Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyelőre semmi,de semmi alapja nincs a vádaskodásnak,így ne tegyük. ha majd hivatalos lesz,akkor.Ilúvatar írta:Korrupció természetesen. Madrid vezetőségnek jó kapcsolatai vannak az UEFA -nál, tehát ezt simán elintézték.
Anno, mikor Real -ék ilyesmit tettek, méghozzá észrevehetően szánt szándékkal, csak pénzbüntetést kaptak. Most meg Ini, erre eltiltást kap. Nem pénzbüntetést kap. Semmi kétség afelől, hogy Madrid műve ez.
Ezért gyűlölöm a Real Madrid -ot. Okádék, korrupciós és hulladék csapat.
Én is így gondoltam, csak nem mertem leírni nehogy "betámadjanak", hogy ezt is a Realra akarom(akarjuk) fogni. De látom nem csak én gondolom így. Gusztustalan ami mostanság folyik, és ha meglépi ezt az Uefa egyértelműen lejáratja magát...Ilúvatar írta:Semmi kétség afelől, hogy Madrid műve ez.
Ezért gyűlölöm a Real Madrid -ot. Okádék, korrupciós és hulladék csapat.
Hát körülbelül... Amúgy most lehet sokan megköveznek de ki lehet ennek az egésznek a háta mögött? Hogy két héttel a mérkőzés után, mikor eldőlt, hogy a Reallal játszunk, akkor veszik elő ezt az "ügyet", hogy jajjj itt van ez a csávó tuti ezért csinálta(mondjuk szerintem is direkt csinálta) hát tiltsuk el még egy meccsre... EZ MI?!?!?!Mihu írta:Pakolják meg hátulról az anyjukat, erre ennyit tudok mondani.
Én is teljesen fel vagyok háborodva.Mihu írta:Hááááááááááááááááááááááááááááááááááát komolyan mondom hogy elegem van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milyen érdekes hogy erre csak most, 2 héttel a meccs után jöttek rá hogy az gyanús volt? Felháborító, mocskos, korrupt, ááááááááááááááááááh egyszerűen nem találom a szavakat, amik nem jelentenének automatikus moderálást
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Annyit leírok: Rohadjon meg az UEFA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ennyi....és ők még ráadásul pirosat is kaptak, Ininél meg egy szánalmas sárgalapról van szó. Ramost meg Alonso-t csak sima 1 meccsre tiltották el, Init meg egy k.rva sárgalap miatt 2-re akarják. Pakolják meg hátulról az anyjukat, erre ennyit tudok mondani.salas9 írta:Nem vagy egyedül. Mikor olvastam a hírt, egyből kiverte a biztosítékot. Miért pont Iniestánál akarják ezt mikor a Real megcsinálta már ezt ráadásul egyből kettős szituban(Ramos és Alonso). Erre egy szó van:Mihu írta: ...
SZÁNALMAS
Nem vagy egyedül. Mikor olvastam a hírt, egyből kiverte a biztosítékot. Miért pont Iniestánál akarják ezt mikor a Real megcsinálta már ezt ráadásul egyből kettős szituban(Ramos és Alonso). Erre egy szó van:Mihu írta: ...