2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az nem semmi összeesküvés elméletRobika írta:koszi a gratulahoz de azert a Bl-mecseken tortentekrol igazat adok neked csak szerintem rossz oldalrol nezted a dolgot,mert a jatekvezeto tenyleg nem a legjobb formajat hozta csak ezzel titeket segitet mert az edzotok sajna nem focizni akar csak a politikat forditja a sajat oldalara amikor meg csak nem is spanyol es semmi koze sincs a Madrid-Barca tortenelmehez csak nem tud vesziteni ezert mindent megprobal megtenni hogy osszeugorjon a szurkolotabor es kozben mar lehegy hogy tevezi a Portugal Nemzeti csapat iranyitasat ha a madridtol elkuldik es hat ha a Spanyol valogatott verhetetlen akkor inkabb szetzuza az osszetartasst hogy legyen egy kis eselyuk a kovetkezo EB-n
Először is grat a bajnoki címhez!Mert? Kupadöntőben mi volt? Genyó taktikája volt a Realnak, de ha ez győztessé avanzsálta őket, akkor ez van. Mert a bírón nem múlott, lehet Pepet ki kellett volna állítani, de legalább azt a BL-ben megtették. Ezt fent tervezték így
Én azt mondom a kupát megérdemelték, de a bajnokságot meg a BL-t szégyen lenne újra (mert ugye tavaly Interrel íggy nert Mou) egy ilyen taktikával nyerni.
Mert? Kupadöntőben mi volt? Genyó taktikája volt a Realnak, de ha ez győztessé avanzsálta őket, akkor ez van. Mert a bírón nem múlott, lehet Pepet ki kellett volna állítani, de legalább azt a BL-ben megtették. Ezt fent tervezték ígyPavel írta:Én valahogy így érzek kupagyőzelmetek miatt.ferninho írta:a BL-ben tényleg voltak "furcsaságok",de ennek semmi köze nem volt a bajnoksághoz
ezért is tudok öszintén gratulálni a bajnoki címhez, míg ezt egy esetleges BL címnél nem tudom majd megtenni, ebben biztos vagyok.
szóval grat a bajnoksághoz.
Én valahogy így érzek kupagyőzelmetek miatt.ferninho írta:a BL-ben tényleg voltak "furcsaságok",de ennek semmi köze nem volt a bajnoksághoz
ezért is tudok öszintén gratulálni a bajnoki címhez, míg ezt egy esetleges BL címnél nem tudom majd megtenni, ebben biztos vagyok.
szóval grat a bajnoksághoz.
Azt gondoltam, hogy mi, Barca drukkerek egy magasabb szinten állunk értelmi színvonalon és rájuk hagyjuk.
XD áááhd írta:Lebuktál Schmittpali!puyiii06 írta:Portugál álampolgár, de afrikai (asszem madagaszkári vagy Mozambiki) származású
MegfogtálAndrésGerardHernandez írta: És ha már itt tartunk! Ne vádoljon senki rasszizmussal, de emlékeztek egyetlen valamire való portugál "nagy" játékosra, akire fel is lehetett nézni emberileg? Ha igen írjátok már meg légyszi, napok óta gondolkodom rajta, de nem ugrik be senki. Előre is köszi!
Hát kétségkívül, aki igazi zseni volt még az Ronaldinho volt. Messi is egy hatalmas nagy ikon, aki sokkal eredményesebb, hatásosabb, talán még szimpatikusabb is, de vmi hiányzik belőle, ami Ronaldinhoban meg volt. Az a lehetetlen cselezőképesség, a közönség szórakoztatása, az állandó mosoly az arcán... Még most is nagyon jó rá visszagondolni. Még mindig itt van előttem az a gólja, amit a Chelsea-nek csőrözött be, vagy amit ollózott a Villarealnak, vagy a hatalmas szabadrúgásgólja a Zaragoza ellen, vagy a Real elleni tapsmámor. Ezek felejthetetlen élmények... A jelenlegi csapatból az hiányzik nekem, ha szerzünk 1-2 gólt már minden arra megy ki, hogy mikor fújja már le a bíró? Ezen a felfogáson kéne egy kicsit változtatni, mert ez a csapat nagyon sokra hívatott, másrészt sokkal jobb meccseket is látnánk...zsuni írta:én nem tudok mondani egyet sem, számomra a mai foci már nem élvezetes. szerintem nincsenek zsenik, de persze ez egy támadható és szubjektiv vélemény
Lebuktál Schmittpali!puyiii06 írta:Portugál álampolgár, de afrikai (asszem madagaszkári vagy Mozambiki) származású
Portugál álampolgár, de afrikai (asszem madagaszkári vagy Mozambiki) származásúVaratrix írta:Eusébio portugál volt.AndrésGerardHernandez írta:Afrikai volt. Nem talált!