Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
messideco
Presidente del Barça

2011.02.20. 12:46:43

Nem is lesz fiesta szerintem. Egy sima egygólos győzelemmel is beérném.
Ha Isten is megsegít, megnézem a meccset ma.
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 12:45:07

Ha szabad két gyengébb meccs után 1 valamiben mégis javulásról beszélni, akkor megemlítem Xavit. Ő kb a Clásicó óta, de főleg az Espanyol óta nagyon halvány, szinte fék volt a csapatban, a Gijon és az Arsenal ellen viszont látható volt a javulás. Remélem ő ma folytatja ezt a tendenciát!
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.20. 12:41:02

Én személy szerint nagyon bízom egy nagy arányú győzelemben. Jól jönne egy kis impulzus a továbbiakhoz. Remélem egy 3-0, 4-0 összejön ma estére. Egy-két embernek viszont én pihenőt adtam volna. PL: Messi, Ini vagy Xavi (kettőjük közül valaki kell a pályára), Alves. Kicsit fáradtnak tűnt a csapat az utóbbi két meccsen. Na de ma alkotnak. Érzem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
miihii
KHAL

2011.02.20. 11:46:11

Én sem várok fiesztát a mai meccstől,de azért biztos vagyok benne,h behúzzuk.A formaidőzítésünk kényesebb fázisában vagyunk,amikor egy picit meg van süllyedve a játék és az erőnlét,de ez várható is volt.Hagyomány ugye Pepnél,h a február egy kicsit nyögvenyelősebb,ő is tudja ezt és be van kalkulálva.Legalábbis nekem ezt sejteti az utóbbi pár meccs teljesítménye és az a korábbi nyilatkozata,h vízválasztó hetek jönnek és ha a Zenálon továbbjutunk,akkor nagyszerű szezonunk lesz,ha nem,akkor messze kerülhetünk a sikerektől.Én ebből azt olvasom ki,h most valóban fásultabbak vagyunk,de ez azért van,h a szezon végére,a nagy dolgok eldőlésénél újra bombaformában legyünk.Addig meg ki kell küzdenünk ezt a pár meccset és a következő feladat a Bilbao.Annyira nem tartok a meccstől,mert egy 60-70 %-os BARCA is képes simán behúzni a meccset,de ehhez a helyzetkihasználásunk a kulcs.
Aztán benne lehet a pakliban,h a srácok önérzete sérült egy kicsit ezzel a hétközi kisiklással,amit tudnak jól h maguknak köszönhetnek.Ezért tepernek ma h helyreállítsák a renomét és kárpótolják a culékat,elhallgattassák a kétkedő hangokat.
Akárhogy is,a lényeg a 3 pont megszerzése,de nem bánnám ha szülinapi ajándékként meglepnének egy nagyobb,látványosabb sikerrel a srácok :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.20. 10:20:52

Lionel85 írta:
detabarca írta:On:Én a forma ellenére ma a majdnem tökéletes Barcára számítok. Szegény ba5Zkoknak nem igazán megy ellenünk az utóbbi időben, pedig bírom őket. 3-4 gólos sikert várok egy olyan meccsen, ahol Messi nem görcsösen játszik és Pedro is újra villan. Abidal pedig hozza a már-már megszokott MOM formáját! ;)
Tippem: 3-0 (Pedro ill. Messi2)
Csak ér valamit Pep különbeszélgetése vele, biztos lesz benne egy kis bizonyítási vágy, hogy nincs leszállóágban. Amúgy elgondolkodtam rajta, hogy ugye az apuka is nézi a meccseket, otthon nem beszélgetnek Leóval arról, hogy fiam, nem vagy formában, vagy abszolút magára utalja a fiát? Nem bánnám, ha ma megtalálná a góllövőcsukát és elhúzna a Pichichi-listán a rózsaszín masnistól. :D
Az a legutolsó dolog amit el kell érnie. Talán pont veled beszéltem a fáradásos sérülésekről nemrég. Nagyon fránya egy helyzet, mert iszonyatosan kell a 3 pont, de legalább lecserélhetné ha már 3-al megyünk.

