Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha ilyen fásultak lesztek,akkor sem mondanék 50-50et. mi majdhogynem a maxot hoztuk ki a meccsből,de ti nagyon szharok voltatok. 1-1 gól dönthetett volna mind2 oldal javára.Tocy írta:Daffy! BL-ben miért ne lenne esélyetek? Tavaly az Internek mennyi volt?...két meccsen is bármi megtörténhet...ha az elsőt elszabjuk, lehet, hogy hiába játszunk jól a visszavágón.
Kupadöntő teljesen 50-50, attól függ, hogy melyik csapat lövi be a helyzeteit...
Daffy,elmondtad a kulcsszót,ami az,hogy talán "motiválatlanok" is!!!Ez így van,nem úgy mentek ki a pályára hogy mindenképp nyerni kell,hanem egy x is jó,és ez látszott,mert a vezetés megszerzése után ráültünk az eredményre,szerdán ilyet biztosan nem fogunk tenni,és nem engedünk vissza titeket a meccsbe!!!Most bizakodhattok,de én a helyetekben csak jobban félnék a tegnapi meccs után!!!daffy írta:és miért nem pörgött? ki mondta,hogy ne pörögjenek? tiszta ideg volt mind2 csapat,nem úgy tűnt,mintha tojnának a meccsre. fáradtak voltatok,talán motiválatlanok is,de abban biztos vagyok,hogy nem lustálkodni jöttetek a bernabeuba. ez egy clasico és még anno sokan megmondtátok,az más lesz,ott koncentrálnak és belövik,ott hajtanak. nem,nem lövik be,nem hajtanak. mind2 csapat tartott a másiktól,ennyit tudtak.Lionel85 írta:Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.
Szerintem benne van a pakliban egy hasonló jellegű meccs, akár hosszabbítás is lehet, ne agy isten tizik döntik el. Nem csodálkoznék azon, ha a kupadöntőn Xavi, Keita, Masch középpálya előtt az Ini, Messi, Pedro hármas kezdene.bence-barca írta:Tegnapi pozitívumokat (őszintén, volt egyáltalán?) és negatívumokat látván kinek mi a tippje a kupadöntőre?
és miért nem pörgött? ki mondta,hogy ne pörögjenek? tiszta ideg volt mind2 csapat,nem úgy tűnt,mintha tojnának a meccsre. fáradtak voltatok,talán motiválatlanok is,de abban biztos vagyok,hogy nem lustálkodni jöttetek a bernabeuba. ez egy clasico és még anno sokan megmondtátok,az más lesz,ott koncentrálnak és belövik,ott hajtanak. nem,nem lövik be,nem hajtanak. mind2 csapat tartott a másiktól,ennyit tudtak.Lionel85 írta:Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.
igen.. ez is igaz... nem voltunk 100%on egy percig sem... ezért nem tudom mit higgyek összességében...ha Mourinho valamit taktikailag még tesz hozzá működhet nekik.. mert az hogy Xavi (önmagához szokatlanul) sokat hibázott és vesztett labdát, nem mentség a visszafogottabb ritmus... kíváncsi lesszek szerdára... Az már éles Bevetés Lesz...Bizok a csapatban...Lionel85 írta:Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.
Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.samy85 írta:bármennyire rossz ezt kimondani, Daffy-val értek egyet. A Madrid tegnap egy "főpróbát" játszott ellenünk.. és működik a taktika... a Bl-ben eredménycentrikus játékot fognak játszani és ezt próbálják erőltetni... a cél szentesíti az eszközt alapon...Madridban biztos... üzemanyagot is spórolni fognak a fűnyirásnál megint.. a passzjátékunkat nehezítvén....reménykedek abban hogy Pep és Tito valamit kitalálnak....lehet most is ezen gondolkodnak.... mindenesetre a bl-ben minimum egy gólt kell lőnünk,mert ez , és a Barcelonai vv-n az idő múlása is a kitámadásra kényszeríti őket... akkor leszünk kedvezőbb helyeztben...
Értettem, de megfordítottam a dolgot, csak elfelejtettem odaírni.Rivaldo11 írta:Lionel85: Úgy értettem, ha Depor vagy Villarreal szurkolóként lenne elégedett ilyen játékkal a Barca ellen, azt érteném meg. Daffy: Nem tudom milyen játékkal vagyunk verhetőek, valamilyennel biztosan. De emlékeztetnélek arra, h. nem vertetek meg minket tegnap, sőt, lényegében buktátok a ligát, úgyhogy továbbra sem értem, mire fel az elégedettség. A kupában egy meccs dönt, bármi lehet, de a Bl-ben ez nem lesz elég tőletek.
