2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nou Camp 11:00, de mint mindig a hivatalos oldalon megtalálod.Zsolti95 írta:Tudja valaki hogy a holnapi edzés a Barca-Espanyol előtt hol lesz?
Elvileg nem lehet csinálni vele semmit, max visszarakni egy régebbi verziót.B. írta:Ugyanez a problémám.Valami ötlet?Kalap1988 írta:Sziasztok! Felraktam a Firefox 4-et, a legújabbat, az Eurobarca fórumán kívül eddig nem is volt vele gond, itt viszont pirosan írja a szöveget, ami borzasztóan zavarja egyszerű férfilelkemetEz akkor teszi, ha a szegélyen belül van az egér, egyébként normál. Tudja valaki, hogy miért van ez és mit kell tennem, hogy ne legyen? Előre is köszönöm!
köszönöm!
Ugyanez a problémám.Valami ötlet?Kalap1988 írta:Sziasztok! Felraktam a Firefox 4-et, a legújabbat, az Eurobarca fórumán kívül eddig nem is volt vele gond, itt viszont pirosan írja a szöveget, ami borzasztóan zavarja egyszerű férfilelkemetEz akkor teszi, ha a szegélyen belül van az egér, egyébként normál. Tudja valaki, hogy miért van ez és mit kell tennem, hogy ne legyen? Előre is köszönöm!
Szerintem igen, és ha van lehetőség, akkor utánvéttel rendeld. Én mindig abban bízom meg a legjobban.Victor_Valdes írta:Értem, Nokia N97-et szeretnék rendelni, az eladónak eléggé plusszosak a visszajelzései szerintem, akkor "nyugodtan" rendeljem?sjay írta:Ez az eladótól függ. Én anno rendeltem egy pár boxkesztyűt, amin a varrás szakadt volt. De adott rá úgymond garanciát, szóval vissza cseréltem. Ha utánvéttel veszed, és valami nem kóser, akkor a futárszolgálatnak kötelessége vissza vinni.Victor_Valdes írta:
És ha meg jön a cucc mondjuk utánvéttel, és para van vele, akkor lehet valamit tenni?
Értem, Nokia N97-et szeretnék rendelni, az eladónak eléggé plusszosak a visszajelzései szerintem, akkor "nyugodtan" rendeljem?sjay írta:Ez az eladótól függ. Én anno rendeltem egy pár boxkesztyűt, amin a varrás szakadt volt. De adott rá úgymond garanciát, szóval vissza cseréltem. Ha utánvéttel veszed, és valami nem kóser, akkor a futárszolgálatnak kötelessége vissza vinni.Victor_Valdes írta:
És ha meg jön a cucc mondjuk utánvéttel, és para van vele, akkor lehet valamit tenni?
Ez az eladótól függ. Én anno rendeltem egy pár boxkesztyűt, amin a varrás szakadt volt. De adott rá úgymond garanciát, szóval vissza cseréltem. Ha utánvéttel veszed, és valami nem kóser, akkor a futárszolgálatnak kötelessége vissza vinni.Victor_Valdes írta:
És ha meg jön a cucc mondjuk utánvéttel, és para van vele, akkor lehet valamit tenni?sjay írta:Mielőtt veszel valamit, nézd meg az eladó értékeléseit. Ha nem kapott sok mínusz pontot, akkor valószínűleg megbízható.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
Mielőtt veszel valamit, nézd meg az eladó értékeléseit. Ha nem kapott sok mínusz pontot, akkor valószínűleg megbízható.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
Köszönöm a biztatást.socio66 írta:egy haverom nemrég rendelt egy laptopot,amiről kiderült hogy lopott.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
de lehet hogy csak százból egy ilyen,nem tudom.
egy haverom nemrég rendelt egy laptopot,amiről kiderült hogy lopott.Victor_Valdes írta:Valami tapasztalt vaterás, kérem ossza meg velem az élményeit, tapasztalatait... telefont szeretnék rendelni onnan.
tudom régen kérdezted, de: http://golemkonzol.hu/index.php?cat=10& ... roduct=246Piqué írta:A PS2-es kar nem jó a PS3-hoz igaz??
ment a pü.Hunter91 írta:Honnan szedted le? Ha dobsz egy mail címet elküldöm a torrent file-t ConvertXtoDVD-hez(N,C.O.R.Eról)ultrasur írta:Nagyon fontos!
Holnap megyek felvételizni SZFE-re.
Már kész a filmem de nem elég az adat DVD
hanem DVD-Video fájlban kell.
Letöltöttem a ConvertXtoDVD de rossz a crack a Nero se ok.
Valaki mondjon valami jó programot pls!
Honnan szedted le? Ha dobsz egy mail címet elküldöm a torrent file-t ConvertXtoDVD-hez(N,C.O.R.Eról)ultrasur írta:Nagyon fontos!
Holnap megyek felvételizni SZFE-re.
Már kész a filmem de nem elég az adat DVD
hanem DVD-Video fájlban kell.
Letöltöttem a ConvertXtoDVD de rossz a crack a Nero se ok.
Valaki mondjon valami jó programot pls!
Már írtam a GFX topicba,nincs nagy jelentkezés.palesz77 írta:Az ötlet marha jó, de a kivitelezésre én megkérnék azért valaki mást...Hunter91 írta:Na végül ez az alternatív megoldás született2doboz sör terméke
Itt a remekmű
Vélemények? Mivel nem értek a PS-hoz,ezért Paint segítségével oldottam meg a feladatot.(Amúgy szegény afrikaiak sugároznak? Nincs elég bajuk így is?
)
Az ötlet marha jó, de a kivitelezésre én megkérnék azért valaki mást...Hunter91 írta:Na végül ez az alternatív megoldás született2doboz sör terméke
Itt a remekmű
Vélemények? Mivel nem értek a PS-hoz,ezért Paint segítségével oldottam meg a feladatot.
Nekem olyan jutott eszembe, hogy keresel egy jó képet egy vulkánról ami éppen kitör - na nem pont ezt, csak az érzékeltetés céljából mutatom -, de láva helyett ilyen nukleáris zöld folyadék jön ki...(Gondolom egy photoshop mester szívesen segítene neked ebben) Vulkánok mindig is voltak és lesznek, szóval szerintem a kritériumnak megfelel. Vagy csak rajzolsz egy ilyet... Remélem nem túl nagy hülyeség, és legalább egy picit segítettem...Hunter91 írta:Várom még a további lehetőségeket is !