Szerintem most nem ez lesz a helyzet, szorosabb meccsre van kilátás.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 10:14:51

Lionel85 írta:
detabarca írta:On:Én a forma ellenére ma a majdnem tökéletes Barcára számítok. Szegény ba5Zkoknak nem igazán megy ellenünk az utóbbi időben, pedig bírom őket. 3-4 gólos sikert várok egy olyan meccsen, ahol Messi nem görcsösen játszik és Pedro is újra villan. Abidal pedig hozza a már-már megszokott MOM formáját! ;)
Csak ér valamit Pep különbeszélgetése vele, biztos lesz benne egy kis bizonyítási vágy, hogy nincs leszállóágban. Amúgy elgondolkodtam rajta, hogy ugye az apuka is nézi a meccseket, otthon nem beszélgetnek Leóval arról, hogy fiam, nem vagy formában, vagy abszolút magára utalja a fiát? Nem bánnám, ha ma megtalálná a góllövőcsukát és elhúzna a Pichichi-listán a rózsaszín masnistól. :D
Az utolsó két szó adja :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.20. 10:13:49

Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 09:52:23

Lionel85 írta:Március 8-át mondják, de szerintem valamivel előbb térhet vissza, mert ugye nem lesz a visszavágón Piqué a BL-ben, így arra kéne időzíteni Puyol visszatérését. Furán nézne ki amúgy a Milito-Abidal páros, mindketten ballábasak...
Puyolnak csúcsformában kéne visszatérnie, mert Piqué nélkül *** a védelem.

Amúgy már én egy szoros győzelmet tippelek, és végre megindulunk felfele. Messitől gólt várok, és szerényebb, jobb játékot az utóbbi meccsekhez képest, valamint Iniesta is belelendülhetne a tavaszi csúcsformába, mert már egy ideje ő is halvány.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.20. 09:40:41

Ezt a meccset nagyon fontos lenne hozni, bár ahogy a Bilbaot ismerem, nem fogják könnyen adni a bőrüket. Pedig botlani nem szabad, mert sem a morálnak nem tenne jót, + a Madrid is nagyon közel kerülne, amitől vérszemet kaphatnának. Egy nagy arányú győzelemre lenne igazából most szüksége a csapatnak, de bármilyen arányú győzelemmel most elégedett lennék.
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.20. 09:32:12

Lionel85 írta:
messideco írta:Puyol mikor épül fel?
Március 8-át mondják, de szerintem valamivel előbb térhet vissza, mert ugye nem lesz a visszavágón Piqué a BL-ben, így arra kéne időzíteni Puyol visszatérését. Furán nézne ki amúgy a Milito-Abidal páros, mindketten ballábasak...
Off: Főleg az előbbi :?
Remélem Puyi remek formában lesz a Bl visszavágóra.

On:Én a forma ellenére ma a majdnem tökéletes Barcára számítok. Szegény ba5Zkoknak nem igazán megy ellenünk az utóbbi időben, pedig bírom őket. 3-4 gólos sikert várok egy olyan meccsen, ahol Messi nem görcsösen játszik és Pedro is újra villan. Abidal pedig hozza a már-már megszokott MOM formáját! ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.20. 09:21:55

Ma nyerni fogunk a Bilbao ellen, ám nem adják olyan könnyen magukat. Tamás a főoldali beharangozó cikkében két kitételt említett meg: támadni vagy védekezni fog a vendégcsapat. Nos, mivel nem a Katedrálisban lesz, hanem a Camp Nouban, így számomra értelemszerű, hogy védekező felfogású lesz a Bilbao. Idegenben nem szeretnek játszani, főleg egy nagycsapat ellen nem. Arra számítok, hogy 10 emberrel védekeznek, max. 9-cel és elől Llorente várja a labdákat.

Nem ez a legjobb meccs lesz arra, hogy visszanyerjük az önbizalmat, ami a játékot illeti, de ha már megszerezzük a vezetést, nem lesz olyan nehéz a meccs. És az is számít, mikor szerezzük meg a vezető gólt, mert minél később jön, annál nehezebb lesz, annál jobban fognak a b*aszkok betömörülni.
messideco írta:Puyol mikor épül fel?
Március 8-át mondják, de szerintem valamivel előbb térhet vissza, mert ugye nem lesz a visszavágón Piqué a BL-ben, így arra kéne időzíteni Puyol visszatérését. Furán nézne ki amúgy a Milito-Abidal páros, mindketten ballábasak...
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.20. 09:11:24

A mai meccsen természetesen csak a győzelem elfogadható! Ezenfelül azonban ez a meccs jó lehet arra, hogy ismét a legjobb arcunkat mutassuk, és kilábaljunk a kisebb hullámvölgyből. Hazai pályán, egy magabiztos siker megadhatja a lendületet.
Talán Villa az akit pihentetnék, és végre megkaphatná az esélyt Afellay a megfelelő poszton.

