Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
5.1en elég jól szól Bon Jovi FLACbenlui1698 írta: Jut eszembe,
a flac minőségű zenék minőségét milyen komoly hangcuccal lehet érzékelni?
Nah őket még nem hallgattam, de legalábbis nem rémlik a dolog...Slither írta:És a Uyama Hiroto, Kenichiro Nishihara, Himuki hármassal hogy állsz?Eazzy írta: Shing02-t dzsatubin elég sokat hallgattam régebben. NOMAK-tól elég keveset hallottam eddig, nézek majd hozzá valamit.
Köszi, minősége nekem tökéletes, mert a kis asztali hangszórókon úgy se sokat tudok kihozni a zenékből.Game90 írta:http://www.mediafire.com/?ymnjoznyyaz
Ezt találtam, én is leszedtem, nekem nem tűnt youtube minőségnek. Vagy?
És a Uyama Hiroto, Kenichiro Nishihara, Himuki hármassal hogy állsz?Eazzy írta: Shing02-t dzsatubin elég sokat hallgattam régebben. NOMAK-tól elég keveset hallottam eddig, nézek majd hozzá valamit.
How to Make It in AmericaEazzy írta:Csabi!
Az I Need A Dollar című szám amit linkeltél az tudod minek volt a főcím zenéje? Kár hogy kaszálták...bírtam azt a sorozatot.
http://www.mediafire.com/?ymnjoznyyazlui1698 írta:@Csabi, ezt a Billie Jean feldolgozást nem tudod honnan lehet leszedni nem dzsatube minőségben?Merhogy' krva jó.
Shing02-t dzsatubin elég sokat hallgattam régebben. NOMAK-tól elég keveset hallottam eddig, nézek majd hozzá valamit.Slither írta:Vannak akik nem tudják értékelni a minőségi zenét.Eazzy írta: Nujabestól mindent bírok, lehet azt nem bírni?![]()
Próbáld ki NOMAK zenéit, elég jó relaxációs cucc.
Meg talán még Shing02-t nézd meg, ő rappel is.
Pontosan, épp most szervezzük az embereket fészbukkon.Fernando írta:Meddig tart amúgy a zenepárbaj döntő? Amíg nem nyer a "repp"?
Köszi. Mega néha csinálja ezt de egy idő után megunja.Danka00792 írta:Küldöm a linket.
Szerk.: Hmm, nem megy a link. Próbálgassátok, aztán hátha egyszer, vagy mindjárt feltöltöm még valahova aztán annyi.
Hát nem egyszerü feladat...lui1698 írta:Én is gondolkodtam hasonló számokon de nem nagyon jutott eszembe egy se. Esetleg, ha elküldenéd a pack linkjét nekem is azt nagyon megköszönném.
Én is gondolkodtam hasonló számokon de nem nagyon jutott eszembe egy se. Esetleg, ha elküldenéd a pack linkjét nekem is azt nagyon megköszönném.Danka00792 írta:Hát csináltam egy packot, remélem nagyjából sikerült eltalálnom, hogy mire gondoltál. Nem jött össze valami sok szám, rajtam is kifogott a feladat. (16 track) Mindjárt megy pü-ben, már töltöm fel. Ha gondolod, majd ha átnyálaztad magad rajta, valamikor irj véleményt, kiváncsi vagyok.
Köszöntem szépen!S.Agüero írta:Szerintem a cooler than me-re gondolsz.L.Messi 10 írta:Azoktól lenne kérdésem akik nézik a Való Világot: nem tudja valaki mi annak a zenének a címe, ami a tánc alatt ment? (Taio Cruz elötti)![]()
Bocs, nem vettem észre a hsz-t.Game90 írta:![]()
![]()
Szerintem a cooler than me-re gondolsz.L.Messi 10 írta:Azoktól lenne kérdésem akik nézik a Való Világot: nem tudja valaki mi annak a zenének a címe, ami a tánc alatt ment? (Taio Cruz elötti)
Vannak akik nem tudják értékelni a minőségi zenét.Eazzy írta: Nujabestól mindent bírok, lehet azt nem bírni?