FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.23. 12:30:54

S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/784ee3-r ... rcelonahoz
Remélem ez igaz...
Jól jönne már nekünk egy csatár. minőség csere lenne. vagy ha kezdőbe akarnánk akkor lehet pedro ülne a padon.
remélem nem kacsa, bár nem láttam még mundon meg sport.es-en se. :roll:
SPORT-on már régebb óta írnak Rossiról, én nem bánnám, de ezt majd nyáron, a szezon végeztével folytatjuk. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2011.04.23. 12:23:51

Hát, a forrás az a hatharom, de természetesen örülnék ennek az igazolásnak. De le is állok, mielőtt megszidnának...
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2011.04.23. 12:18:25

http://www.hatharom.hu/article/784ee3-r ... rcelonahoz
Remélem ez igaz...
Jól jönne már nekünk egy csatár. minőség csere lenne. vagy ha kezdőbe akarnánk akkor lehet pedro ülne a padon.
remélem nem kacsa, bár nem láttam még mundon meg sport.es-en se. :roll:
LM10
Director del Fútbol

2011.04.17. 10:15:40

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/au ... an-2073480

Ezt elsősorban Villánál lehet esedékes, de van még rajta kívül olyan játékos aki re szintén ráfér a pihi.
Azért választottam ezt a topicot, mert párhuzamot akarok vonni a 06/07-es Barcával. 2006-ban BL-t nyertünk, és ezzel le is zárult a Rijkaard éra siker korszaka. A következő szezonban mindenki a fáradságra panaszkodott, hisz a nyáron volt VB is. Hát elég trágya eredmények születtek abban a szezonban.
Most 2010-ben is volt VB ráadásul a spanyolok gerince a Barca gerince is(8 játékos) akik meg is nyerték a viadalt. 2-3 hét után már újra edzésbe álltak, mert jött az új szezon. Az idei szezonban sokkal indokoltabb a fáradság megjelenése, még is a 2007-es csapattól mérföldkőnyire vagyunk. Ez is Pep zsenialitását tükrözi, és szerintem jó pár meccsen direkt nem nyomjuk meg a találkozót. Remélem a maradék erőnkből meg lesz mind a 3 kupa, és a nyáron egy nagy pihenés jön a játékosok számára, és jövőre frissen térnek vissza a szezonra(Mondjuk Messinek Copa America...)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.16. 12:33:38

Ilúvatar írta:Skacok. Triplázásra még ne gondoljatok.

Főleg BL miatt.
Már leírta itt valaki nem is olyan rég már nem tudom melyik topikban, attól, hogy mi gondolunk rá, nekik a játékuk nem romlik. :D Az a fontos, hogy ŐK ne gondoljanak rá.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
puyiii06
Jugador del Barça

2011.04.16. 11:30:14

[quote="bence-barca"]Nem tudom ki vette észre, de az utóbbi 3 mérkőzésünkön midegyiken szereztünk gólt szögletből!
Villareal ellen ugye nem a klasszikus 2 érintő, még Busquets csúsztatott rajta, de végeredményben gólt eredményezett. Sahtar ellen megint Pique, bár itt megpattant/megcsúszott a lvés egy védőn, de gól. Múlt héten meg ugye Almeira ellen Thiago.
Nem tudom véletlen ez-e, de remélem nem! :)[/quote

Nekem is feltűnt. Szerintem ez azt mutatja, hogy a Barca rövidpasszos játéka már nem jön be annyira mint pl. 2009-ben, így pontrugásokból szerezzük a gólokat
Barca & WHU & Fradi & Hali<3
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.16. 09:34:54

Nem tudom ki vette észre, de az utóbbi 3 mérkőzésünkön midegyiken szereztünk gólt szögletből!
Villareal ellen ugye nem a klasszikus 2 érintő, még Busquets csúsztatott rajta, de végeredményben gólt eredményezett. Sahtar ellen megint Pique, bár itt megpattant/megcsúszott a lvés egy védőn, de gól. Múlt héten meg ugye Almeira ellen Thiago.
Nem tudom véletlen ez-e, de remélem nem! :)
Deus
Boixos Nois

2011.04.15. 15:08:34

Skacok. Triplázásra még ne gondoljatok.

Főleg BL miatt.
KépKép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.15. 14:52:29

levproff írta:Úristen mekkora dolog lenne újból triplázni! :D
Most belegondoltam, kirázott a hideg. Nagyon várom a Clasicó-kat. 8)
Egyetértek. Már 2009ben is extázisban voltam a BL döntő után kb egész nyárig, utána jöttek a maradék 3 kupák, utána meg egyenesen mint az álom. Kb az Inter elleni meccsig extázisban. Csodás lenne megint, de most 2x annyira, mert mindenhol mi intézzük el a Madridot. Szóval holnap kezdődhet az 1. felvonás! Bajnokságban egy X-el is megelégednék, hiszen tartaná a 8pontot, kupában és a BLben pedig nincs mese, nyerni kell.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.15. 14:47:17

barca0417 írta:Még ne is beszéljünk a triplázásról..
Mi azt beszélünk, amit akarunk. :lol:
Attól a csapatnak nem lesz rosszabb. A lényeg, hogy ŐK ne törődjenek ezzel... :wink:
barca0417
Entrenador del Barça

