Hunter91 írta:Elképesztően nagy játékos lesz itt a Barcelonában. A múlt meccsen az elfutásai,beadásai nekem kifejezetten tetszettek. Ha a kapu előtt pontosabbak vagyunk,akkor gólpasszokat jegyezhetnénk fel a neve mellé. Ahhoz képest,hogy szerintem még nem nagyon érti meg a nyelvet, a játékot jól olvassa(itt jegyezzük meg hogy nem egy gyenge ellenfél ellen küzdött).
A magyarok elleni teljesítménye pedig elképesztő volt. Ő mozgatta szinte az egész csapatot. Ha kellett védekezett is. Az a meccs hatalmas löketet adott neki ami a hétvégén meg is látszott.
Ha így folytatja hamar kezdőben találja magát egy fontosabb meccsen is.(BL-elődöntő, remélhetőleg BL döntő, vagy egy klasszikuson i akár)
Csak így tovább Afellay!!!
Itt nem lesz belőle senki véleményem szerint. Úgy értem, hogy kezdő játékos sose lesz belőle. Középpályára évekre előre teltház van, csatársorba meg gólerősebb szélső kell.
Az nagyszerű, hogy pumpálja befelé a beadásokat, de nem véletlen, hogy mi a szögelteket se adjuk be általában. Az érkező játékosok átlagmagassága a kerti törpékét súrolja. (Idén Alves is látványosan hanyagolja a beadásokat és állandóan a betörést meg a laposan visszagurított labdákat próbálgatja, vagy egyszerűen visszafordul)
Elég nagy ferdítés az írni, hogy ellenünk ő mozgatta a csapatát, mikor a pályán van egy van der Vaart, meg egy Sneijder, meg lehet nézni a passzstatisztikákat.