La Masia - Barça fiatalok
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerencsére a Barcelona nem csak játékosnevelésben van otthon, hanem remekül készíti fel a fiatal, ambiciózus edzőket is. Ha csak a volt játékosokat nézzük, biztos találunk olyat, aki elvállalja a B csapat feladatát. Hirtelen Bakero vagy Sztoicskov neve jut eszembe.

Luis Enrique távozik az Athletic éléről az év végén.
Röviden a cikk szerint (Zubit idézve) új kihívásokat szeretne keresni. Utódját elsősorban hazai anyagból próbálják megoldani.
Röviden a cikk szerint (Zubit idézve) új kihívásokat szeretne keresni. Utódját elsősorban hazai anyagból próbálják megoldani.
- Tivornya
- Capitá del Barça
ilyen körülmények között bőven megbocsátható ez a piros
szerk.: azért az nagyon durva, h az ifi különb pályán játszik, mint bármelyik magyar 1. osztályú nagycsapat
szerk.: azért az nagyon durva, h az ifi különb pályán játszik, mint bármelyik magyar 1. osztályú nagycsapat

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
tényleg nagyon jól játszanak, de sajnos épp most szórták ki muniesát. jogos volt. egyből beugrott, amikor az első felnőtt meccsén piros lapot kapott.
- levproff
- Director del Fútbol
Már 4-0. Elképesztő mennyiségű gólt termelnek az utóbbi pár meccsen a kicsik. És Soriano nagy formába van, rúgdossa a gólokat. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Tivornya
- Capitá del Barça
Jól tolják a kicsik... 
3-0...Dos Santos duplával

3-0...Dos Santos duplával

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
- Tivornya
- Capitá del Barça
Valszeg igen 
Most játszik a Barca B...épp félidő van és 2-0ra vezetnek. Am a pálya víz alatt van, mert Barcelonában egész nap esett az eső.

Most játszik a Barca B...épp félidő van és 2-0ra vezetnek. Am a pálya víz alatt van, mert Barcelonában egész nap esett az eső.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Nagyon jók a srácok vízilabdában...2-0ra vezetnek 

Tegnap szép kis gólt lőtt Nolito,olyan Pedros volt. Az eredmény is nagyon szép 4:1 a Tenerife ellen. 

-
- Capitá del Barça
Hatalmas gratula a fiúknak hogy ilyen szépen helyt álltak a másodosztályban is. Simán a tabella első felében végezhetnek. Azért ez elég durva. Sajnos már tényleg nem nagyképűség kijelenteni hogy egyik magyar csapat sem tudná biztosan megfogni a Barca B-t sem.
J. Soriano nem mondható nagyon fiatalnak,25 éves...
Abi & Tito
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Itt az összefoglaló. Thiago nem játszhatott rosszul, két gólpassz, az első előtt meg elég szép cselt mutatott be... És Jonathan is nagy zsugát szórt a gólpasszt adó védőnek a 2. gól előtt... Bárcsak mindketten felkerülnének és beépülnének idővel...kristop írta:thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában, deulofeu pedig bemutatkozott a csapatban.

Jonathant én vkp cserének képzelném el, teljesen más stílus mint Busi, ezért nagyobb lenne a taktikai repertoár... De ez csak az én gyermekded álmom...
- El fanático
- Entrenador del Barça
Biztos, hogy nem, mivel fel sincs rendelve az első csapathoz - Miño és Nolito tagja az utazó keretnek.kristop írta:thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában...

thiago végigjátszotta a meccsét, szóval biztos nem lesz valenciában, deulofeu pedig bemutatkozott a csapatban.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Grat a Kicsiknek! Kiütötték a következő ellenfelet is. Hatalmas kár, hogy nem juthatnak föl.
Szép lenne egy Barca B vs. Real meccs. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Barcelona B - Cordoba 4-1
Gólok: Soriano (2), Oriol, Tena (ö.gól) ill. Usero.
Gólok: Soriano (2), Oriol, Tena (ö.gól) ill. Usero.

