Segítség kéne
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hali!
Letöltöttem a Viva Football nevezetű 1998-as játékremeket. 4 részből állt, összeraktam, a kapott képfájlt bemountoltam daemon toolsba, de nem történik semmi. Nincs egy árva setup.exe sem az egészen nem hogy game.exe. Ilyenkor mi a teendő? Hogyan tudnám mégis telepíteni?
Köszi előre is!
Letöltöttem a Viva Football nevezetű 1998-as játékremeket. 4 részből állt, összeraktam, a kapott képfájlt bemountoltam daemon toolsba, de nem történik semmi. Nincs egy árva setup.exe sem az egészen nem hogy game.exe. Ilyenkor mi a teendő? Hogyan tudnám mégis telepíteni?
Köszi előre is!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Eurobarca Staff
Nou Camp 11:00, de mint mindig a hivatalos oldalon megtalálod.Zsolti95 írta:Tudja valaki hogy a holnapi edzés a Barca-Espanyol előtt hol lesz?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Elvileg nem lehet csinálni vele semmit, max visszarakni egy régebbi verziót.B. írta:Ugyanez a problémám.Valami ötlet?Kalap1988 írta:Sziasztok! Felraktam a Firefox 4-et, a legújabbat, az Eurobarca fórumán kívül eddig nem is volt vele gond, itt viszont pirosan írja a szöveget, ami borzasztóan zavarja egyszerű férfilelkemetEz akkor teszi, ha a szegélyen belül van az egér, egyébként normál. Tudja valaki, hogy miért van ez és mit kell tennem, hogy ne legyen? Előre is köszönöm!
köszönöm!

Ugyanez a problémám.Valami ötlet?Kalap1988 írta:Sziasztok! Felraktam a Firefox 4-et, a legújabbat, az Eurobarca fórumán kívül eddig nem is volt vele gond, itt viszont pirosan írja a szöveget, ami borzasztóan zavarja egyszerű férfilelkemetEz akkor teszi, ha a szegélyen belül van az egér, egyébként normál. Tudja valaki, hogy miért van ez és mit kell tennem, hogy ne legyen? Előre is köszönöm!
köszönöm!
B.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, mivel nincs számlám, így csak utánvéttel rendelek. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- sjay
- Entrenador del Barça
Szerintem igen, és ha van lehetőség, akkor utánvéttel rendeld. Én mindig abban bízom meg a legjobban.Victor_Valdes írta:Értem, Nokia N97-et szeretnék rendelni, az eladónak eléggé plusszosak a visszajelzései szerintem, akkor "nyugodtan" rendeljem?sjay írta:Ez az eladótól függ. Én anno rendeltem egy pár boxkesztyűt, amin a varrás szakadt volt. De adott rá úgymond garanciát, szóval vissza cseréltem. Ha utánvéttel veszed, és valami nem kóser, akkor a futárszolgálatnak kötelessége vissza vinni.Victor_Valdes írta:
És ha meg jön a cucc mondjuk utánvéttel, és para van vele, akkor lehet valamit tenni?
- Victor_Valdes
Értem, Nokia N97-et szeretnék rendelni, az eladónak eléggé plusszosak a visszajelzései szerintem, akkor "nyugodtan" rendeljem?sjay írta:Ez az eladótól függ. Én anno rendeltem egy pár boxkesztyűt, amin a varrás szakadt volt. De adott rá úgymond garanciát, szóval vissza cseréltem. Ha utánvéttel veszed, és valami nem kóser, akkor a futárszolgálatnak kötelessége vissza vinni.Victor_Valdes írta:
És ha meg jön a cucc mondjuk utánvéttel, és para van vele, akkor lehet valamit tenni?
- sjay
- Entrenador del Barça
Ez az eladótól függ. Én anno rendeltem egy pár boxkesztyűt, amin a varrás szakadt volt. De adott rá úgymond garanciát, szóval vissza cseréltem. Ha utánvéttel veszed, és valami nem kóser, akkor a futárszolgálatnak kötelessége vissza vinni.Victor_Valdes írta:
- Victor_Valdes
És ha meg jön a cucc mondjuk utánvéttel, és para van vele, akkor lehet valamit tenni?sjay írta:Mielőtt veszel valamit, nézd meg az eladó értékeléseit. Ha nem kapott sok mínusz pontot, akkor valószínűleg megbízható.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.