Tippem: 4-1! A lényeg hogy ismét pontos, dinamikus játékot tudjunk nyújtani.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lahertitty
Jugador del Barça

2011.02.20. 03:07:34

Ma nyerni kéne.
d
Entrenador del Barça

2011.02.18. 17:26:39

csababarca írta:Pihenhetne Abidal,Iniesta,Messi,Pedro,Puyol is a nagy visszavágó előtt.
Puyol csak ne pihenjen, kihagyás után inkább formába kell lendülnie. Legfeljebb lecseréli Guardiola, de játsszon.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.18. 17:25:07

Tippem 2-0 ide. Nem lesz ez sem könnyű meccs. Villa sem lesz lehet....

Kezdő:
VV-Alves,Piqué,Milito,Abidal-Mascherano,Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Affelay.

Puyol mikor épül fel?
Kép
"And my heart will leave you never."
Hayabusa
Barça B

2011.02.18. 10:49:09

Nagy küzdelemre számítok és már most sajnálom a Bilbao-t, mert biztos vagyok benne, hogy az elmúlt 2 rossz szereplés dühét rajtuk fogják elverni.
Kezdésnek én is a gála 11-et várom és biztos, hogy már az első félidőben el lesz döntve a meccs.
LaPulga
Barça B

2011.02.17. 19:08:46

Én is a gála 11-et várom a hétvégi meccsünkre!! Pep nem hiszem hogy fogja hagyni őket pihenni mivel az utóbbi hetek próbáltatásai után a játékosoknak játszani kell és lendületbe kell jönni, nem szabad keseregni!!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.17. 18:43:57

Itt az enyimé' is :
---------------------------VV--------------------------
---Alves---------Piqué----------Abidal---------Adriano
------------------------Busquets-----------------------
------------------Xavi-----------Iniesta----------------
---------Messi-----------Villa------------Pedro--------
Messit most már a szélen akarom látni!
Kínszenvedős 2-0.
Villa, Messi
:wink:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.17. 18:34:39

Én egy ilyen meccs után,abszolút full kezdőt várok Peptől,szerintem nem akarja hogy az előnyünk neadjisten 2 pontra csökkenjen.

Szóval:
VV
Alves-Piqué-Abidal-Maxwell
Busquets
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa

Tipp.: 3-0
G.: Iniesta,Messi,Pedro

Remélem Messi fejével beszéltek,h ne legyen ilyen önző,nem kéne CR styleban nyomni....Remélem nyerünk azért VISCA EL BARCA!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LaPulga
Barça B

2011.02.17. 18:29:52

Frányó István írta:Ez a csapat elérte azt, hogy egy 1-1-es döntetlen után egyes szurkolók fanyalogjanak, és hogy a Real Madridnál ne arról beszéljenek, hogy "majd a Clássico-n ők megvernek minket", hanem imádkozzanak, hogy más csapatok tegyék ezt meg! Ez a csapat elérte azt, hogy ha nincs meg a meccsenkénti 3-as gólátlag, akkor az - kis túlzással élve - főoldalas hír legyen! Elérte azt, hogy több, mint 20 zsinorbn győztes bajnoki után egy döntetlen egyáltalán téma legyen!
Pep a kinevezésekor azt mondta: "Mindig meg fogom nekik boocsátani, ha nem nyernek. De sosem fogom nekik elnézni, ha nem küzdenek!"
Hát, ennek a csapatra én sosem fogok tudni haragudni, mert ezek a játékosok igazi hősök!
Szívemből szóltál.... =D>
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.17. 18:18:53

Nézem a bajnoki sorsolást, nem gyenge hónapfordulója lesz a csapatnak. Február végén idegenben Mallorca, köv fordulóban szintén idegenben Valencia. Nem csodálkoznék, ha itt valamelyik meccsen pontokat vesztenénk...

Hétvégén meg Bilbao.