A kupadöntő egyetlen meccs lesz, én ott 50-50%-ra tenném az esélyeket. A Bl más, ott támadni is kell majd nektek, főleg, ha az első meccs úgy alakul, mint pl. a tegnapi.daffy írta:a kupára adnék egy 30%ot. annyira nem vagytok meggyőzőek,sem frissek és még a sérültek is bejönnek a képbe. szóval kis szerencsével a kupában túlórára lehettek kényszerítve,ami abszolút nekünk kedvezne
Aki egyből piros lapot kap, annak kötelezően le kell töltenie az eltiltást a kupadöntőn. Lásd: Albiol. Csak neki kell kihagynia.MichaaBee írta:Régebbről nekem meg úgy rémlik, hogy a kupameccsen le lehet tölteni, de nem kell. Most akkor hogy van ez?![]()
az elégedettség továbbra is a taktika végrehajtásának szól. attól,hogy az csúnya és romboló,még végre lehet hajtani szinte tökéletesen. az elégedettség továbbá azért van,mert a keret nem igazán alkalmas a romboló,védekező játékra és mégis...Rivaldo11 írta:Lionel85: Úgy értettem, ha Depor vagy Villarreal szurkolóként lenne elégedett ilyen játékkal a Barca ellen, azt érteném meg. Daffy: Nem tudom milyen játékkal vagyunk verhetőek, valamilyennel biztosan. De emlékeztetnélek arra, h. nem vertetek meg minket tegnap, sőt, lényegében buktátok a ligát, úgyhogy továbbra sem értem, mire fel az elégedettség. A kupában egy meccs dönt, bármi lehet, de a Bl-ben ez nem lesz elég tőletek.
Csöngessetek be a Betisnél. Talán segítenek.daffy írta:én tudom,mondd meg,hogy milyen taktikával vagytok verhetőek.Rivaldo11 írta:Daffy: Ha mondjuk Villarreal, vagy esetleg Depor, vagy mittudomén milyen szurkoló ennél, megérteném, h. elégedett vagy. De ha nem tartod cikinek azt, h. Real Madridként így játszotok egy olyan meccsen, ahol csak a győzelem adhat reményt, ráadásul hazai pályán 80ezer ember előtt, akkor nem tudom mit mondjak...
én tudom,mondd meg,hogy milyen taktikával vagytok verhetőek. szerintem csak a rombolással,azt pedig többé-kevésbé sikerült megvalósítani. nincs meg a megfelelő keret ahhoz a stílushoz és remélem nem is lesz,de más lehetőség nincs. nem állhatunk ki 3 kp-nál kevesebbel és a 4 védő is kell. minimum 2 vkp és 4 védő,az már 6 ember. 1 csatár+2 szélső is adott. marad 1 ember,aki xabi lesz és irányít. nagy gáz esetén lehozható 1 vkp és bemehet özil vagy dm,de akkor benne van,hogy nem elég stabil a védelem és megszórtok. szerintem taktikailag jól csinálta hozé(akár mennyire is elleneztem),mert csak így+szerencsével lehet nyerniRivaldo11 írta:Daffy: Ha mondjuk Villarreal, vagy esetleg Depor, vagy mittudomén milyen szurkoló ennél, megérteném, h. elégedett vagy. De ha nem tartod cikinek azt, h. Real Madridként így játszotok egy olyan meccsen, ahol csak a győzelem adhat reményt, ráadásul hazai pályán 80ezer ember előtt, akkor nem tudom mit mondjak...
Szerintem pont az lenne a ciki, ha egy Villarreal vagy Depor ellen csinálnák ezt, amit ellenünk. Mindenki tudja a fővárosban, hogy jobb csapat a Barcelona, mint a Real és csak ilyen antifocival lehet eredményt elérni, ezt már megtette tavaly az Interrel is a tolmács úr. Madridban ez vezet eredményre. Ha focizni akarnak, akkor belefutnak megint a mészárszékbe és hát egy Franco-szentélyben elszenvedett 5-0 azért még Mourinhót is máglyára űzheti.Rivaldo11 írta:Daffy: Ha mondjuk Villarreal, vagy esetleg Depor, vagy mittudomén milyen szurkoló ennél, megérteném, h. elégedett vagy. De ha nem tartod cikinek azt, h. Real Madridként így játszotok egy olyan meccsen, ahol csak a győzelem adhat reményt, ráadásul hazai pályán 80ezer ember előtt, akkor nem tudom mit mondjak...