Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adom a kezdőd. Viszont eldönteni csak akkor tudjuk holnap, ha a Sevilla pontot rabol Madridtól! Akkor egy győzelem holnap és CAMPEONESLM10 írta:Holnapra:
V.V.-Alves-Piqué-Mascherano-Puyol-Busquets-Xavi-Iniesta-Pedro-Villa-Messi
Holnap el kell döntenünk a bajnokságot! Az utolsó 3 fordulóra pedig tartalékolnék a BL döntőre.
vádolni felesleges is lenne,mert az eredmények tulképp a barcának kedveznek,így a bajnokságot nem kell féltened.djkiki írta:6-1-nél vagy 6-0-nál meg kap a reál gyors 3 golt... 9 gólos fogadás...
Igazából nem akarok vádolni senkit, mert remélem így is bajnok a Barca,de ezek a hétvégei meccsek nagyon gyanúsak.
kiindulva a chelsea és az inter meccsből,nem lenne meglepő. érdekes lett a 7végeTocy írta: amúgy én is gondoltam rá, hogy bunda...nálatok arra se lehet fogni, hogy nem küzdöttetek, csak az a bibi, hogy a B csapat volt. És ennyi helyzetet nem puskázhattok elMi meg simán nem akartunk nyerni. Nemtom, lehet h csak összeesküvés-elmélet, de van rá esély
amúgy én is gondoltam rá, hogy bunda...nálatok arra se lehet fogni, hogy nem küzdöttetek, csak az a bibi, hogy a B csapat volt. És ennyi helyzetet nem puskázhattok eldaffy írta:pont ezért lenne jó a bunda,mert az eredmény azt mutatja,hogy nem az volt. érthető?Barcaman1993 írta: Real meccset nem láttam, de a Barca meccsben sztem nem volt ilyen. Ennek az oka pedig, hogy mi szereztük az első gólt. Ha bunda lett volna, akkor itt 1-0-ás Sociedad győzelem lett volna érzésem szerint. Szvsz a labdarúgás csúcsán, ahol a Barca meg a Real mozog sztem nincsen bunda. Annyi pénz van körülöttük, hogy a "becsületüket" nem adnák el egy kis plusz gázsiért.
pont ezért lenne jó a bunda,mert az eredmény azt mutatja,hogy nem az volt. érthető?Barcaman1993 írta: Real meccset nem láttam, de a Barca meccsben sztem nem volt ilyen. Ennek az oka pedig, hogy mi szereztük az első gólt. Ha bunda lett volna, akkor itt 1-0-ás Sociedad győzelem lett volna érzésem szerint. Szvsz a labdarúgás csúcsán, ahol a Barca meg a Real mozog sztem nincsen bunda. Annyi pénz van körülöttük, hogy a "becsületüket" nem adnák el egy kis plusz gázsiért.
Real meccset nem láttam, de a Barca meccsben sztem nem volt ilyen. Ennek az oka pedig, hogy mi szereztük az első gólt. Ha bunda lett volna, akkor itt 1-0-ás Sociedad győzelem lett volna érzésem szerint. Szvsz a labdarúgás csúcsán, ahol a Barca meg a Real mozog sztem nincsen bunda. Annyi pénz van körülöttük, hogy a "becsületüket" nem adnák el egy kis plusz gázsiért.djkiki írta:Néztem ma a Real goljait és hát amit Casillas művelt, azt ép ésszel nem teszi meg. Én úgy vettem észre, hogy teljesen szándékos volt. Nem a Real-t védem, de szerintem a Barca és a Real meccsén megint a pénz dominált, és óriási bunda volt. Mit gondoltok erről? Hajrá Barca!
Igazából egyetértek ezzel a hsz-szel 1-2 kivétellel, és hozzáfűznék még 1-2 dolgot.Tocy írta:Hát őszintén szólva ez már kijárt. Nem az első olyan meccs, ahol lelketlenül beállunk hátra a vezetés után, pedig ahhoz nem értünk. Na mind1, hát most ráfaragtunk, ez van. A Madrid vereségével igazából nem volt tétje a meccsnek. Persze nagy lett volna 4 fordulóval a vége előtt bajnoknak lenni...de ne legyünk telhetetlenek. Messivel és Jeffrennel elégedett vagyok, meg még talán nagyjából Afellayjal is, többiek nulla. Piqué egyre jobban idegesít, nagyképű, könnyelmű, szabálytalan, magyaráz...Mascherano szabálytalanságát a tizinél nem értem, fejben totál nem ott volt ő sem. Aki még nem rossz, az Fontas, bár az egyenlítő gólnál ő maradt le, de hát nem lehet olyan gyorsan reagálni. Thiagonak voltak értelmes mozdulatai, meg ugye egy gólja, de összességében ő sem játszott jól, mint ahogy Xavi sem. Pintoról ezen a meccsen derült ki, hogy miben is rosszabb egyértelműen, mint Valdés: passzolásban. Bármilyen abszurd, ez itt nálunk számít...
Szerezhet pontot, csak ne 3 legyen az.... de amúgy igen.oregem21 írta:Sracok ha jheten a real nem szerez pontot Sevillaban ( ami azert eleg sanszos), mi pedig nyerunk akkor CAMPEONES, nem????