- samy85
- Capitá del Barça
ezen idézetek a mi utánpótláspolitikánkról és (fabregas "támadásáról"):
"Fabregas saga 160 ezredik felvonás (olvasván itt vissza)--->Uraim,Barcelona szurkolók!!A szakembereitek vakok akármit szeretnétek hinni róluk!! Maga CESC FABREGAS mondta egy interjúban, hogy a szakembereitek szerint SOHA nem lesz BARCELONA SZINTŰ játékos, ezért hagyta el a Barcelonat. Soha nem cáfolta ezt a nyilatkozatot...miről beszélünk? "
"Hagyhatjuk is ezt a témát egy nagy bullshit. 1. Rosell meg a Barcelona jobb ha hallgat arról mi is az a morál vagy etika. 2. A srác ugyanannyira angol mint spanyol 3. Messit mennyiért vették el az argentín futballtól (hormon kezelés?lol:)) nem tudom az mennyibe kerül de 300K euro-nál tuti nem több). 3. Mikor érdekelte a Barcelona-t, hogy mi történik egy másik klubbal, jelen esetben az Arsenallal? Soha, minket miért érdekeljen a Barcának mi fáj vagy mi nem? 4. Rosell meg a nagytudású barátai azon miért nem gondolkodnak el soha, hogy a srácaik akik mennek miért akarják elhagyni a La Masia-t (amire ők oly büszkék meg oly fontos) és a katalán klubot? Közröhej mint mindig ha valami Velünk és a Barcelona-val kapcsolatban felmerül."
"Nem csak azért nem szeretem a Barcát ,mert kikaptunk a BL döntőben, hanem azért is ,mert túl van hypeolva. Mi játszunk egy döntetlent és ilyeneket írnak ,hogy szégyenében elsülyedhet az Arsenal. Bezzeg ha a Barca x el ,akkor egyből ilyet írnak ,hogy parádés döntetlent jásztott a katalán elit klub... meg a sport újságokban is ,nem azt írják ,hogy nyert az Arsenal a Barca ellen ,hanem ,hogy a "Barca kiengedte a győzelmet a kezéből" és sorolhatnám tovább. Nemzeti spotban is kapunk egy 5 soros cikket ,nem baj ,hogy nagyon jól jászunk. A Barca meg kb 1-2 egész oldalt szánalom... a patkány üzlet polikikájukról nem is beszélve. Amit Fabregas megszerzésének ügyében csináltak az már gusztustalan volt. "
Gondolom mostanra kitaláltátok a ellenszurkrerek hovatartozását!
ennyire ferdén látni valamit? hihetetlen!
"Fabregas saga 160 ezredik felvonás (olvasván itt vissza)--->Uraim,Barcelona szurkolók!!A szakembereitek vakok akármit szeretnétek hinni róluk!! Maga CESC FABREGAS mondta egy interjúban, hogy a szakembereitek szerint SOHA nem lesz BARCELONA SZINTŰ játékos, ezért hagyta el a Barcelonat. Soha nem cáfolta ezt a nyilatkozatot...miről beszélünk? "
"Hagyhatjuk is ezt a témát egy nagy bullshit. 1. Rosell meg a Barcelona jobb ha hallgat arról mi is az a morál vagy etika. 2. A srác ugyanannyira angol mint spanyol 3. Messit mennyiért vették el az argentín futballtól (hormon kezelés?lol:)) nem tudom az mennyibe kerül de 300K euro-nál tuti nem több). 3. Mikor érdekelte a Barcelona-t, hogy mi történik egy másik klubbal, jelen esetben az Arsenallal? Soha, minket miért érdekeljen a Barcának mi fáj vagy mi nem? 4. Rosell meg a nagytudású barátai azon miért nem gondolkodnak el soha, hogy a srácaik akik mennek miért akarják elhagyni a La Masia-t (amire ők oly büszkék meg oly fontos) és a katalán klubot? Közröhej mint mindig ha valami Velünk és a Barcelona-val kapcsolatban felmerül."
"Nem csak azért nem szeretem a Barcát ,mert kikaptunk a BL döntőben, hanem azért is ,mert túl van hypeolva. Mi játszunk egy döntetlent és ilyeneket írnak ,hogy szégyenében elsülyedhet az Arsenal. Bezzeg ha a Barca x el ,akkor egyből ilyet írnak ,hogy parádés döntetlent jásztott a katalán elit klub... meg a sport újságokban is ,nem azt írják ,hogy nyert az Arsenal a Barca ellen ,hanem ,hogy a "Barca kiengedte a győzelmet a kezéből" és sorolhatnám tovább. Nemzeti spotban is kapunk egy 5 soros cikket ,nem baj ,hogy nagyon jól jászunk. A Barca meg kb 1-2 egész oldalt szánalom... a patkány üzlet polikikájukról nem is beszélve. Amit Fabregas megszerzésének ügyében csináltak az már gusztustalan volt. "
Gondolom mostanra kitaláltátok a ellenszurkrerek hovatartozását!
ennyire ferdén látni valamit? hihetetlen!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem a semmi szintjét a kupákra érthette Tamás. És ez igaz is, hiszen az Arsenalban nem esélyes soha egyetlen kupára sem a csapat, az EB és a vb-győzelmeknek meg csak mellékszereplője volt Fabregas.
Ha pedig nem erre gondolt, akkor talán arra, hogy nem fejlődött folyamatosan és megragadt egy szintre. Bár ezzel lehet vitatkozni, én nem teszem.
Ha pedig nem erre gondolt, akkor talán arra, hogy nem fejlődött folyamatosan és megragadt egy szintre. Bár ezzel lehet vitatkozni, én nem teszem.

