Én is teljesen fel vagyok háborodva.

De hogy ez mennyire egyértelmű...szánalmas ez az egész. Inkább foglalkoznának a videóbíróval, nem ilyesmikkel. Ezzel azt fogják elérni, hogy a játékosok majd inkább lerúgnak-visszahúznak valakit.Ez mitől lenne jobb megoldás?
De ami a legdurvább: ez a megfogalmazás, hogy 'GYANÚS' MI GYANÚS? ezt ki tudja eldönteni? annyira szubjektív, hogy nem is igaz.
Sokszor volt szó a reálban 'kiharcolt' sárgákról.A két eset között a csapatutasítás a különbség, én azért tartom ezt az esetet elfogadhatóbbnak (meg a villareal ellenit is), mert jó-jó egyértelmű, de legalább nem futott oda senki fülbesúgdosni.Szerintem leginkább a FORMA-1-re hasonlít ez, ott van valami olyasmi, hogy rádióba nem lehet olyat mondani, hogy engedje el a csapattársat a versenyző, de a futam előtt ugyanúgy le van dumálva minden. (javítsatok, ha hülyeség

)
Egyébként a reálosok (talán Ramos meg még valaki) sem kaptak meccs-eltiltást ha jól emlékszem.Ez is érdekes...
NA mindegy, de megy a lobbizás az tuti.Azért én örülök, hogy az ellenfelek már csak ilyesmikbe tudnak kapaszkodni