Ráférne sok emberre a pihenés, bár ehhez a bilbao nem a legjobb ellenfél.
Viszont március 6-án(vagy 5-én) 2-3 nappal az Arsenal elleni meccs előtt jön a Zaragoza a Camp Nouban.
Ott egy ilyet szeretnék majd látni: Valdes-Alves,Milito,Piqué,Adriano- Mascherano,Keita,Xavi- Afellay,Bojan,Villa.

Pihenhetne Abidal,Iniesta,Messi,Pedro,Puyol is a nagy visszavágó előtt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
El fanático
Entrenador del Barça

2011.02.13. 20:02:18

ozsimiki írta:Bevallom nem olvastam vissza, mert nem akarok olyan hszbe ütközni,amitől kinyílna az a bizonyos bicska :D (persze lehet nem is volt olyan)

Szóval: nincs tragédia, válogatott meccsek után rendre gyengébben megy, egy olyan helyszínen pláne ahol amúgy sem szokott könnyű dolgunk lenni.

16! győztes meccs után nem nyertünk, úgy érzem aki komolyabban lehúzza most a csapatot, az tehet egy szívességet.

Szóval várható volt már egy pontvesztés, úgy érzem belefért bőven.

FORCA BARCAAA!!!

szerk: amit a bíró csalt a 90.percnél azon visszont néztem egy nagyot, majd valaki magyarázza el,h miért kapott ott szabadrúgást a Gijon.
Ozsival értek egyet!
Mascheranoba pedig szinte már menetrendszerűen belrúg mindenki, de a második félidőben, amikor az egész csapat rájött, hogy itt és most több kell, nem lehet lazulva lehozni, akkor ő már ő is úgy tolta, ahogy kell.
Persze nem tisztem állandóan mevédeni Masche-t, de sokakból megint a keserűség és a düh beszél és folyik a bűnbak keresés ezerrel, mint hasonló esetekben szokásotok amúgy....

A 90. perc történéseit magam sem értem - látom, hogy Perez Lasa spori kibámul - hogy az asszistensre vagy a Gijon edzőjének a reklamálására figyelt, az passz - és befújta a szabadot + Valdésnak kiutalta a sárgát...

...én viszont azt nem tudom - pedig délben újranéztem a meccset a Sport 1-en - hogy Xavi miért kapott sárgát a 77. percben?
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.13. 14:21:56

Én sem érzem hogy bármi gond is lenne. Ahogy Fernando is írta, minden szezonban vannak ilyen meccsek. Nyögvenyelős volt, pontatlanok voltunk, látszott hogy egy kissé fásultak votlunk fejben.
Ennek ellenére is végig küzdötték a meccset, de sajnos ez egy ilyen nap volt. Ez van. Nem kell túlragozni, belefért ez a döntetlen. És ki tudja lehet hogy növetlük egy ponttal az előnyünket?! :D Reméljük.
Azért el kell ismerni a Gijon teljesítményét is. Le a kalappal, emberfelettit küzdöttek, és egyáltalán nem játszottak alattomosan!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
noname
Llegenda del Barça

2011.02.13. 13:49:09

Küzdött, a csapat, de beütött a szokásos válogatott-meccs-átok. Az amúgy nagyon dinamikus Afellayon látszott talán leginkább a fáradtság. Egy ilyen meccsen a döntetlen se rossz eredmény. Az Arsenalt szét fogjuk szedni! Rajtuk kell bosszút állni a maiért! :wink:
A Fifa egy szégyen
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.13. 13:29:07

Nem mondom, hogy nem voltam csalódott tegnap az 1-1 után, de ha belegondolunk ez egyfajta előrelépés. Ezek ellen az 1-0 után betömörülő csapatok ellen régebben nem tudtunk mit kezdeni. Sajnos így alakult, de az hatalmas fejlődés, hogy a védelem fala ellenére is tudtunk hozni egy döntetlent. Minden szezonban van ilyen meccs, nem lehet, hogy mindig mi szerezzünk vezetést. Még így is bőven vezetünk, és ha csak magunkra figyelünk megnyerjük röhögve a bajnokságot. Villa egyébként szerintem a legszebb gólját pöttyintette tegnap, és a végén meg is fordíthattuk volna.

Az Arsenal ellen egy 0-2-t várok.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt