2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem baj, biztos aki úgy néz ki mint egy tenyészbika,az tiszta, de Messi a nyeszlett testével sima doppingos. Mondjuk az összes barcás az, szóval ez is dogma ként van nyilvántartva egyes helyen....AC... írta:Ronaldonak már vörösödik a szeme alatt, arrafelé sem ártana egy doppingvizsgálat...nehogy a végén még kimúljon
Ha Yaya-t leigazolnátok, tuti megkeresném Perezt...daffy írta: kemény vagyokhozza perez és kész. nincs sok megvásárolható vkp és ha lass megy,akkor valakinek jönnie kell. essien-de rossi nem mozdul. ki jöhet szóba,aki minőségbeli javulást jelenthet?(yaya?
)
ha nem m'vila,akkor még egy sahin-xabi típusú,védekezni és támadni is tudó ember kell és úgy felállni.
Hát én bevallom az őszintét én Xabi Alonsoban sem látok vmi nagyon sokat. VKP-nak gyenge, labdaosztogatónak sem világklasszis, míg támadóközéppályást meg nem játszik, de ahhoz meg nem elég gólerős. Úgyhogy én nem vagyok tőle elszállva. Jelenleg Madridban, aki tényleg marha jó középpályás, az Özil. Khedira nem vmi technikás, Lass se igazán. Sztem oda egy vérbeli vkp kellene és egy Özilhez hasonló adogató játékos. VKP-nek még talán ott van Banega, akit nem említettél, vagy esetleg Pepe és még 1 védő jönne. Nagy labdaosztogató játékos meg egyedül talán jelenleg a Piacon Sneijder, de ő nem hiszem, hogy vissza akarni térni Madridba. Viszont Borja Valero sem olyan rossz, de ő vmiért nem nagyon szimpatikus. Pablo Hernandez is elég jó kis játékos, bár ki tudja. Én már semmin nem tudok meglepődni. Az is lehet, hogy Sahin villant egyet, de majd kiderül mi lesz.daffy írta:kemény vagyokTe soha nem akadsz le Essienről Very Happy Őt nem fogja a Chelsea elengedni. Ott nem a pénz a lényeg...m'vila meg az lesz amit mondasz. befut, és hozzátok 40 milláért 5 év múlva Very Happyhozza perez és kész. nincs sok megvásárolható vkp és ha lass megy,akkor valakinek jönnie kell. essien-de rossi nem mozdul. ki jöhet szóba,aki minőségbeli javulást jelenthet?(yaya?
)
ha nem m'vila,akkor még egy sahin-xabi típusú,védekezni és támadni is tudó ember kell és úgy felállni.
kemény vagyokTe soha nem akadsz le Essienről Very Happy Őt nem fogja a Chelsea elengedni. Ott nem a pénz a lényeg...m'vila meg az lesz amit mondasz. befut, és hozzátok 40 milláért 5 év múlva Very Happy
Te soha nem akadsz le Essienrőldaffy írta:nagy fszság voltTocy írta:Akkor meg ti is jól jártok tényleg Kakával. Madridista tele volt mindig Csigával, meg Ibrával, hogy mekkora balek ez a Barca, most it meg akkor 40-45 milla ráfizetéssel adjátok vissza azt, aki szinte nem is játszott.megvettük,meggyógyítottuk,azt fizetünk azért,hogy fizethettünk neki
nem volt nyerő kör. sok a pletyka,de ha reálisan nézem 1 védő és 1 kp mindenképp érkezni fog. essient kéne megmozdítani,mert m'vila nem kiforrott játékos,így van benne némi kockázat. a másik oldal pedig az,hogy ha befut és nem most,akkor 5 év múlva drágán...nem tudom,mit tennék
egy valencia szintű csapatban is megállná a helyét garay. a 8 milla nem hiszem,hogy sok érte. pedro leon mehet egy spanyol középcsapatba. a 7 millió itt sem sok,egy megbízható szélsőért(középcsapat szinten megbízható). gago...fizetnék,hogy elmenjen. ő eurót nem ér. kakanak a nevét kell megfizetni és az eredményeit,a milan megveszi szerintem. lass meg mehet a juve-mu egyikébe,ahol tökéletes lesz.Valóban nem érnek ennyit ezek a játékosok
nagy fszság voltTocy írta:Akkor meg ti is jól jártok tényleg Kakával. Madridista tele volt mindig Csigával, meg Ibrával, hogy mekkora balek ez a Barca, most it meg akkor 40-45 milla ráfizetéssel adjátok vissza azt, aki szinte nem is játszott.
egy valencia szintű csapatban is megállná a helyét garay. a 8 milla nem hiszem,hogy sok érte. pedro leon mehet egy spanyol középcsapatba. a 7 millió itt sem sok,egy megbízható szélsőért(középcsapat szinten megbízható). gago...fizetnék,hogy elmenjen. ő eurót nem ér. kakanak a nevét kell megfizetni és az eredményeit,a milan megveszi szerintem. lass meg mehet a juve-mu egyikébe,ahol tökéletes lesz.Valóban nem érnek ennyit ezek a játékosok
azért 30ba el fog menni a milanhoz.Barcaman1993 írta:Onnan tudom, hogy gyengén teljesítenek, hogy nem játszanak semennyit. Gago 2 éve nem játszik. Garay, Pedro Leon szintén sosem játszik, Kaká állandóan sérült, egy bajnokságban lő kb. 6 gólt, abból 4 büntető (kis túlzással), játékban semmit nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez. Tudom, hogy nem teljesen mérvadó, de pl. a Klasszikuson mit csinált? Kb. annyit, mint Özil korábban, de ha a félidő 2x volt nála a labda, sztem sokat mondok. Tudom ezekből a meccsekből kevés van, de ezeken a meccseken kupák múlnak. Nálam Kaká a legjobb indulattal sem ér 20 milliónál többet...daffy írta:pont ezért nem lehet azt mondani,hogy 0-val egyenértékű. honnan tudod,hogy gyengén teljesítenek? szerintem simán reális árak.
