MessiFan írta:xbox-osokhoz fordulnék tanácshoz!
Mivel már unom, hogy minden új játék laggol a gépemen, nyáron be akarok szerezni egy xboxot. Az lenne a kérdésem, hogy melyiket ajánljátok csak játékokhoz? Tudom, hogy van sokféle de nekem nekem nem kell semmi extra csak 2 (vagy 1) konzol és a gépezet.
Mivel ballagni fogok be fog jönni némi pénz + szülinap + most lesz a névnapom + húsvét. Az kb 60 ezer de lehet hogy több vagy kevesebb.
Mennyibe kerül egy xbox? Érdemes használtat venni? Esetleg ki lehet üttetni, hogy letölthessek rá játékokat?
Én ősszel vettem a golemkonzolnál egy Arcade-ot, flashelt, adtak rá egy év garanciát, mind össze 50 ezerért. Szerintem simán megérte, azóta is kiválóan megy mind az eredeti, mint a másolt játék rajta. Nem tudom hogy árulnak e még, mert ugye van a slim stb. de én nekem semmi gondom nincs vele. Bár érdemes legújabb flash-t meg mindenből az újat tenni, hogy az AP 2.5ös játékok is menjenek(NFS:HP, AC:BH stb.). De az Arcadeot ajánlom mindenképp+ mellé egy HDD-t(külső vinyó), mivel csak 250 MB van mentésekre, ami azért elég kevés, és úgy még 1-2 játékot is fel lehet rá másolni.