Remélem a real játékosok is követik ezt a példát és jól megleckéztetjük őket a BL-ben.
Negatív hsz-eket el sem olvastam inkább itt csak a pozitívakat, abból legalább tudok erőt meríteni.
Ne szidjuk a Barcát hanem támogassuk!
Vamos!!!

így van. és a madridnál c ronaldot leszamitva a többi szinte azonos kategoria (szamomra legalabb is).samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem
torrentkiller írta: Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.
samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon....
Xaviék ettől függetlenül úgyérzem hogy a topban vannak ami a posztjukon, a játéktudásukat illeti... sőt... ezt elfolgultság nélkül is mondhatom szerintem... az volt hogy fáradtak vagyunk.... nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon.... A Madrid tegnap nagyon jól játszott... ugye a szép játék nem konzisztens a hatékonnyal,jóval... Megérdemeltékzsuni írta:el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Mondjuk akkor még Laporta volt az elnök... és nem arról van szó, hogy a Pep nem jól igazolt, -mert trénernek kiváló, de manegerként van hova fejlődnie. Ibra baklövés volt eto'o nagyon hiányzik a sok mozgásával... desjd írta:Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?
Rosell üldözte el Eto'o-t és kérte aztán Ibrát, majd veszett össze vele is, bukva 50 millát az egészen? (és most nincs pénz minőségi cserékre)
ó, megnyugtatlak,a pályaválasztó csapattól is lemehetett volna 1-2 ember nyugodt szívvel.Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...
Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?samy85 írta: De ez nem Pep hibája, a klub vezetőké...kell egy 2 jó játékos..
egyet értek maximálisanBob_Marley írta:Az a 8 ember védekezik a 16os körül kézzel lábbal nagyon nem igaz, max a második félidőre, amikor nem is tudtak ebből kijönni!Pepe, Khedira már a saját térfelünkön is piócaként rá volt tapadva, folyamatosan váltottak 4-4-2ből 4-5-1re védekezésben, s abból villámgyorsan 4-3-3ra!Ehhez rengeteg meló kell, s pontosan végre kell hajtani az utasításokat!Tényleg nem védeni akarom a RM-t, egyszerűen arról van szó el kell ismerni ha valaki tesz a sikerért, ők tettek, szinte tökéletesen lehozták a meccset, s nyertek!Az meg felfoghatatlan kifogás számomra, hogy így játszik egy Sporting stb, s kiszoktak kapni, 2 meccs alatt rúgtunk 1 gólt 11esből!Ez az ő érdemük!Nekünk meg a jelenlegi hibákat ki kell javítani, s remélhetőleg elég is lesz az idő, hogy felkészüljünk, mert több van a csapatban, s akármennyire nem is hagyja az ellenfél, de megfelelő taktikával van mindenre ellenszer!margarin írta:Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .
Senki nem mondta Hogy MOU nem nagy edző,itt az a baj hogy ezzel a taktikával megöli a szép Spanyol focit.
szerk: ez is sokszor felmerül, de lejjebb kellene rakni a mércét is srácok!Nem elvárás, hogy 5:0ra nyerjünk minden meccsen, lehet "csúnyán" is nyerni 1:0ra!Én bízok benne, ez a vereség "helyre pofozza a fejeket"
Az a 8 ember védekezik a 16os körül kézzel lábbal nagyon nem igaz, max a második félidőre, amikor nem is tudtak ebből kijönni!Pepe, Khedira már a saját térfelünkön is piócaként rá volt tapadva, folyamatosan váltottak 4-4-2ből 4-5-1re védekezésben, s abból villámgyorsan 4-3-3ra!Ehhez rengeteg meló kell, s pontosan végre kell hajtani az utasításokat!Tényleg nem védeni akarom a RM-t, egyszerűen arról van szó el kell ismerni ha valaki tesz a sikerért, ők tettek, szinte tökéletesen lehozták a meccset, s nyertek!Az meg felfoghatatlan kifogás számomra, hogy így játszik egy Sporting stb, s kiszoktak kapni, 2 meccs alatt rúgtunk 1 gólt 11esből!Ez az ő érdemük!Nekünk meg a jelenlegi hibákat ki kell javítani, s remélhetőleg elég is lesz az idő, hogy felkészüljünk, mert több van a csapatban, s akármennyire nem is hagyja az ellenfél, de megfelelő taktikával van mindenre ellenszer!margarin írta:Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .
Senki nem mondta Hogy MOU nem nagy edző,itt az a baj hogy ezzel a taktikával megöli a szép Spanyol focit.
a világ legjobbjait levédekezni 120 percen keresztül valóban semmi extra nem kell. gratulálok.albicelesteX írta: Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.