Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi ez nekem jól jönGauchomester írta:David Villa első idénye Barcelonában 1. rész:
65 nagyfelbontású kép a spanyol támadó idei szezonjáról
http://www.megaupload.com/?d=6Q4OQPO1
Szerintem nem sok köze van a javuló formájának ahhoz, hogy melyik oldalon játszott. Illetve igen, de nem Villa, hanem Marcelo miatt.barcadv7 írta:Nagyon örültem annak ahogy tegnap játszott. Remélem többször teszi be Pep a jobb oldalra, láthatóan jobban ment neki. Szerintem ha talál még egy gólt (remélem a következő meccsen) akkor beindul a gépezet.
Én is észrevettem. Amikor vagy 20 méterről volt 1 bombája, ráadásul ballal, az mekkora nagy löket volt már! Bár az ő esetében nem tudom mennyire beszélhetek gyengébbik lábról...LM10 írta:Csak én vettem észre a tegnapi jó játékát? Amiben ezidáig gyenge volt, az "egy az egyben" dologban, azt most megoldotta nem is gyengén. Volt egy olyan jelenet, mikor olyan 30 méteres távolságnyira volt a kaputól, elindult felé, és 5 madridi védekező játékosig bevitte a labdát, és nem vették el tőle. Nagyon büszke voltam tegnap, rá csak így tovább David!
erről beszélek! azon az oldalon kéne játszatni!!!Ilúvatar írta:
ha nemmozog, hogy kerülhet akcióba??... jo mozgása van neki, Barcelona szintű csapatba illik, ilyen tipusú csapatba ahol megy a tili-toli, Ibrának egyaltalán nem feküdt ez a stílus, azért hozták, hogy tartsa meg a labdát,a fizikális erejével .....Andris írta: mert konkértan nem mozog, és lesen helyezkedik.
A lesről szeretnék írni. Ibra kb. ugyanannyit volt lesen mint Villa. Ha megnézed a meccseket, Villa-t rendszeresen behúzzák, 4szer egy meccsen simán. Attól többet Ibra sem volt,talán év elején.Andris írta:
Mondjuk ez sem teljesen igaz.. stílusban talán.
Mozgásban és helyezkedésben nem annyira, mert konkértan nem mozog, és lesen helyezkedik.
Teljesen egyetértek. A JELENLEGI Villa se helyezkedésben, se elmozgásban nem jobb Ibránál, és ezt a Villát "csodálhatjuk" elég rég óta... Ibrának is ment az elején, csak a szezon végére lett totális csőd.neobarca írta:Csak finoman, halkan megjegyezném minden kötekedés nélkül, hogy ilyen teljesítmény mellett Ibra repült Milánóig... Mondom! Nem kötekedés...
Mondjuk ez sem teljesen igaz.. stílusban talán.Rewolution5 írta:itt csak az van, hogy Villa ebbe a csapatba beleiilik, ellentetben Ibraval....mozgas, stilus, helyezkedes ...stb;neobarca írta:Csak finoman, halkan megjegyezném minden kötekedés nélkül, hogy ilyen teljesítmény mellett Ibra repült Milánóig... Mondom! Nem kötekedés...
itt csak az van, hogy Villa ebbe a csapatba beleiilik, ellentetben Ibraval....mozgas, stilus, helyezkedes ...stb;neobarca írta:Csak finoman, halkan megjegyezném minden kötekedés nélkül, hogy ilyen teljesítmény mellett Ibra repült Milánóig... Mondom! Nem kötekedés...