ó, megnyugtatlak,a pályaválasztó csapattól is lemehetett volna 1-2 ember nyugodt szívvel.Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...
ARBELOA meg mindig is ilyen sunyi volt, amire tudnék még 43ezer példát mondani hány ilyen van.
azt én sem értem hogy ki hol mikor látta azt, hogy a madrid 120percen át a tizenhatosa előtt állt és 8 emberrel védekezett. ezek szerint én rugtam be annyira hogy pepét már a barca 16osnál sokszor láttam letámadni és emiatt ő volt néha az érkező befejező játékos. el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..