4. szezonomban járok azt hiszem (vagy ötödik:D), eddig mindent nyeretem a csapattal. A keretet szinte teljesen átalakítottam, ismeretlen tehetségeket is igazoltam, meg pár tehetséges, ismertebb játékost. Most Amerikában kerestem csatárokat, és egy érdekes dolog jött ki. Két srác, mindkettő 21 éves, 180 centi magas, ugyanúgy néznek ki, mindkettőjüket Nilmarnak hívják.

A különbség annyi, hogy az egyikük hátán Santos (86-os össz.), míg a másikon Mejores (83-as össz.) olvasható. Remek játékos mindkettő. Találtam még melléjük egy Ewerthon nevű urat is, 18 éves, 78-as összértékű kis kopasz gyerek. Már rúgtam vele párat.
A probléma csak annyi, hogy eljött a BL tavaszi része, és egy már korábban tapasztalt bakival találtam szembe magamat. Mikor meccset akarok kezdeni, azt írja, nincs meg a kezdőcsapatom. Eltiltottam nincsen, maximum úgy, hogy egy játékosom, akit a télen kölcsönbe adtam, az utolsó csoportmeccsen pirosat kapott. De hát ez miért lenne baj? Ő mér nem zavar be... Senki sem sérült a csapatban, így emiatt sem lehet gond. Úgy néz ki, hogy ennek a karriernek lőttek. Kár, mert jó kis csapat épült ki. Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem, hogy írjon.