2011.04.15. 10:12:52

Nagyon nagy dolog lenne, de messze még a vége, Európa másik két legjobb csapata áll még előttünk, elsősorban a Real, aztán ha sikerül akkor a Manchester United...valószínűleg.
Még ne is beszéljünk a triplázásról..
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.15. 10:02:33

levproff írta:Úristen mekkora dolog lenne újból triplázni! :D
És most még édesebb lenne, mert mindenhol a Madridot múlnánk felül. Ezért is KELL most triplázni! Engem igen komolyan megrázni, ha csak a kupát is "odaadnánk" nekik. Remélem minden a lehető legjobban alakul majd, mert most ki kell használni, hogy a világ tetején vagyunk. Sajnos semmi sem tart örökké, de ezt a jó időszakot jó lenne minél szebbre varázsolni. (szinte már el is felejtettem azt, amikor csak 6. helyen végeztünk a bajnokságban...)
messideco
Presidente del Barça

2011.04.14. 19:16:12

Jaja, itt a finish

Clasico:
Április 16,20,27,
Május 3
Kép
"And my heart will leave you never."
levproff
Director del Fútbol

2011.04.14. 19:01:16

Úristen mekkora dolog lenne újból triplázni! :D
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LM10
Director del Fútbol

2011.04.12. 18:39:15

Drigo írta:
MessiFan írta:Egyébként lenne egy kérdésem.
Az edzéseken hány olyan játékos szokott részt venni akik nem a hivatalos keretbe tartozik? Szoktam látni ismeretlen arcokat képeken, videókon.
Ezt hogy érted?
Az edzésen csak olyan játékosok vehetnek részt, akik vagy az első, vagy a második keret tagjai. rajtuk kívül senki más.

Akikre Te gondolsz, szerintem az edzői stáb tagjai. Rajtuk kívül max a videósokat, meg a fotós tagot láthatod, de ők meg "utcai" cuccban nyomják. Ritkán lehet, egy-egy különlegesebb személy is az edzésen, de arra úgyis felhívják a figyelmet, meg ő sem áll be a srácokhoz labdázgatni.
Szerintem a B csapat játékosaira gondolt :)
Drigo
Eurobarca Staff

2011.04.12. 18:36:30

MessiFan írta:Egyébként lenne egy kérdésem.
Az edzéseken hány olyan játékos szokott részt venni akik nem a hivatalos keretbe tartozik? Szoktam látni ismeretlen arcokat képeken, videókon.
Ezt hogy érted?
Az edzésen csak olyan játékosok vehetnek részt, akik vagy az első, vagy a második keret tagjai. rajtuk kívül senki más.

Akikre Te gondolsz, szerintem az edzői stáb tagjai. Rajtuk kívül max a videósokat, meg a fotós tagot láthatod, de ők meg "utcai" cuccban nyomják. Ritkán lehet, egy-egy különlegesebb személy is az edzésen, de arra úgyis felhívják a figyelmet, meg ő sem áll be a srácokhoz labdázgatni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Xanthor
Capitá del Barça

2011.04.12. 18:28:20

Ha nem láttátok volna még, indult a Barca facebookján egy "játék" , a lényege, hogy minél több embert hívj meg, aki like-olja a Barcát, heti és havi rangsor van, a legeredményesebbek Barcás nyereményeket nyernek. A végén ki lesz mindenki között (ez nem tuti, mert 2 helyen 2 különböző dolgot olvastam, lehet ,hogy az 1. helyezett kapja) sorsolva a Barca-Depor meccslabdája. Hajrá! :wink:
(Bocs ha már volt esetleg valamelyik másik topicban.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2011.04.12. 18:55:52-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.09. 21:24:57

Örömmel látom,h egyre nagyobb gyakorisággal adjuk be a szögleteket.

Meg is van az eredménye mert ha nem csalnak az emlékeim akkor az elmúlt 3 fordulóban mindig betaláltunk szögletből.Ez szerintem roppant pozitív.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.09. 12:14:00

Én csak egyet mondok: inkább Justin Bieber rúgja itt a bőrt, mint CR7...
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.08. 21:16:05

De :) Köszi. Akkor mégsem O betűs. Nem egy orosz csapathoz került nyáron akik tavaly másodikok voltak és most is másodikok. Gaállal van egy csapatban.. De ez csak mellékesen írtam :D

Egyébként szerintem sem kell kiakadni azon, hogy egy popsztár beállt egy kicsit "focizni" az edzésen.

