Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha YouTube-on van fent:Victor_Valdes írta:Help me!
Valaki nem tudja, hogy lehet egy videóról levágni a hangsávot? Vagyis, hogy csak a hang kellene belőle, a videó nem. Valaki pls...
A Pentium egyértelműen jobb.levproff írta:Újabb segítségre lenne szükségem.
Melyik a jobb processzor?
az AMD V160 2,4 GHz vagy az Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz ?
És még egy..ez mit jelent/takar:
Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500 VGA ?![]()
Előre is köszi!
OK, sok sikert! És sztem Verbatim lemezt használj, mert én amikor elkezdtem kiírni vettem 16 db Maxellt és kb. 5-öt írtam ki jól, aztán átálltam a Verbatimra és azokból majdnem mindet hibátlanul írtam ki.MessiFan írta:Igen boxról van szódavi10 írta:
Ha még mindíg xboxról van szó akkor így írd ki!
http://bobbacsi.uw.hu/data/index.html
DVD+R dupla rétegű (DL) lemezre
Köszi majd akkor nyáron elkezdem a "gyártást"
Igen boxról van szódavi10 írta:
Ha még mindíg xboxról van szó akkor így írd ki!
http://bobbacsi.uw.hu/data/index.html
DVD+R dupla rétegű (DL) lemezre
Ha még mindíg xboxról van szó akkor így írd ki!MessiFan írta:Ez a netkábel egyenlő azzal ami a géphez kell vagy más?Messithebest írta:NBAhez bedugtam a netkábelt, Live profilt csináltam, és mikor elindítottam a játékot, automatikosan letöltötte. Fifa ugyanez(természetesen nem kell live profil még1.).
Még annyi, hogy te ha letöltesz egy játékot akkor az egész tartalmát felrakod egy dvd-re és már mehet is?
Ez a netkábel egyenlő azzal ami a géphez kell vagy más?Messithebest írta:NBAhez bedugtam a netkábelt, Live profilt csináltam, és mikor elindítottam a játékot, automatikosan letöltötte. Fifa ugyanez(természetesen nem kell live profil még1.).
Format Factory jó kis program kb. mindent mindenbe tud konvertálni.soadroli írta:Valaki mondjon már egy jó, könnyen kezelhető konvertálótVideóból szeretnék mp3-ba. Sürgős.
Total Video Concerter kilőve. Eddig azzal csináltam, de meghalt valamiért
NBAhez bedugtam a netkábelt, Live profilt csináltam, és mikor elindítottam a játékot, automatikosan letöltötte. Fifa ugyanez(természetesen nem kell live profil még1.).MessiFan írta:Ezért is akarom beszerezni. A gépemen elindul, de nem tölti be a várost csak nagyon nehezen és laggolMessithebest írta:A GTA egyébként kumma szép és élvezetes boxon. Pláne Onlineúgy a legjobb
Singleben 2x toltam végig, azóta online játszok néha
![]()
Még annyi, hogy te honnan/hogyan szerzed a keretfrissítéseket NBA-ba, Fifába vagy más játékokhoz patcheket?
Live profilt kell csinlni és akkor automatikusan letölti ezeket!MessiFan írta:
Ezért is akarom beszerezni. A gépemen elindul, de nem tölti be a várost csak nagyon nehezen és laggol![]()
Még annyi, hogy te honnan/hogyan szerzed a keretfrissítéseket NBA-ba, Fifába vagy más játékokhoz patcheket?
