Én egy picit elégedetlen vagyok az eredménnyel.

Aláírom hogy egy x is jó annak fényében hogy továbbra is 8 pont az előny. De a kiállítás után ha legalább egy picit jobban megerőltetjük magunkat eldönthettük volna a meccset, és lehetett volna 2 vagy 3-0 is.

Tegnap este óta ez kifejezetten idegesít!
Összességében nem nagyon erőltettük a játékot. A Realra nézve szégyen hogy otthon 3 vkp-val felállnak és a legelső emberük Benzema a saját térfelén védekezik, miközben Piqué nem tudom hanyadjára vezetgeti kedvére a labdát.

Értem én hogy meg akarnak úszni egy nagyobb verést, de az a játék amit tegnap bemutattak nem méltó a Real Madridhoz hazai pályán.
Ugyanakkor miattunk is unalmas volt volt a meccs, mert még a vak is látta, hogy mennyire mindegy nekünk ez a Clásico, hozzáteszem sajnos! Ha még plusz 10%-ot nyújtottunk volna, most meglenne zsinórban a 6. győzelem. És igen jó lett volna ha tovább tudjuk nyújtani ezt a sorozatot, ezért is idegesít engem személy szerint ez az x.
A büntetők mindkét oldalon jogosak voltak, mást nem nagyon tudok elmondani a meccsről. Bízom benne hogy a következő három meccsen, ahol már jóval nagyobb a tét, fel fogunk pörögni!
A kupadöntő már sokkal másabb meccs lesz, ebben biztos vagyok!
Visca el Barca