Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hónapok óta ezt mondom. itt pereznek kell tennie valamit,de most "végre" van bizalom az edző felé,de ez meg is bosszulhatja magát.bali 15 írta: Attól még szerintem óriási esélyük lesz arra, hogy megfogjanak minket.
De ha majd Mourinho elmegy akkor tényleg nem lehet mit kezdeni ezzel a csapattal.
Attól még szerintem óriási esélyük lesz arra, hogy megfogjanak minket.Arról nem is beszélve hogy meddig fogja tűrni a madridi szurkoló tábor, hogy a kedvenceknek egy El Clásicón eszük ágában sincs focizni. Rolling Eyes
Idén azért nyertek egy kupátNa mármost, ha ez jövőre sem párosul majd komolyabb sikerrel, akkor Mourinho biztosan távozik
Én is így látom! Ez a csapat abszolút Mourinho képére lesz formálva. Jövőre sem számíthatunk egetverően szép játékra a Realtól, ellenben masszív, hajtós, eredménycentrikus focit azt fogunk látni. Na mármost, ha ez jövőre sem párosul majd komolyabb sikerrel, akkor Mourinho biztosan távozik, és maga mögött hagy egy olyan csapatot, amivel nem nagyon lehet majd mit kezdeni. És kezdődhet minden előről...Tocy írta:Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
még ha messiből csak egy is van, de azért iniesta, pedro, villa vagy akár xavi sem életbiztosítás az ellenfél számára, hogy a többiekről ne beszéljek.bali 15 írta:Csak mint láthattuk az utóbbi években, ez a kombinatív játék rohadt könnyen elfojtható. Na és pont az ilyen helyzetekre kellene egy ilyen kaliberű ember mint amilyet korábban leírtam. Nem azt mondom, hogy mindenki legyen ilyen, de legalább 2 ilyen embernek lennie kellene a csapatban, akik megosztják a védőket....
Szerintem azért olyan könnyen nem elfojtható. Kicsit rövid a padunk, kell egy-két játékos, de ha egy 90%-os erőállapotú Barcelona fut neki az április-májusnak, ahol kevés a sérült is, akkor szerintem egész egyszerűen a jelenlegi futballvilágban senki sem tud minket elfojtani. Be kell látni, hogy egy-két hónapja 60%-os erőállapotban ( ha) vagyunk és a védelemből rengeteg volt a sérült is. Persze jól felkészült a reál, ahogy tavaly az Inter és előtte a Chelsea is, de messze nem az őszi csúcsformánkat futjuk ezekben a hónapokban. Ezért várom pl, hogy a bl döntőben, 2-3 hét pihivel a lábunkban, hasonló játékkal rukkolunk elő majd, mint 2009-ben ( reméljük hasonló eredménnyel is). Akkor is tudtunk pihenni, úgy néz ki, hogy most is Tavaly nem tudtunk, kiélezett harc volt végig a bajnokságban. Most pedig már a bl elődöntők előtt 8 pont volt, amivel ugyan nem nyertünk még, de megnyugtató előnyben voltunk és nem kellett a lelkünket a pályán hagyni a bajnokikon.bali 15 írta:Csak mint láthattuk az utóbbi években, ez a kombinatív játék rohadt könnyen elfojtható. Na és pont az ilyen helyzetekre kellene egy ilyen kaliberű ember mint amilyet korábban leírtam. Nem azt mondom, hogy mindenki legyen ilyen, de legalább 2 ilyen embernek lennie kellene a csapatban, akik megosztják a védőket.A Barcelona a kombinatív csapatjátékot részesíti előnyben. Ez a játékrendszer nem is biztos, hogy elbírna egy egyénieskedő játékost Messi mellett. Olyan játékost pedig nem könnyű leakasztani, aki egyszerre tud taktikailag fegyelmezetten részt venni az összjátékban és váratlan megmozdulásokat is bedobni. Nem terem Ronaldinho minden sarkon.
Csak mint láthattuk az utóbbi években, ez a kombinatív játék rohadt könnyen elfojtható. Na és pont az ilyen helyzetekre kellene egy ilyen kaliberű ember mint amilyet korábban leírtam. Nem azt mondom, hogy mindenki legyen ilyen, de legalább 2 ilyen embernek lennie kellene a csapatban, akik megosztják a védőket.A Barcelona a kombinatív csapatjátékot részesíti előnyben. Ez a játékrendszer nem is biztos, hogy elbírna egy egyénieskedő játékost Messi mellett. Olyan játékost pedig nem könnyű leakasztani, aki egyszerre tud taktikailag fegyelmezetten részt venni az összjátékban és váratlan megmozdulásokat is bedobni. Nem terem Ronaldinho minden sarkon.
A Barcelona a kombinatív csapatjátékot részesíti előnyben. Ez a játékrendszer nem is biztos, hogy elbírna egy egyénieskedő játékost Messi mellett. Olyan játékost pedig nem könnyű leakasztani, aki egyszerre tud taktikailag fegyelmezetten részt venni az összjátékban és váratlan megmozdulásokat is bedobni. Nem terem Ronaldinho minden sarkon.bali 15 írta:A lényeg az: Messi az egyetlen egy olyan ember a csapatban akitől valamilyen szinten megijed az ellenfél. És mivel egyedül van könnyű kivenni őt a játékból. Nem azt mondom, hogy most igazoljunk sztárokat, de legalább akkor Pep adna lehetőséget azoknak akik tényleg formában vannak.