Ezért is akarom beszerezni. A gépemen elindul, de nem tölti be a várost csak nagyon nehezen és laggolMessithebest írta:A GTA egyébként kumma szép és élvezetes boxon. Pláne Onlineúgy a legjobb
Singleben 2x toltam végig, azóta online játszok néha
Ezt nem is tudtam eddig és nem is értettemGauchomester írta:Azon nem változtattak, csupán a BL szabályzata előírja, hogy a név és a mezszám mögötti háttér egyszínű legyen a mezen. Tehát másképp nézett ki a BL meccseken, és másképp a bajnokikon. Ez minden csíkos mezű csapatnál így van, ha megfigyeled.Logan10 írta:Igen de abból is kettő fajta volt mert emlékszem hogy 2008 őszén még a mez hátulja is tökéletesen egyvonalúan kétszínű volt míg 2009 tavaszán emlékezz Pl.BL döntő már a mez hátuljában több volt ha jól tudom a kék szín... itt még a tökéletes kétszínű: http://www.youtube.com/watch?v=bLW4DKoncvM de itt már nem az : http://www.youtube.com/watch?v=VAhgJNELc9Y nézd csak meg
Azon nem változtattak, csupán a BL szabályzata előírja, hogy a név és a mezszám mögötti háttér egyszínű legyen a mezen. Tehát másképp nézett ki a BL meccseken, és másképp a bajnokikon. Ez minden csíkos mezű csapatnál így van, ha megfigyeled.Logan10 írta:Igen de abból is kettő fajta volt mert emlékszem hogy 2008 őszén még a mez hátulja is tökéletesen egyvonalúan kétszínű volt míg 2009 tavaszán emlékezz Pl.BL döntő már a mez hátuljában több volt ha jól tudom a kék szín... itt még a tökéletes kétszínű: http://www.youtube.com/watch?v=bLW4DKoncvM de itt már nem az : http://www.youtube.com/watch?v=VAhgJNELc9Y nézd csak meg
Az alábbiak közül pont a legszebbet hagytad ki, a 08-09-es vendég mezt. De ha engem kérdezel, nagyban befolyásolja azt, hogy melyiket tartják (tartjuk) legszebbnek, hogy éppen abban az évben milyen sikereket ért el a csapat. Ha ezt nézzük, egyértelműen 08-09 hazai, de ha ettől elvonatkoztatok, és csak a mezt nézem, a 09-10-es hazai csíkos mindent viszLogan10 írta:A segítségeteket szeretném kérni mert nem tudok dönteni:Szeretnék venni egy Barcás mezt és abban kérem a segítségeteket hogy melyik a legszebb az alábbiak közül: [2008/2009-hazai] [2009/2010-hazai] [2009/2010-vendég] [2010/2011-hazai] [2010/2011-vendég] ???
Számomra a legszebb, legemlékezetesebb a 08/09-es hazai mezünk!Logan10 írta:A segítségeteket szeretném kérni mert nem tudok dönteni:Szeretnék venni egy Barcás mezt és abban kérem a segítségeteket hogy melyik a legszebb az alábbiak közül: [2008/2009-hazai] [2009/2010-hazai] [2009/2010-vendég] [2010/2011-hazai] [2010/2011-vendég] ???
Külső vinyót bármilyen számtech üzletben találsz. Egyébként nekem is így megy a gépemmel, semmit nem visz el kb 2 éve. Szóval én is ezért ruháztam be boxra.MessiFan írta:Értem neked is köszi. Ez majd csak június/július környékén lesz és addigra lehet lesz fent arcade. Külső vinyót hol tudok beszerezni? media markt?:D
Valamiért arra vágyok, hogy fifával, NBA-val, GTA-val és CoD-dal játszhassak lagg mentesen "full" grafikán.
És most lesz a legnagyobb esélyem a megvásárlására. A gépem a 4 évével már elavultnak számít így az új játékok vagy elindulnak és laggolnak, vagy nem
Én ősszel vettem a golemkonzolnál egy Arcade-ot, flashelt, adtak rá egy év garanciát, mind össze 50 ezerért. Szerintem simán megérte, azóta is kiválóan megy mind az eredeti, mint a másolt játék rajta. Nem tudom hogy árulnak e még, mert ugye van a slim stb. de én nekem semmi gondom nincs vele. Bár érdemes legújabb flash-t meg mindenből az újat tenni, hogy az AP 2.5ös játékok is menjenek(NFS:HP, AC:BH stb.). De az Arcadeot ajánlom mindenképp+ mellé egy HDD-t(külső vinyó), mivel csak 250 MB van mentésekre, ami azért elég kevés, és úgy még 1-2 játékot is fel lehet rá másolni.MessiFan írta:xbox-osokhoz fordulnék tanácshoz!
Mivel már unom, hogy minden új játék laggol a gépemen, nyáron be akarok szerezni egy xboxot. Az lenne a kérdésem, hogy melyiket ajánljátok csak játékokhoz? Tudom, hogy van sokféle de nekem nekem nem kell semmi extra csak 2 (vagy 1) konzol és a gépezet.
Mivel ballagni fogok be fog jönni némi pénz + szülinap + most lesz a névnapom + húsvét. Az kb 60 ezer de lehet hogy több vagy kevesebb.
Mennyibe kerül egy xbox? Érdemes használtat venni? Esetleg ki lehet üttetni, hogy letölthessek rá játékokat?