Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pricelessIlúvatar írta:
VIlla helyett. No problemLionel85 írta:Szépen megpipáztatta Márcsellót. Lehet, jobb lenne neki a baloldalon, a kupadöntőn elnézném. Bár Pedrónak is kellenek a játékpercek.
Itt nem lesz belőle senki véleményem szerint. Úgy értem, hogy kezdő játékos sose lesz belőle. Középpályára évekre előre teltház van, csatársorba meg gólerősebb szélső kell.Hunter91 írta:Elképesztően nagy játékos lesz itt a Barcelonában. A múlt meccsen az elfutásai,beadásai nekem kifejezetten tetszettek. Ha a kapu előtt pontosabbak vagyunk,akkor gólpasszokat jegyezhetnénk fel a neve mellé. Ahhoz képest,hogy szerintem még nem nagyon érti meg a nyelvet, a játékot jól olvassa(itt jegyezzük meg hogy nem egy gyenge ellenfél ellen küzdött).
A magyarok elleni teljesítménye pedig elképesztő volt. Ő mozgatta szinte az egész csapatot. Ha kellett védekezett is. Az a meccs hatalmas löketet adott neki ami a hétvégén meg is látszott.
Ha így folytatja hamar kezdőben találja magát egy fontosabb meccsen is.(BL-elődöntő, remélhetőleg BL döntő, vagy egy klasszikuson i akár)
Csak így tovább Afellay!!!
Én biztos vagyok benne,hogy hamarosan maradandót fog alkotni.d írta:"Elképesztő nagy"? Én kétlem. Egy jó kiegészítő ember igen. Ha nem esik a csapat színvonala, akkor ő itt nem lesz hosszútávon stabil kezdő. De hasznos kis játékos már most is.
Hát szerintem annyira nem nyomta jól,legalábbis a valós tudásához képest,összeségében láttam már jobban is játszani. Vagyis inkább úgy fogalmaznék,h nem igazán tetszett az,h ennyire a vonal mellé helyezkedett,persze valszeg ez volt a feladata,de amikor néhányszor befelé indult el szerintem jobban sikerült megbontani a védelmet,mint mikor a vonal mellett próbált cselezni. Amúgy van benne fantázia,de még szoknia kell a dolgokat illetve remélem,h nem akarunk belőle is szélsőt faragni,mint Hlebből,mert az nem hiszem,h jó lenne.soadroli írta:Jól nyomta tegnap. Remélem ezek után több játéklehetőséget kap