Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
?Perrero írta:L.Messi 10 írta:Hy. Egy kis segítséget szeretnék kérni: Ki akarok írni pár filmet, viszont nem tudom hogy mint adat vagy mint audio lemez kell-e kiirni. PS2vel játszanám le. Előre is köszönöm!
Működik. Köszimiihii írta:Elvileg a RealPlayer viszi.kanty írta:RMVB File mivel lehet lejátszani?
Ha valaki segítene azt nagyon szépem megköszönném.![]()
írd ki DVD-íróvalalbicelesteX írta:Szevasztok!
Megint csak számítógépes analfabétaságom miatt kérek segítséget.![]()
Szedtem le filmeket,de ISO a kiterjesztésük...Na most ezt hogyan tudom megnézni?Illetve hordozható dvd lejátszón milyen formában tudom megnézni?Köszönöm előre is!
Ha mkv fájlhoz szeretnél magyar hangot hozzáadni,akkor viszonylag könnyű dolgod van.Ideális program erre az mkv toolnix nevű program. Magát az mkv fájlt úgy képzeld el mint egy dobozt,amibe betehetsz,és ki is vehetsz dolgokat(hangsávokat,feliratokat) Arra figyelj hogy a hang lehetőleg .aac kiterjesztésű legyen,bár lehet hogy mp3 is megfelel. Avi fájloknál is lehet ilyesmit csinálni ha jól emlékszem,de ebben nem vagyok biztos.Dvd-nél tuti lehet hozzáadni de elég körülményes..külön programok kellenek hozzá,és ugyebár a végén egy iso fájlba kell elmenteni. Az mkv fájlokat gondolom pc-n próbálják ki,illetve a legtöbb blue-ray lejátszó is támogatja,nem beszélve arról hogy sok tv akár usb-n keresztül is képes lejátszani. Előttem páran ajánlották a kmplayert,az egyik legjobb lejátszómessideco írta:Két kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni:
1. Mostanában dvd/hd filmeket töltök le. Hogyan lehet a hundub-ot berakni a filmbe? Aki járatos benne, az tudja mire gondolok...
2. mkv fileket milyen lejátszóval próbáljak ki? A vlc-vel is akadoznak néha
a media player classic mindent visz, ha fennvan a kodekcsomagkanty írta:RMVB File mivel lehet lejátszani?
KMP elvileg viszi.kanty írta:RMVB File mivel lehet lejátszani?
nekem jetaudio-val szokott mennimessideco írta: 2. mkv fileket milyen lejátszóval próbáljak ki? A vlc-vel is akadoznak néha
Így hirtelen:Filedropper,ide 5 giga max feltöltés,illetve Dropbox ez 2 giga feltöltést enged,de van számos extra szolgáltatása bővebb infó ITTMessiFan írta:Tudtok linkelni nekem olyan oldalakat ahova fel lehet tölteni egy 1,6 gigás rar fájlt?
pár ötletem van,de nem tudom,hogy melyik a te "oldalad",írok párat,egy próbát megérnek:MessiFan írta: Elfelejtettem írni hogy ide már feltöltöttem de csak prémiumosok tölthetik le..
Elfelejtettem írni hogy ide már feltöltöttem de csak prémiumosok tölthetik le..daffy írta:http://megaupload.com/
ide próbáld meg. nem vagyok biztos benne,de hátha
http://megaupload.com/MessiFan írta:Tudtok linkelni nekem olyan oldalakat ahova fel lehet tölteni egy 1,6 gigás rar fájlt?
Picivel többet is írhatnál az igényeidről... legalább azt, hogy hány colos cucc kell.levproff írta: Előre is köszi a segítséget!