Kezdjük túllihegni a dolgot, de azért még válaszolnék.
kristop: valóban sokszor használjuk ki a támadóink agilitását, ettől függetlenül ez még nem volt tökéletes labda, na abban biztos vagyok, hogy ha Xavi van ott, akkor Messi még könnyebben beveri.

Egyébként pedig nem volt gond nagy gond a passzal, egy jó kis gólpassz volt én nem vitatom el Keita érdemét, de nem volt akkora bogyó, mint ahogy páran beállították. Mindenesetre nem volt érdemtelenül bevésve a mali neve a gólpassz rovatba.
Gauchomester, neked csak annyit mondanék, hogy én azon kevesek egyike vagyok, aki kiállt Keita mellett eddig is, úgyhogy engem aligha vádolhatsz olyannal, hogy gyűlöletből vitatnám el tőle a gólpasszt. Csak ahogy a túlzott negatív, úgy a túlzó pozitív kritikával is kicsit ellenkezem, mindössze ennyi.
De ha tényleg ennyire túllihegjük, akkor teljesen olyan benyomást keltek, mint aki a kákánn is csomót keres, pedig nem ez volt a célom, csak egy apró megjegyzést akartam tenni.
Különben pedig azért is becsülendő volt az a megmozdulás, mert a többiektől sajnos addig nemigen láthattunk ilyesmit. Én azt vártam, hogy Iniesta átveszi a karmester szerepét, mert Keita nem Xavi helyettese, még ha helyette is van a pályán.