Hülye lenne dolgozni, ha ingyen is meggazdagodhat, és közben még el is tartják... :roll:

Becsületes munkából úgy sem lehet megélni lassan..egyszerűbb így..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.02.12. 22:45:04-kor.
Válasz küldése