Nekem elég az is, h egy komoly bajnokságba játszik, és komoly mutatói vannak. Ettől függetlenül én is Thiagot preferálom, mert én benne is nagyon nagy potenciált látok, de Fabregas képességeit is elismerem.Fernando írta:Én nem tudom miért hiszitek, hogy a legjobbak közt van, ez csak akkor derülne ki, ha egy komoly csapatban játszana. Én bízom benne, hogy inkább Thiagot fogjuk preferálni, ha már úgy is fel jön a nyáron INGYEN. Ezzel meg is van oldva Xavi helyettesítése.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én nem tudom miért hiszitek, hogy a legjobbak közt van, ez csak akkor derülne ki, ha egy komoly csapatban játszana. Én bízom benne, hogy inkább Thiagot fogjuk preferálni, ha már úgy is fel jön a nyáron INGYEN. Ezzel meg is van oldva Xavi helyettesítése.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Azonkívül hogy ez egy hatalmas b*romság ilyen megjegyzések inkább blogba valók nem egy objektívnak látszódni akaró cikkbe.Fabregas pedig megragadt a semmi szintjén egy olyan Arsenalban, amely 2004 óta kiemelkedő eredményt elérni nem tudott.
Konkrétan a világ 3. legjobb karmesterének lenni nem hiszem hogy a semmi szintje.
Semmiben nem különbözik az esete Piqué-től annyiban hogy Piqué azt a szintet amit képvisel azt már itt érte el, Cesc pedig az Arsenal-ban.
Xavi után stílusban nincs utánpótlás sem Iniesta sem Thiago nem Xavi stílusú.
Iniesta nem tudja átvenni Xavi helyét ebben egészen biztos vagyok.
Sajnos szükségünk van Cesc-re lehet hogy jövőre nem de utána egyre sürgetőbb lesz új Xavi után nézni.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
LG, Zsoltfree ne feledjétek, én így gondolom. Azt, hogy Fabregast mivel csábították el, mennyire gyenge volt az akarata nem tudom. Az viszont nincs messze a valóságtól, mert ékes bizonyíték arra, hogy igenis lehetséges pl. Messi vagy Xavi vagy Iniesta esete. Nem kell Angliába menni ahhoz, hogy zseniális játékossá váljon valaki, higgyétek el!