Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A másik probléma nálatok, hogy Casillason kívül nincs nagyon olyan játékos, aki szívének érezné a realt. Én ezt érzem, de daffy szerintem ezt te is tudod. Nincs utánpótlásból felhozott tehetség. Lenne például Morata - akit nyugodtan játszhatna nálatok néhányszor, de Mourinho egyáltalán nem nézi az utánpótlást, pedig a Barca évről évre beépíti a játékosait az ifiből, akiknek már nem kell megtanítani a taktikát, mert 5 éves koruk óta ezt nyomatják. És ez óriási különbség!daffy írta:minőség nincs. a kezdő 90%a kész. de hiába,ha nem kiemelkedő játékosok. kevés játékos van a top5ben a posztján,a top3ról meg ne is beszéljünk,pedig a mindenkori real kezdőjének legalább a fele az 5ben szokott lenniZS10 írta: Egyébként a legnagyobb probléma a realnál, hogy hiába vesznek akármilyen játékosokat oda ha nincs CSAPAT.
még menthető az ügy:Tocy írta:Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
Arra ott van Pepe, Adebayor, Ramos és ArbeloaBoixos írta:
aztán az is lehet, h rágerjedtek a kebabra madridban, ezért hoznak mindenkit, aki török. lényeg, h szeletelni tudjon.
minőség nincs. a kezdő 90%a kész. de hiába,ha nem kiemelkedő játékosok. kevés játékos van a top5ben a posztján,a top3ról meg ne is beszéljünk,pedig a mindenkori real kezdőjének legalább a fele az 5ben szokott lenniZS10 írta: Egyébként a legnagyobb probléma a realnál, hogy hiába vesznek akármilyen játékosokat oda ha nincs CSAPAT.
Szerintem igazoljátok le Fásy Ádámot! Ő is ingyen van, azt egy év múlva ha jól teljesít akár még maradhat is...daffy írta:mourinho igazol,azt hiszem ez egyértelmű a játékosok neveiből. a másik oldalon olvastam egy érdekes dolgot,amiben lehet is valami,nevezetesen:Krisztian91 írta:Lehet elfogyott Perez pénze?:D
mou egy fix kezdőt alakít ki és csak a padra igazol olcsón,ingyen. ezek a játékosok maradnak 1 évet és aki jól teljesít,az megragad a padon vagy ha él a lehetőséggel,a kezdőben. így kísérletezik,de nem kerül sokba
aláírás pénz+ indokolatlanul magas fizetés(ami a 0eurós vételár miatt jár) nem kellene. akkor granero,ő itt van,fix fizetése van,nem kell pluszban rákölteni. lúzer a gyerek,de kéznél van.Boixos írta:nem hiszem el, h nincs egy olyan gyerek sem a madrid keretében, aki ne lehetne az alternatívája altintopnak, h így el kelljen hozni a törököt.
persze azt csinálnak, amit akarnak, csak ez kb olyan beszerzésnek tűnik, mint az a faubert v ki a túró volt pár éve.
aztán az is lehet, h rágerjedtek a kebabra madridban, ezért hoznak mindenkit, aki török. lényeg, h szeletelni tudjon.
mourinho igazol,azt hiszem ez egyértelmű a játékosok neveiből. a másik oldalon olvastam egy érdekes dolgot,amiben lehet is valami,nevezetesen:Krisztian91 írta:Lehet elfogyott Perez pénze?:D
Lehet, hogy Higuaint Messivel akarja versenyeztetni? Két argentínt?daffy írta:ingyen sem tartom jó ötletnek. nem értem mourinhot:Fecooo írta:Sahin hivatalosan is madridi lett, a következő célpontjuk a marca szerint (csak azért említem meg, mert a Real Madriddal kapcsolatosan valóban jól értesültek...) valóban Hamit Altintop...
(kell már egy olyan igazolás, aki nyert vmi egyéni díjat, mint Altintop a Puskás-díjat?)
daffy, szted lenne értelme ennek az igazolásnak? Altintop se nem klasszis, se nem fiatal...
mi a pcsának neki benzema? nem játszatja,nem bízik benne. szórta a gólokat,mikor higu sérült volt,most meg ő a legutolsó a csatárok közül a sorban. még jópár dolgot nem értek,de maradjon csak ennyi...
altintop minek? ilyenünk már van. minőségi erősítés kell a kp-ra nem altintop. granero jó lesz,nem kell hamit. sahin és alonso mögé kell egy vkp. gago-canales mehet(). illetve kell egy szélső védő.
ingyen sem tartom jó ötletnek. nem értem mourinhot:Fecooo írta:Sahin hivatalosan is madridi lett, a következő célpontjuk a marca szerint (csak azért említem meg, mert a Real Madriddal kapcsolatosan valóban jól értesültek...) valóban Hamit Altintop...
