2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Először beszéljetek a PS3-as gyerekkel, hogy mit tud a dologról. Nem tudom, hogy működnek a Vaterához hasonló oldalak, ezek szerint először elutalod a pénzt, és utána vagy megkapod az árut, vagy nem? :OHunter91 írta:Sziasztok!
Elmesélek egy történetet, amihez a tanácsotokat szeretném kérni.
Ma jött egy utolsó figyelmeztetés haveromnak e-mailben,hogy azonnali hatállyal küldje el az eladott PS3 gépet,amit állítólag ki is fizetett a vevő. A rendszer a haverom mobil internetének IP-je szerint küldte a figyelmeztetést. (Nem tudom hogy Vatera,vagy milyen oldal volt.)
Na már most a az albitársamnak soha nem volt PS3-ja. Nem hogy el akart volna adni.
Közben rájöttünk,hogy a mobilnet kölcsön volt adva az egyik ismerősünknek december 10-én(valami netes feladatot kellett megcsinálni fősulira). És ennek a gyereknek volt PS3 konzol-ja,amit nekünk is ajánlgatott. Vagyis ő lehet az eladó.
Ilyen helyzetben mi a teendő? Ha rendőrségi ügy lesz belőle,akkor hogyan lehet megállapítani,hogy albitársam nem vétkes?
1. A tisztességes torrentező nem veszi le a feltöltést 0-ra, csak hogy netezhessen.Rinku írta:Feco, 12 kb-tal töltöttem fel, az oldalt már be sem töltötte, mert egyfolytában töltött töltött töltött... És nemh ozta be az oldalt... Le kellett állítani a Bittorentet és újrakapcsolódni a netnél, mert ha simán kikapcsolom a Bittorrentet, itt sz*rakodik nekem továbbra is, mintha még mindig feltöltenék... Kell az a film nekem, viszont dolgom lenne a neten is és marhára idegesítő, hogy iylen kis sz*rság miatt nem megy egyszerre a kettő... Még valami ötlet?
Szerintem a jobb alsó sarokban a hangbeállításokra ha rákattintasz, és bepipálod a mikrofonnál a némítást, nem fog.sjay írta:Egy komolyabb problémám lenne a Skype-pal.
Visszhangzik az egyik hívő partneremtől az egész, pedig headset van neki is.
Hallottam valami olyasmit, hogy ezt a vezérlőpultban valamelyik beállítás okozza. Valakinek nincsen ötlete, melyik lehet az?
0 vagy 1 kb nem sokat számít hidd el... pontosan olyan netem volt nekem is...Rinku írta:De nekem mindenképpen 0 kellene feltöltési korlátnak, mert amúgy is 20 kb-tal töltök fel, 250-el le, de ez a 20 kb is úgy leszívja a gépet, hogy a hajamat tépem...
Jobb klikk/sávszélesség kiosztás/felöltési korlátRinku írta:Torrentről töltök egy filmet, de meleltte meg szeretnék internetezni. A gondom az, hogy ha feltöltök, akkor olyannyira belassul a net, hogy képtelen behozni akármit is. Ha csak szimplán letöltök, akkor nincs baj, de ha feltöltök, akkor leáll az agya a rendszernek. Meg lehet oldani valahogy azt, hogy egy adott torrentnél csak a letöltés menjen és a feltöltés ki legyen kapcsolva? Mert ha felveszem a torrent listára, aktív lesz, egyszerre beindul a le- és a feltöltés, de én nems zeretném, hogy menjen a feltöltés, csakis a letöltés! Meg lehet oldani ezt valahogy? Bittorentet használok. Köszi előre is!
köszi,így jó lettFecooo írta:a firefox 4 és a chrome sajátossága...
ha firefoxot akarsz használni, akkor töltsd le a régebbi, 3.6-os verziót és azt rakd fel(én is visszatértem rá)
Firefox+Chrome felhasználóként világéletemben bordó kommenteket olvastamsoadroli írta:Az miért van hogy a kommentek bordó színűek? De csak mióta felraktam az új tűzrókátVagy csak rossz a szemem?
Olyat a hivatalos oldal - http://www.fcbarcelona.com/web/english/ - küld minden hírlevélre feliratkozott tagnak a születésnapjára - feliratkozni 2 perc, csupán kamu e-mail címmel iratkozz az adott szülinapi dátummal, ha saját reget is akarnál később.fcgigi írta:Helló, nem tud valaki véletlenül linkelni egy olyan barca rajzolt indulót amit szoknak év végére, meg mindenféle különleges alkalmakra csinálni... nekem szülinapos kéne, egyáltalán lehet olyan??? előre is köszi
Külföldön sincs még RETAIL release, így normális minőségben nem tudod letölteni.Messa írta:Srácok, tudna valaki adni egy torrentet az 'Elhajlási Engedély'-ről?
Az ímént szedtem le, de egy moziban felvett gagyiság volt.