A napokban gondolkodtam én is ezen a zseni kérdésen. Messit korszakos játékosnak, sőt, zseninek tartom én is, de nem gondolom, hogy ő minden idők legjobb játékosa. Megértem, hogy Ti némileg -és jogosan- elfogultak vagytok vele szemben, de kívülállóként, és ellenérdekeltként úgy látom, hogy azért tud ma ő ennyire a mezőny fölé nőni, mert szinte egyedülálló a teljesítménye jelenleg. Itt van ugye a mi C. Ronaldonk, aki hasonlóan jó, csak kissé izzadtságszagú, szemben Messi könnyedségével. Aztán jórészt senki, messze lemaradva mindenki, mint a Madrid mögött a harmadik a La Ligában...
Az utolsó, Messit megelőző zseni -számomra- Zidane volt, aki az egyik legkomplexebb játékra volt képes. Gólerőssége mellett hihetetlen játékintelligenciával bírt, mint Xavi és Messi, csak egy személyben. Még úgy is kiemelkedőt nyújtott, hogy amikor a zeniten volt játszott még egy ugyancsak zseniális Figo, Ronaldo és Ronaldinho, hogy csak a legnagyobbakat említsem, meg egy Roberto Carlos, de tudom, a védőket nem lehet egy lapon említeni a támadókkal.
A bajnoksághoz gratulálok a nemes ellenfélnek, megérdemeltétek, jobbak voltatok. Jövőre remélem szorosabb lesz a bajnokság, jobb lesz a Madrid, és ideje volna már végre elhappolni ez elől a Barca elől a bajnokságot is.