Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tuti, hogy jobbak lesztek addigra. Most nem tudtatok rendesen felpörögni, oké, hogy rangadó, de 3x megvertetek már minket, stb...hát most elég csúnyán visszakaptátok. Az elején 11-2-nél, de még egálnál is azt hittem, hogy szokásos sima Boston-győzelem lesz, +10nél kezdtem reménykedni, de még akkor is bennem volt, h dobtok egy 3ast, aztán jön James önzőzése...szerencsére nem így lett. Ez most jólesettBob_Marley írta:Ennyire magunk alatt talán csak tavaly a 6ik meccsen játszottunk a Lakers ellen!Most ez a 2 bukta (Bulls, Heat), elég nagy mélyütés volt…..Tavaly is eljátszottuk ugyanezt, de akkor azért picit másabb volt a helyzet, persze a Lakers is bukta sorozatban van, s mindenki pihen, de ez minket nem boldogíthat!Borzasztó fontos lett volna (lenne) a 2ik hely, s oké Bobcats Pacers stb ellen nem pörögtünk kikaptunk, de 2 meccsre kellett volna kimenni és megvan a 2ik hely ebben biztos vagyok, s tegnap szó szerint le mostak minket, úgyhogy a mi 3asunk több pontot dobott mi az ő hármasuk…
Van 2 meccs, ezt a 2őt már valahogy be kell húzni, s reménykedni a Heat buktában, de jelen pillanatban elkeserítő a helyzet, s tegnap a közelieken PP, Rondo arcán sok minden rajta volt….Eddig én is írogattam, messzemenő következtetést nem szabad levonni az utolsó másfél hónapból, de ha arra nincs motiváltság, hogy 2 rangadóra odategyük magunkat, akkor egy csapásra nem lesz Pálfordulás mert PO-nak hívják….
Márpedig a lepattanó, meg az 50-50es labdák is a Miamihoz estek, kicsivel több akarat, jobb helyezkedés, s nem azt kell nézni, hogy hajtépő hibák, kézből kieső labdák stb….
Szombaton kezdődik a PO fel kell pörögni, s bízok továbbra is a csapatban, ennél csak jobb lehet![]()
LETS GO CELTICS
Igen, ebben van fekete csíkozás is!csababarca írta:Bob! ez valami alternate mez rajtunk?
Nálam itt valami másik meccs megy.... Na mind1, azért köszi neked is, de inkább majd holnap letöltöm és meglesemTalma írta:Messithebest: http://www.skysportz.net/2011/04/ch-1.html
Én itt nézem, nincs probléma a streammel eddig.
Persze, hogy sok, csak semmi változás. Ahogy írod, Garnettnek persze, hogy ilyenkor jön be a tripla, nálunk meg ugyanúgy James-Wade pattogtat, és kapnak egy elzárást. Ennyi. Vereség lesz megint...és ami jobban zavar sokkal: ez várható a PO-ban isBob_Marley írta:Borzasztó sok van hátra......Tocy írta:És Celtics megint szivatBemegy minden, nálunk meg most sincs sok elképzelés...eddig simám vezetnek, így be is húzzák...
És meg van idénre is egy KG tripla, pont ma![]()
Nagyon kell egy igazi raptor KG, s akkor tényleg meglehet!
Eddig nagyon jól támadunk, védekezésben jó besegítések voltak, de aztán picit elvesztettük a fonalat, de nagyon jó a meccs!
messithebest próbáld blokkolni akkor a chatet, jobb ötletem nincs, Sopcastos linket én láttam, hogy lett volna
Borzasztó sok van hátra......Tocy írta:És Celtics megint szivatBemegy minden, nálunk meg most sincs sok elképzelés...eddig simám vezetnek, így be is húzzák...
Ott nem, csak ott 60098765253325-en chatelnek és emiatt laggol....Bob_Marley írta:http://hulisports.blogspot.com/Messithebest írta:Hi! Vki pls egy Sopcast linket, ahol nem ugranak fel fél percenként a gyökér hírdetések....![]()
Itt nem ugrik fel semmi, 11-2 ide![]()
Bosh már 2 fault, s hullott 2 triplánk, baromi sok van hátra, de most nincs pihengetés
http://hulisports.blogspot.com/Messithebest írta:Hi! Vki pls egy Sopcast linket, ahol nem ugranak fel fél percenként a gyökér hírdetések....![]()
Igen sajnos ez behaltszuszu írta:szevasz
köszi az elöző linket, de nekem vmiért az irja ki h offline, nincs esetleg egy másik tipped?
köszi szépen előre is