2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a legutolsó dolog amit el kell érnie. Talán pont veled beszéltem a fáradásos sérülésekről nemrég. Nagyon fránya egy helyzet, mert iszonyatosan kell a 3 pont, de legalább lecserélhetné ha már 3-al megyünk.Lionel85 írta:Csak ér valamit Pep különbeszélgetése vele, biztos lesz benne egy kis bizonyítási vágy, hogy nincs leszállóágban. Amúgy elgondolkodtam rajta, hogy ugye az apuka is nézi a meccseket, otthon nem beszélgetnek Leóval arról, hogy fiam, nem vagy formában, vagy abszolút magára utalja a fiát? Nem bánnám, ha ma megtalálná a góllövőcsukát és elhúzna a Pichichi-listán a rózsaszín masnistól.detabarca írta:On:Én a forma ellenére ma a majdnem tökéletes Barcára számítok. Szegény ba5Zkoknak nem igazán megy ellenünk az utóbbi időben, pedig bírom őket. 3-4 gólos sikert várok egy olyan meccsen, ahol Messi nem görcsösen játszik és Pedro is újra villan. Abidal pedig hozza a már-már megszokott MOM formáját!
Tippem: 3-0 (Pedro ill. Messi2)
Az utolsó két szó adjaLionel85 írta:Csak ér valamit Pep különbeszélgetése vele, biztos lesz benne egy kis bizonyítási vágy, hogy nincs leszállóágban. Amúgy elgondolkodtam rajta, hogy ugye az apuka is nézi a meccseket, otthon nem beszélgetnek Leóval arról, hogy fiam, nem vagy formában, vagy abszolút magára utalja a fiát? Nem bánnám, ha ma megtalálná a góllövőcsukát és elhúzna a Pichichi-listán a rózsaszín masnistól.detabarca írta:On:Én a forma ellenére ma a majdnem tökéletes Barcára számítok. Szegény ba5Zkoknak nem igazán megy ellenünk az utóbbi időben, pedig bírom őket. 3-4 gólos sikert várok egy olyan meccsen, ahol Messi nem görcsösen játszik és Pedro is újra villan. Abidal pedig hozza a már-már megszokott MOM formáját!
Csak ér valamit Pep különbeszélgetése vele, biztos lesz benne egy kis bizonyítási vágy, hogy nincs leszállóágban. Amúgy elgondolkodtam rajta, hogy ugye az apuka is nézi a meccseket, otthon nem beszélgetnek Leóval arról, hogy fiam, nem vagy formában, vagy abszolút magára utalja a fiát? Nem bánnám, ha ma megtalálná a góllövőcsukát és elhúzna a Pichichi-listán a rózsaszín masnistól.detabarca írta:On:Én a forma ellenére ma a majdnem tökéletes Barcára számítok. Szegény ba5Zkoknak nem igazán megy ellenünk az utóbbi időben, pedig bírom őket. 3-4 gólos sikert várok egy olyan meccsen, ahol Messi nem görcsösen játszik és Pedro is újra villan. Abidal pedig hozza a már-már megszokott MOM formáját!
Puyolnak csúcsformában kéne visszatérnie, mert Piqué nélkül *** a védelem.Lionel85 írta:Március 8-át mondják, de szerintem valamivel előbb térhet vissza, mert ugye nem lesz a visszavágón Piqué a BL-ben, így arra kéne időzíteni Puyol visszatérését. Furán nézne ki amúgy a Milito-Abidal páros, mindketten ballábasak...
Off: Főleg az előbbiLionel85 írta:Március 8-át mondják, de szerintem valamivel előbb térhet vissza, mert ugye nem lesz a visszavágón Piqué a BL-ben, így arra kéne időzíteni Puyol visszatérését. Furán nézne ki amúgy a Milito-Abidal páros, mindketten ballábasak...messideco írta:Puyol mikor épül fel?
Március 8-át mondják, de szerintem valamivel előbb térhet vissza, mert ugye nem lesz a visszavágón Piqué a BL-ben, így arra kéne időzíteni Puyol visszatérését. Furán nézne ki amúgy a Milito-Abidal páros, mindketten ballábasak...messideco írta:Puyol mikor épül fel?
Puyol csak ne pihenjen, kihagyás után inkább formába kell lendülnie. Legfeljebb lecseréli Guardiola, de játsszon.csababarca írta:Pihenhetne Abidal,Iniesta,Messi,Pedro,Puyol is a nagy visszavágó előtt.
Szívemből szóltál....Frányó István írta:Ez a csapat elérte azt, hogy egy 1-1-es döntetlen után egyes szurkolók fanyalogjanak, és hogy a Real Madridnál ne arról beszéljenek, hogy "majd a Clássico-n ők megvernek minket", hanem imádkozzanak, hogy más csapatok tegyék ezt meg! Ez a csapat elérte azt, hogy ha nincs meg a meccsenkénti 3-as gólátlag, akkor az - kis túlzással élve - főoldalas hír legyen! Elérte azt, hogy több, mint 20 zsinorbn győztes bajnoki után egy döntetlen egyáltalán téma legyen!
Pep a kinevezésekor azt mondta: "Mindig meg fogom nekik boocsátani, ha nem nyernek. De sosem fogom nekik elnézni, ha nem küzdenek!"
Hát, ennek a csapatra én sosem fogok tudni haragudni, mert ezek a játékosok igazi hősök!
Ozsival értek egyet!ozsimiki írta:Bevallom nem olvastam vissza, mert nem akarok olyan hszbe ütközni,amitől kinyílna az a bizonyos bicska(persze lehet nem is volt olyan)
Szóval: nincs tragédia, válogatott meccsek után rendre gyengébben megy, egy olyan helyszínen pláne ahol amúgy sem szokott könnyű dolgunk lenni.
16! győztes meccs után nem nyertünk, úgy érzem aki komolyabban lehúzza most a csapatot, az tehet egy szívességet.
Szóval várható volt már egy pontvesztés, úgy érzem belefért bőven.
FORCA BARCAAA!!!
szerk: amit a bíró csalt a 90.percnél azon visszont néztem egy nagyot, majd valaki magyarázza el,h miért kapott ott szabadrúgást a Gijon.