Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ő még nagy karriert fog befutni a Barcelona csapatában.LM10 írta:Abidal sajnálatos hiánya miatt, a SPORT úgy tudja, hogy Fontás minimum a szezon végéig a nagycsapathoz fog tartozni. Most bizonyíthat Fontás, és jövőre ő pótolhatja Militót.
Itt az összefoglaló. Thiago nem játszhatott rosszul, két gólpassz, az első előtt meg elég szép cselt mutatott be... És Jonathan is nagy zsugát szórt a gólpasszt adó védőnek a 2. gól előtt... Bárcsak mindketten felkerülnének és beépülnének idővel...kristop írta:thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában, deulofeu pedig bemutatkozott a csapatban.
Biztos, hogy nem, mivel fel sincs rendelve az első csapathoz - Miño és Nolito tagja az utazó keretnek.kristop írta:thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában...
Nekem elég az is, h egy komoly bajnokságba játszik, és komoly mutatói vannak. Ettől függetlenül én is Thiagot preferálom, mert én benne is nagyon nagy potenciált látok, de Fabregas képességeit is elismerem.Fernando írta:Én nem tudom miért hiszitek, hogy a legjobbak közt van, ez csak akkor derülne ki, ha egy komoly csapatban játszana. Én bízom benne, hogy inkább Thiagot fogjuk preferálni, ha már úgy is fel jön a nyáron INGYEN. Ezzel meg is van oldva Xavi helyettesítése.