Az a gond talán, hogy most olyan helyzetben van a Real, hogy le akarja igazolni a top játékosokat, de ezeknek nagyobb része a Real-ban játszik.Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
ha minden igaz,az castilla a másodosztály küszöbén van. ott majd kiderülhet,hogy ki a jó játékos és az feljöhet. morata nagy tehetségnek volt kikiáltva,akár csak sarabia,de a 3. ligában sem nyújtanak kiemelkedőt.ZS10 írta: A másik probléma nálatok, hogy Casillason kívül nincs nagyon olyan játékos, aki szívének érezné a realt. Én ezt érzem, de daffy szerintem ezt te is tudod. Nincs utánpótlásból felhozott tehetség. Lenne például Morata - akit nyugodtan játszhatna nálatok néhányszor, de Mourinho egyáltalán nem nézi az utánpótlást, pedig a Barca évről évre beépíti a játékosait az ifiből, akiknek már nem kell megtanítani a taktikát, mert 5 éves koruk óta ezt nyomatják. És ez óriási különbség!
A másik probléma nálatok, hogy Casillason kívül nincs nagyon olyan játékos, aki szívének érezné a realt. Én ezt érzem, de daffy szerintem ezt te is tudod. Nincs utánpótlásból felhozott tehetség. Lenne például Morata - akit nyugodtan játszhatna nálatok néhányszor, de Mourinho egyáltalán nem nézi az utánpótlást, pedig a Barca évről évre beépíti a játékosait az ifiből, akiknek már nem kell megtanítani a taktikát, mert 5 éves koruk óta ezt nyomatják. És ez óriási különbség!daffy írta:minőség nincs. a kezdő 90%a kész. de hiába,ha nem kiemelkedő játékosok. kevés játékos van a top5ben a posztján,a top3ról meg ne is beszéljünk,pedig a mindenkori real kezdőjének legalább a fele az 5ben szokott lenniZS10 írta: Egyébként a legnagyobb probléma a realnál, hogy hiába vesznek akármilyen játékosokat oda ha nincs CSAPAT.
még menthető az ügy:Tocy írta:Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
Arra ott van Pepe, Adebayor, Ramos és ArbeloaBoixos írta:
aztán az is lehet, h rágerjedtek a kebabra madridban, ezért hoznak mindenkit, aki török. lényeg, h szeletelni tudjon.
minőség nincs. a kezdő 90%a kész. de hiába,ha nem kiemelkedő játékosok. kevés játékos van a top5ben a posztján,a top3ról meg ne is beszéljünk,pedig a mindenkori real kezdőjének legalább a fele az 5ben szokott lenniZS10 írta: Egyébként a legnagyobb probléma a realnál, hogy hiába vesznek akármilyen játékosokat oda ha nincs CSAPAT.
Szerintem igazoljátok le Fásy Ádámot! Ő is ingyen van, azt egy év múlva ha jól teljesít akár még maradhat is...daffy írta:mourinho igazol,azt hiszem ez egyértelmű a játékosok neveiből. a másik oldalon olvastam egy érdekes dolgot,amiben lehet is valami,nevezetesen:Krisztian91 írta:Lehet elfogyott Perez pénze?:D
mou egy fix kezdőt alakít ki és csak a padra igazol olcsón,ingyen. ezek a játékosok maradnak 1 évet és aki jól teljesít,az megragad a padon vagy ha él a lehetőséggel,a kezdőben. így kísérletezik,de nem kerül sokba
aláírás pénz+ indokolatlanul magas fizetés(ami a 0eurós vételár miatt jár) nem kellene. akkor granero,ő itt van,fix fizetése van,nem kell pluszban rákölteni. lúzer a gyerek,de kéznél van.Boixos írta:nem hiszem el, h nincs egy olyan gyerek sem a madrid keretében, aki ne lehetne az alternatívája altintopnak, h így el kelljen hozni a törököt.
persze azt csinálnak, amit akarnak, csak ez kb olyan beszerzésnek tűnik, mint az a faubert v ki a túró volt pár éve.
aztán az is lehet, h rágerjedtek a kebabra madridban, ezért hoznak mindenkit, aki török. lényeg, h szeletelni tudjon.
mourinho igazol,azt hiszem ez egyértelmű a játékosok neveiből. a másik oldalon olvastam egy érdekes dolgot,amiben lehet is valami,nevezetesen:Krisztian91 írta:Lehet elfogyott Perez pénze?:D
Lehet, hogy Higuaint Messivel akarja versenyeztetni? Két argentínt?daffy írta:ingyen sem tartom jó ötletnek. nem értem mourinhot:Fecooo írta:Sahin hivatalosan is madridi lett, a következő célpontjuk a marca szerint (csak azért említem meg, mert a Real Madriddal kapcsolatosan valóban jól értesültek...) valóban Hamit Altintop...
(kell már egy olyan igazolás, aki nyert vmi egyéni díjat, mint Altintop a Puskás-díjat?)
daffy, szted lenne értelme ennek az igazolásnak? Altintop se nem klasszis, se nem fiatal...
mi a pcsának neki benzema? nem játszatja,nem bízik benne. szórta a gólokat,mikor higu sérült volt,most meg ő a legutolsó a csatárok közül a sorban. még jópár dolgot nem értek,de maradjon csak ennyi...
altintop minek? ilyenünk már van. minőségi erősítés kell a kp-ra nem altintop. granero jó lesz,nem kell hamit. sahin és alonso mögé kell egy vkp. gago-canales mehet(). illetve kell egy szélső védő.
ingyen sem tartom jó ötletnek. nem értem mourinhot:Fecooo írta:Sahin hivatalosan is madridi lett, a következő célpontjuk a marca szerint (csak azért említem meg, mert a Real Madriddal kapcsolatosan valóban jól értesültek...) valóban Hamit Altintop...
(kell már egy olyan igazolás, aki nyert vmi egyéni díjat, mint Altintop a Puskás-díjat?)
daffy, szted lenne értelme ennek az igazolásnak? Altintop se nem klasszis, se nem fiatal...