Onnan tudom, hogy gyengén teljesítenek, hogy nem játszanak semennyit. Gago 2 éve nem játszik. Garay, Pedro Leon szintén sosem játszik, Kaká állandóan sérült, egy bajnokságban lő kb. 6 gólt, abból 4 büntető (kis túlzással), játékban semmit nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez. Tudom, hogy nem teljesen mérvadó, de pl. a Klasszikuson mit csinált? Kb. annyit, mint Özil korábban, de ha a félidőben 2x volt nála a labda, sztem sokat mondok. Tudom ezekből a meccsekből kevés van, de ezeken a meccseken kupák múlnak. Nálam Kaká a legjobb indulattal sem ér 20 milliónál többet...daffy írta:pont ezért nem lehet azt mondani,hogy 0-val egyenértékű. honnan tudod,hogy gyengén teljesítenek? szerintem simán reális árak.
pont ezért nem lehet azt mondani,hogy 0-val egyenértékű. honnan tudod,hogy gyengén teljesítenek? szerintem simán reális árak.Barcaman1993 írta:Hát sztem eléggé túlértékelted a játékosokat. Lass 15-20 millió körül mozog, de a többi nem tudom hol ér annyit. Leon nem játszott szinte semmit, Gago ugyanez, de ő már tavaly sem játszott, Garay se játszott vmi hú de sokat, Kakáért meg, aki 15-20 millánál többet ad az nincs magánál. Nálam ez az 5 emberke + Canales (kölcsön) max. 40-et érne meg. Most gondolj bele. Ezek az emberek Lasst leszámítva mit mutattak? Szinte a 0-val egyenlő a teljesítményük.daffy írta: Garay: 8m
kaka: 25m
lass: 15m
gago: 7m
canales: kölcsön
leon: 6m
ez durván 60m. m'vila lehet kb 20. 40be tevez. callejon apró.egy védő kell. szerintem az igazából 20 millióból ki lehetne hozni az átigazolási szezont és akkor a pad is vastag lenne.
de ezek egyelőre csak pletykák. biztos érkező sahin. ennyi jelenleg
Hát sztem eléggé túlértékelted a játékosokat. Lass 15-20 millió körül mozog, de a többi nem tudom hol ér annyit. Leon nem játszott szinte semmit, Gago ugyanez, de ő már tavaly sem játszott, Garay se játszott vmi hú de sokat, Kakáért meg, aki 15-20 millánál többet ad az nincs magánál. Nálam ez az 5 emberke + Canales (kölcsön) max. 40-et érne meg. Most gondolj bele. Ezek az emberek Lasst leszámítva mit mutattak? Szinte a 0-val egyenlő a teljesítményük.daffy írta: Garay: 8m
kaka: 25m
lass: 15m
gago: 7m
canales: kölcsön
leon: 6m
ez durván 60m. m'vila lehet kb 20. 40be tevez. callejon apró.egy védő kell. szerintem az igazából 20 millióból ki lehetne hozni az átigazolási szezont és akkor a pad is vastag lenne.
de ezek egyelőre csak pletykák. biztos érkező sahin. ennyi jelenleg
kaka szerintem távozik. friss hírek szerint lass is megy. őt vinné a juve és a mu is. ez esetben biztosra veszem m'vila érkezését. sahinnal szerintem 4-3-3 megy majd.Asys írta:daffy!
Nem látom Kaka-t, illetve a padon ott látom Khedira-t, Benzema-t és Di Maria-t, ez így nagyon brutális pad, de ez a három játékos bárhol máshol kezdő lenne topcsapatoknál is.
Tudom, hosszú a szezon, de azért nem biztos, hogy elégedettek lesznek a helyzetükkel (bárki is szorul ki végül a kezdőből)
A másik, hogy a kezdőd amit írtál 4-3-3-nak néz ki, akkor most Özil lesz a szélen? Ez elég necces, akkor már inkább az argentin, viszont így csak egy hely marad Xabi és a vkp mellé.
Elég érdekes ez így, de majd pár hónap múlva okosabbak leszünk, amikor elválik az is, hogy ki távozik, mert az, hogy érkeznek emberek rendben van...
Azért nehogy egy szint legyen már Keita meg Afellaycsababarca írta:szajko írta:
Abidal helyett bárki játszhat, az úgyis minőségi romlás.![]()
amúgy Adriano amíg le nem sérült, megoldotta a balhátvéd posztot tökéletesen.
Tudom persze. Igazából nem Adrianora akartam kihegyezni a mondandó, csak ő volt sokáig "sérült".
Az alapkezdőből bárki helyett más játszik az minőségi romlás.
Csak nekem jobban tetszene, ha nem ilyen Afellay,meg Keita szint lenne a pad, mert ők keveset tudnak hozzátenni a játékhoz. Mindkettőnek vannak persze szép megmozdulásai,jó meccsei.
De ha változtatni kell akkor mi nem tudunk nagyon padról senkit betenni.
Azért a realnal más a helyzet.
Mondanom sem kell,hogy egy padozó Kaká,Higu,Benzema hármas nagyobb potenciál a Keita,Bojan,Afellay hármasnál.
szajko írta:Abidal helyett bárki játszhat, az úgyis minőségi romlás.csababarca írta:de ha Abidal helyett Adriano játszik balbekket,az már minőségi romlás.![]()
amúgy Adriano amíg le nem sérült, megoldotta a balhátvéd posztot tökéletesen.