Tudja valaki hogy a holnapi edzés a Barca-Espanyol előtt hol lesz?
- sjay
- Entrenador del Barça
Mielőtt veszel valamit, nézd meg az eladó értékeléseit. Ha nem kapott sok mínusz pontot, akkor valószínűleg megbízható.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
- Victor_Valdes
Köszönöm a biztatást.socio66 írta:egy haverom nemrég rendelt egy laptopot,amiről kiderült hogy lopott.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
de lehet hogy csak százból egy ilyen,nem tudom.

egy haverom nemrég rendelt egy laptopot,amiről kiderült hogy lopott.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
de lehet hogy csak százból egy ilyen,nem tudom.
- Victor_Valdes
Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan. 

- Messithebest
- Director del Fútbol
tudom régen kérdezted, de: http://golemkonzol.hu/index.php?cat=10& ... roduct=246Piqué írta:A PS2-es kar nem jó a PS3-hoz igaz??
amint látod, nem túl drága, csak telepíteni kell és usb-n bedugni.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ment a pü.Hunter91 írta:Honnan szedted le? Ha dobsz egy mail címet elküldöm a torrent file-t ConvertXtoDVD-hez(N,C.O.R.Eról)ultrasur írta:Nagyon fontos!
Holnap megyek felvételizni SZFE-re.
Már kész a filmem de nem elég az adat DVD
hanem DVD-Video fájlban kell.
Letöltöttem a ConvertXtoDVD de rossz a crack a Nero se ok.
Valaki mondjon valami jó programot pls!
btjunkie
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Sziasztok! Felraktam a Firefox 4-et, a legújabbat, az Eurobarca fórumán kívül eddig nem is volt vele gond, itt viszont pirosan írja a szöveget, ami borzasztóan zavarja egyszerű férfilelkemet
Ez akkor teszi, ha a szegélyen belül van az egér, egyébként normál. Tudja valaki, hogy miért van ez és mit kell tennem, hogy ne legyen? Előre is köszönöm!

- Hunter91
- Capitá del Barça
Honnan szedted le? Ha dobsz egy mail címet elküldöm a torrent file-t ConvertXtoDVD-hez(N,C.O.R.Eról)ultrasur írta:Nagyon fontos!
Nagyon fontos!
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Hunter91
- Capitá del Barça
Már írtam a GFX topicba,nincs nagy jelentkezés.palesz77 írta:Az ötlet marha jó, de a kivitelezésre én megkérnék azért valaki mást...Hunter91 írta:Na végül ez az alternatív megoldás született2doboz sör terméke
Itt a remekmű
Vélemények? Mivel nem értek a PS-hoz,ezért Paint segítségével oldottam meg a feladatot.(Amúgy szegény afrikaiak sugároznak? Nincs elég bajuk így is?
)
Megpróbálom itt is,hátha többen olvassák.
Valaki segítene jobbá tenni a rajzomat? Így utólag elég gyatrán néz ki.
A rajz fentebb megtalálható("Remekmű link segítségével")
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az ötlet marha jó, de a kivitelezésre én megkérnék azért valaki mást...Hunter91 írta:Na végül ez az alternatív megoldás született2doboz sör terméke
Itt a remekmű
Vélemények? Mivel nem értek a PS-hoz,ezért Paint segítségével oldottam meg a feladatot.

- Hunter91
- Capitá del Barça
Na végül ez az alternatív megoldás született
2doboz sör terméke 
Itt a remekmű
Vélemények? Mivel nem értek a PS-hoz,ezért Paint segítségével oldottam meg a feladatot.

Itt a remekmű
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na, mivel kaptam egy nagyon okos telefont, ezért valami jó kis előfizetés kéne rá, hogy ki is tudjam használni... Mivel nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért kérdezném, hogy a Vodafone Tweet and Surf csomag jónak számít? Vagy valakinek valami saját jó tapasztalata nincs? Szívesen fogadok jó tanácsokat...

Nekem olyan jutott eszembe, hogy keresel egy jó képet egy vulkánról ami éppen kitör - na nem pont ezt, csak az érzékeltetés céljából mutatom -, de láva helyett ilyen nukleáris zöld folyadék jön ki...(Gondolom egy photoshop mester szívesen segítene neked ebben) Vulkánok mindig is voltak és lesznek, szóval szerintem a kritériumnak megfelel. Vagy csak rajzolsz egy ilyet... Remélem nem túl nagy hülyeség, és legalább egy picit segítettem...Hunter91 írta:Várom még a további lehetőségeket is !