Egyébként lenne egy kérdésem.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.04.08. 21:11:24

MessiFan írta:Én emlékszem a srácra. Sajnáltam hogy vele együtt elment... basszus nem jut eszembe a neve. O betűvel kezdődik és a Sportingba ment de már nem ott játszik... :lol:
Mind1 szóval ők ketten egész jók voltak, de nem elég jók. Én Botíát szívesen elnézném ismét a Barcában de nem szabad az átigazolásokról beszélni :)
Nem Marc Crosas?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.08. 20:59:24

Én emlékszem a srácra. Sajnáltam hogy vele együtt elment... basszus nem jut eszembe a neve. O betűvel kezdődik és a Sportingba ment de már nem ott játszik... :lol:
Mind1 szóval ők ketten egész jók voltak, de nem elég jók. Én Botíát szívesen elnézném ismét a Barcában de nem szabad az átigazolásokról beszélni :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.04.08. 20:50:35

Barcaman1993 írta:"Könnyen elképzelhető, hogy a Barca több szempontból is kedvezően igazolhat a nyáron védőt, ír erről a sport.es.

Alberto Botía, mert hogy róla van szó, a héten bekerült a L'Equipe álomcsapatába, ami önmagában véve is kitűnő referencia, ám ha hozzávesszük azt, hogy Manolo Preciado a Sporting vezetőedzője egy nyilatkozatában arról beszélt, a játékos előbb-utóbb visszatér majd anyaegyesületéhez, akkor az már több, mint eshetőség.
Én nem is tudtam, h Barca nevelés, nem is figyeltem fel rá.Jó kis magas Piqué-és testfelépítése van.Piqué is a Zaragozánál kezdte. :wink:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.08. 13:36:18

"Könnyen elképzelhető, hogy a Barca több szempontból is kedvezően igazolhat a nyáron védőt, ír erről a sport.es.

Alberto Botía, mert hogy róla van szó, a héten bekerült a L'Equipe álomcsapatába, ami önmagában véve is kitűnő referencia, ám ha hozzávesszük azt, hogy Manolo Preciado a Sporting vezetőedzője egy nyilatkozatában arról beszélt, a játékos előbb-utóbb visszatér majd anyaegyesületéhez, akkor az már több, mint eshetőség.

Ezt támasztja alá a katalán sportnapilap internetes kiadása amely szerint az elmúlt idényben ingyen a gijoni klubhoz került Botía-t a Barca 1,5 millió euroért visszavásárolhatja, ha akarja. A kérdés, hogy a jó teljesítményt nyújtó fiatalt megfelelőnek találja-e a vezetőség arra, hogy Puyol vagy Piqué mellé visszahozza a klubhoz?" (barcanoticias.blog.hu)

Pár napja nekem is eszembe jutott, hogy ellenünk, meg a Madrid ellen is milyen jól játszott. Előfordulhat, hogy nem lenne hülyeség, főleg ennyi pénzért. Milito szintjét biztos tudná hozni. Vélemény?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
El fanático
Entrenador del Barça

2011.04.08. 13:09:49

Barcaforever-rel értek egyet - ugyanakkor részben LG-vel is, mert:

- Marketing: igen, gyomorforgató dolog akkor is ha nem látsz a "kuliszák" mögé, ha tanultad is valamilyen szinten, akkor sem különben, viszont megérted, hogy igazából mi emberek vagyunk ostobák és az egész arra épül, hogy a megfelelő emberrel- a megfelelő terméket-a megfelelő helyen és időben kínálva, ehhez jön még a többi cifraság, mint a tárgyak esetén a csomagolás stb.

- Justin Bieber: a gyerek ratyi - szerintünk. Több millió tinilány számára nem az. Amerikában nagy sztár a Bieber gyerek. Amerikában a "Soccer" -ahogy ők nevezik, még mindig csak nyomozza népszerűségben a baseball-t, a hokit vagy a kosárlabdát, nem is beszélve az amerikai fociról...

- A Barca nyáron ismét amerikai túrára megy. Alapból tök mindegy ki veszi meg a belépőket és a mezeket és miért... pénz-pénz-pénz.
Ha Amerikában most pár százezer tini felfigyel arra, hogy mi ez a "soccer" és ki az a FC Barcelona és tényleg szereti ezt a Bieber? Akkor nézzük meg mi ez!
Ez jó. A sportág népszerűsítése az USA-ban címszó alatt elkönyvelhető.

Nem tömeggyilkos a srác, hogy ne legyen vállalható egy 20 perces labdázgatás az edzőközpontban és egy pár fotó, amin Jeffren-nel, Bojan-nal és Thiago-val pózol - lehet, ők sem kedvelik és a szurkolóknak sem kell.
Ennyi.

A divatdrukkerség / divatrajongás meg örök téma, volt is, van is és lesz is és mindig lesz, akiket kellemetlenül érint. Lehet az sport, zene vagy bármi. Ahol lehet, el kell határolódni - azok véleményére pedig nem adni, aki beszól az utcán egy Barcás mez miatt, hogy divatmajom stb.
Ismer? Nem. Érdemes vele leállni? Nem.
Kép
Lezárt