(kell már egy olyan igazolás, aki nyert vmi egyéni díjat, mint Altintop a Puskás-díjat?)
daffy, szted lenne értelme ennek az igazolásnak? Altintop se nem klasszis, se nem fiatal...
Sztem Özil,Marika igenis bejött...Aranylabdásokat miért nem veszne? mert azok nálunk vannak.visca el barca írta:érdekes a real madrid igazolási poliikája.
régen minden évben megvetek egy aranylabdást, most meg jön egy fiatal tehetség, vmi töltetlék csapatnál fut egy jó idényt és máris megveszik.
sahinrol fingom sincs milyen jatekos, utálom a német focit.
ő igazából a khedira, di maria, özil vonalhoz tartozik és lássuk be egyik sem az az oriasi spiler egyelore. khedira ugye szurokent nem tud annyira kitunni, di maria, hoz egy átlagot, özil viszont sztem abszolut csalodas.
egyelore. aztán kitudja mi lesz
10 millióért nem nagy kockázat. ha nem jön be,minimum ennyiért távozhat is.ab1daL írta:Sahin témához hozzászólva, ha marad ez a 4-2-3-1-es felállás, nemtudom mennyit fog játszani a srác. Vagy módosít a felálláson Mou, vagy Sahinra abszolút csereszerep jut, mert nem hiszem, hogy egy Xabi Alonso, vagy akár egy szűrő helyett (Lass, Khedira) fogja játszatni José. Mindenesetre 10 milláért nem egy rossz vétel. Figyelemmel várom a további igazolásokat, és a távozókat. Esetleg egy madridista, mondjuk daffy megtudná mondani, hogy Sahin érkeztével, ki az, aki biztos elmegy? Ha van egyáltalán ilyen.
Szerk.: most jut eszembe, tud ő Özil posztján is játszani, sőt mintha az lenne az eredeti posztja, csak a Dortmundban vissza lett kicsit tolva.
Ennek ez az oka, mert pl. Özil v. Di Maria már bizonyitottak a Real nagy csapatában, míg a felsorolt Barcás fiataloknak még ezt meg kell tenniük. Ettől függetlenül persze megvan arra is az esély, h sokkal nagyobb játékosok lesznek, mint Özilék, de bukásra is nagyobb az esélyük. Vagyis egyszerűen: jóval nagyobb zsákbamacskák. Szóval érted, mint akarok mondani, ugye?Boixos írta:örülök, h a madridi kölykökben biztos vagy, a barcásokban meg nem annyira.LG írta:
Viszont semmiképp nem néznék le olyan játékosokat, mint Özil, Sahin, v. Di Maria, mert ők is a jövő nagy játékosai lesznek, ebben biztos vagyok.![]()
egyébként 50% esélye mindkét brigád fiataljainak van a nagy virításra, aztán vagy összejön nekik, vagy nem.
örülök, h a madridi kölykökben biztos vagy, a barcásokban meg nem annyira.LG írta:
Viszont semmiképp nem néznék le olyan játékosokat, mint Özil, Sahin, v. Di Maria, mert ők is a jövő nagy játékosai lesznek, ebben biztos vagyok.
Legyen úgy! De én nem vagyok benne egyáltalán biztos, h ezekből a gyerekekből is akkora játékosok lesznek, mint pl. Messi, Iniesta, Febregas, illetve, ha lesznek, nem biztos, h itt is maradnak, lásd, pl. Cesc..ZS10 írta:
És jön az új generáció:
Thiago (20), Rafinha (18), Javi Espinosa (18), Gerard Deulofeu (17), Jean Marie Dongou (15)
Jegyezzétek meg ezeket a neveket, mert 1-2 éven belül be fognak robbanni a csapatba!
Visca El Barca!
Teljesen egyetértek!Boixos írta:teljesen más elvek alapján dolgozik a barca és a madrid. nálunk folyamatosan jönnek fel azok a tehetségek, akik 4 éves koruk óta tanulják azt a játékstílust, amit mostanság játszunk. ezekhez a beépített gyerekekhez hoznak "kiegészítő" embereket.
a madrid vagy új sorokkal vagy új edzővel, vagy egyszerre mindkettővel próbálkozik az utóbbi időkben. így is összejöhet a bugi, mert mi sem fogunk örökké a trónon ülni, de attól azért még kumma messze vagyunk, h egy dortmundi török madridi megvétele után összecsináljuk magunkat.
egyértelmű, h nekik is lesz nagy korszakuk (reményeim szerint majd úgy 5600 körül), de ha továbbra is így nyomjuk mint eddig, pár jó év még bőven van a brigádunkban. és azért ha már a motiváltságnál tartunk, a barca "nemzeti ügy" katalóniában, míg a madrid csak egy klubcsapat. akármennyit nyernek/nyertek eddig, akkor is bőven fel tudják spanolni a mieinket, ha megpengetik ezeket a húrokat.